Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν SSD 120GB, εκεί έχω εγκαταστήσει τα win 7 κάποια προγράμματα και το BF4, οι φάκελοι καταλαμβάνουν χώρο συνολικά 75GB περίπου τα υπόλοιπα GB που είναι?

Δημοσ.

O 120 αρις είναι 111GB don’t ask why!  :-D

Εκτός από τα παράθυρα και τα προγράμματα παιχνίδια, αν δεν έχεις αλλάξει της ρυθμίσεις υπολόγισε :

Virtual memory file, recycle bin , windows hibernation, System protection ( restore points ) .

Δημοσ.

Από την στιγμή που μπορούσε να το ψάξει πριν ρωτήσει .. δεν νομίζω να μπει στον κόπο να διαβάσει για το δυαδικό και δεκαδικό σύστημα..

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς ?

Τον δίσκο πόσο στον δείχνει στο my  computer ? Αν στον έχει 111GB τότε είσαι οκ, αλλιώς δοκίμασε αυτό :

Control panel > system and security > Administrative tools > Create and format hard disk partitions

Και δες αν έχεις πάνω από 1 "main" partition στον ssd , λογικά πρέπει να έχεις 2 , ένα 100mb (System reserved ) και το κανονικό σου 111Gb

Δημοσ.

111GB είναι στο my computer ok,

το πρόβλημα είναι ότι έχει γεμίσει ο δίσκος (απομένουν 10gb) είναι στα κόκκινα........

Έχω απενεργοποιήσει την επαναφορά συστήματος αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά, αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να εξοικονομήσω μερικά GB............

Απο Specesniffer 

Δημοσ.

Οκ, το πρόβλημα σου είναι ο φάκελος users, c:\users ( δες πόσα GB  είναι ) άλλο ενα θέμα είναι τα windows temp folders, firefox temps κτλ.

Αν έχεις κανονικό hhd μπορείς να μεταφέρεις τους φακέλους σε αυτόν, και να κρατήσεις τα windows + games στον ssd.

Link.png Site: Δες εδω. Link.png Site: K εδω

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να μεταφέρεις temp user σε δευτερο σκληρό ώστε να μην γεμίζει ο ssd αλλά καλό θα ήταν να τρέξεις και κάποιο πρόγραμμα όπως το FolderSizePortable για να δεις ακριβώς που καταναλώνονται τα GB.

Εγώ είχα δει ότι ήταν πολλά στο φάκελο των Windows και ποιο συγκεκριμένα winsxs και Installer

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα..το συστημα μου ειναι αυτο στην υπογραφη μου..

και ερωτηση τωρα:επειδη σκεφτομαι εναν SSD για να φορτωσω λειτουργικο.....τι επιλογες εχω και αν θα ανεβει το συστημα μου σε επιδοσεις...

Τι προτεινεται και εσεις...???

Ευχαριστω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...