Προς το περιεχόμενο

gtx 860m 4gb maxwell vs 740m gt vs r9 280 3gb desktop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.επειδη ψαχνω γενικα για αγορα υπολογιστη εχω λιγο πελαγωσει...

Ξερω οτι σταθερος υπολογιστης εννεοιται οτι ειναι καλυτερα επειδη θελω να παιζω παιχνιδια κυριως αλλα επειδη με ενδιαφερει και η φορητοτητα αρκετα μπορειτε να μου εξηγησετε ποσο μεγαλη διαφορα εχουν οι 3 παραπανω καρτες γραφικων?

Σημειο αναφορας ειναι η r9 280 3gb διοτι αν παω σε σταθερο ειναι η καρτα με τις καλυτερες επιδοσεις στα περιπου 200 ευρω που θα εδινα για gpu.

Η 860 gtx 4gb maxwell εχω διαβασει οτι ειναι καλη μεν αλλα ακομα και φετινα παιχνιδια πχ crysis η battlefield αδυνατει να τα παιξει με full ρυθμισεις σε αναλυση full hd.

Αξιζει η αγορα λαπτοπ με αυτη την καρτα η ακομα και με την 740gt 2gb η θα εχω σοβαρα προβληματα?

Απο συγκριτικα μεσω του google απο gpuboss πχ δεν με διαφωτιζουν καθως δεν μπορω να καταλαβω απο αυτα τα νουμερα που δινουν τι επιδοσεις θα εχουν στα παιχνιδια...

Σας παρακαλω λιγη βοηθεια γτ δεν βγαζω ακρη μονος...

Δημοσ.

Καλησπερα σας.επειδη ψαχνω γενικα για αγορα υπολογιστη εχω λιγο πελαγωσει...

Ξερω οτι σταθερος υπολογιστης εννεοιται οτι ειναι καλυτερα επειδη θελω να παιζω παιχνιδια κυριως αλλα επειδη με ενδιαφερει και η φορητοτητα αρκετα μπορειτε να μου εξηγησετε ποσο μεγαλη διαφορα εχουν οι 3 παραπανω καρτες γραφικων?

Σημειο αναφορας ειναι η r9 280 3gb διοτι αν παω σε σταθερο ειναι η καρτα με τις καλυτερες επιδοσεις στα περιπου 200 ευρω που θα εδινα για gpu.

Η 860 gtx 4gb maxwell εχω διαβασει οτι ειναι καλη μεν αλλα ακομα και φετινα παιχνιδια πχ crysis η battlefield αδυνατει να τα παιξει με full ρυθμισεις σε αναλυση full hd.

Αξιζει η αγορα λαπτοπ με αυτη την καρτα η ακομα και με την 740gt 2gb η θα εχω σοβαρα προβληματα?

Απο συγκριτικα μεσω του google απο gpuboss πχ δεν με διαφωτιζουν καθως δεν μπορω να καταλαβω απο αυτα τα νουμερα που δινουν τι επιδοσεις θα εχουν στα παιχνιδια...

Σας παρακαλω λιγη βοηθεια γτ δεν βγαζω ακρη μονος...

Το laptop που σκέφτεσαι έχει 1080p οθόνη καταρχάς;;Η GTX860M 4GB εννοείται πως είναι πολύ καλύτερη από την GT740M 2GB αλλά αν σκέφτεσαι να πάρεις laptop με αυτές τις κάρτες για να παίζεις Battlefied και Crysis...είναι χαμένη υπόθεση.Πάρε desktop για games με την 280 και θα 'σαι κομπλέ!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι full hd ειναι.

Ειναι καλο που εχει ιδιες επιδοσεις με την 750 η κακο???

Την 740gt την εχω χρησιμοποιησει σε λαπτοπ με αναλυση 1366×768 και σε παιχνιδια οπως murdered soul suspect watch dogs δεν ειχε καποιο προβλημα.βεβαια δεν ειναι full hd...

Η 860gtx σε σχεση με την r9 280 εχει τοσο μεγαλη διαφορα?δεν υποτιθεται οτι επρεπε να ειναι απο τις καλες gpu για λαπτοπ?εχω απογοητευτει λιγο...

Αυτο ειναι το λαπτοπ

http://www.mgmanager.gr/lenovo_y5070_intel_i74710hq156fhd8gb1tb8gb_sshdgtx860m_4gbfreedos_y/el/pid/18923/

Δημοσ.

Ναι full hd ειναι.

Ειναι καλο που εχει ιδιες επιδοσεις με την 750 η κακο???

Την 740gt την εχω χρησιμοποιησει σε λαπτοπ με αναλυση 1366×768 και σε παιχνιδια οπως murdered soul suspect watch dogs δεν ειχε καποιο προβλημα.βεβαια δεν ειναι full hd...

Η 860gtx σε σχεση με την r9 280 εχει τοσο μεγαλη διαφορα?δεν υποτιθεται οτι επρεπε να ειναι απο τις καλες gpu για λαπτοπ?εχω απογοητευτει λιγο...

Αυτο ειναι το λαπτοπ

http://www.mgmanager.gr/lenovo_y5070_intel_i74710hq156fhd8gb1tb8gb_sshdgtx860m_4gbfreedos_y/el/pid/18923/

Η 860 είναι πολύ κάτω σε σχέση με την 280 δυστυχώς.Η 280 είναι ανάμεσα σε 760 και 770 οπότε αν σκεφτείς ότι η 860 είναι πάνω κάτω μία 750Ti (πολύ σωστός ο IntelInside) η 860 είναι πολύ πιο κάτω.Σε αυτά τα λεφτά είναι καλό μηχάνημα αλλά αν θες heavy gaming φτιάξε ένα gaming σύστημα σε αυτά τα λεφτά και θα 'σαι κομπλέ!Αλλιώς μπορείς να χτίσεις ένα πάλι πολύ καλό σύστημα με 700 ευρώ για παιχνίδια (πάλι καλύτερο απ' το laptop) και με τα άλλα 300 ευρώ πάρε ένα laptop για βασικές εργασίες.

Δημοσ.

Σταθερος που εχω φτιαξει μια συνθεση με τον πιο φθηνο i7 8gb ram ssd 256gb kai th r9 280 βγαινει γυρω στα 750 οποτε οντως παιρνεις κ λαπτοπ για απλες λειτουργιες...

Και η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα ψαχνομαι για λαπτοπ αλλα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες.

Τα νουμερα απο το συγκριτικο ειναι απογοητευτικα για την 750 σε σχεση με την 280....

Δημοσ.

Σταθερος που εχω φτιαξει μια συνθεση με τον πιο φθηνο i7 8gb ram ssd 256gb kai th r9 280 βγαινει γυρω στα 750 οποτε οντως παιρνεις κ λαπτοπ για απλες λειτουργιες...

Και η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα ψαχνομαι για λαπτοπ αλλα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες.

Τα νουμερα απο το συγκριτικο ειναι απογοητευτικα για την 750 σε σχεση με την 280....

Είναι πολύ καλύτερα έτσι πίστεψε με!Γιατί να πάρεις ένα mid-range laptop με 1000 ευρώ ενώ μπορείς να χτίσεις πολύ καλύτερο σταθερό PC και να πάρεις και laptop για τις απλές δουλειές;;Έτσι θα έχεις δύο μηχανήματα,με το καθένα να είναι άριστο στον τομέα του ;) Για να πάρεις σοβαρό gaming laptop πρέπει να πας σε alienware ή razer blade και να στάξεις πολύ χρήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...