Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω κάνει ένα παιχνίδι για Android με όνομα "Sky Raiders" . Το παιχνίδι είναι ενα classic arcade shoot-em-up και το έχω ανεβάσει στο Play Store.

Αν έχετε χρόνο βάλτε κανένα rating/review στο Play Store θα με βοηθούσατε πάρα πολύ  :)
Το link: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.aqbit.SkyRaiders

Δοκιμάστε το και γράψτε κάποια σχόλια ή αναβαθμίσεις που πιστεύετε θα πρέπει να γίνουν.

Game Video: Youtube

2jsk8x.png

Επεξ/σία από iamIcarus
  • Like 1
Δημοσ.

Νου έκανε εντύπωση το TOP-DOWN scrolling στο παιχνίδι που ειναι φτιαγμένο με 3D γραφικά και όχι τα κλασικά 2D .

Δεν ξέρω αν είναι κατι το οποιο ειναι πια γνωστό ή διαδεδομένο σε τετοιου είδους παιχνίδια αλλα για να είμαι ειλικρινής εγω δεν το εχω ξαναδεί .

Ειχα μείνει στο οτι τέτοια παιχνίδια φτιάχνονται αποκλειστικά με δισδιάστατα γραφικά.

Ενα μικρο bug που είδα ηταν ενα splash screen , αναμεσα στο menu και το παιχνίδι ηταν σε χαμηλη αναλυση . ετσι στο galaxy tab moy με αναλυση 1200px / 800px μου το εβγαζε λιγο  ασχημα

Δημοσ.

Το TOP-DOWN σε 3D το φτιάχναμε γιατί είχαμε ήδη εμπειρία σε 3D αλλά και για το ότι το Unity υστερούσε πολύ στο 2D (τώρα νομίζω το έχουνε φτιάξει). Παρά πολλά Bugs και freeze reports από Developers έχουν αναφερθεί έτσι αποφασίσαμε να μηνούμε με 3D.
Ακόμα ένας λόγος είναι ότι το είδαμε σε ένα πιο commercial game και μας άρεσε :)

Ευχάριστο που ανάφερες το bug , θα το φτιάξω και θα κάνω update :)

Έχουμε και κάποιες ιδέες για Multiplayer , ίσως σε Real Time με co-op ή Challenge mode σε όχι πραγματικό χρόνο.
Τι πιστεύεις θα ήταν καλύτερο?

Δημοσ.

Το δυσκολο πράμα με το multiplayer ειναι οι servers.

Πρεπει να ειναι ισχυροι ωστε να αντέξουν το υψηλό bandwidth . Αυτο το λύνεις ευκολα στην αρχη διότι δεν εχεις που κοινό .

Το κυριο πρόβλημα ωμος είναι το lag , η καθηστέριση δηλαδή που υπάρχει απο τον ενα χρήστη προς τον σερβερ και απο τον σερβερ προς τον συμπαίχτη του.

Αυτο δεν ειναι μονο θεμα του σερβερ αλλα και των δικτύων , οπωτε καταλαβαίνεις για "το Ελλάδα" αυτό ειναι προβλημα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χιαστούμε server για το multiplayer co-op αληθινού χρόνου. Στην ουσία μονό δυο παίκτες θα είναι ενωμένοι στο παιχνίδι και ο ένας θα παίρνει το ρολό του Server και ο άλλος του Client. Με το co-op mode multiplayer  οι δύο παίκτες θα είναι σύμμαχοι , σαν τα κλασσικά arcade πχ contra :)  http://blog.dk.sg/wp-content/uploads/2013/07/Contra2.jpg

Σίγουρα το lag παραμένει αν οι παίκτες δεν είναι σε LAN ή με μια αξιοπρεπή σύνδεση 

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα rate :) Βοηθάμε πολύ στη κατάταξη του παιχνιδιού

Όσο για το iOS σύντομα θα το έχω έτοιμο (σε 2-3 εβδομάδες)

Τι νομίζετε ότι θα πρέπει να διορθωθεί η να προσδεθεί στο παιχνίδι?

Δημοσ.

απο το video στο youtube φαίνεται ωραίο.
Δυστυχώς δε μπορώ να το αξιολογήσω καθώς έχω windows phone οπότε δε μπορώ να το κατεβάσω, οπότε σχολιάζω στο θέμα μόνο για να σου πω μπράβο για το παιχνίδι. Φαίνεται πως έχετε κάνει καλή δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...