iamIcarus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Εχω κάνει ένα παιχνίδι για Android με όνομα "Sky Raiders" . Το παιχνίδι είναι ενα classic arcade shoot-em-up και το έχω ανεβάσει στο Play Store. Αν έχετε χρόνο βάλτε κανένα rating/review στο Play Store θα με βοηθούσατε πάρα πολύ Το link: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.aqbit.SkyRaidersΔοκιμάστε το και γράψτε κάποια σχόλια ή αναβαθμίσεις που πιστεύετε θα πρέπει να γίνουν. Game Video: Youtube Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από iamIcarus 1
iamIcarus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Σ'ευχαριστώ, θα βοηθήσει πολύ να ανεβεί κατάταξη στο Play Store
seedrr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μου αρέσανε πολύ τα γραφικά ... μόνος σου τα έκανες ??? Τι μηχανή χρησιμοποίησες για να το φτιάξεις ??
iamIcarus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστώ Το έχω δουλέψει το παιχνίδι με ακόμα ένα φίλο. Χρησιμοποιούμε Unity3D για Game Engine
seedrr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Νου έκανε εντύπωση το TOP-DOWN scrolling στο παιχνίδι που ειναι φτιαγμένο με 3D γραφικά και όχι τα κλασικά 2D . Δεν ξέρω αν είναι κατι το οποιο ειναι πια γνωστό ή διαδεδομένο σε τετοιου είδους παιχνίδια αλλα για να είμαι ειλικρινής εγω δεν το εχω ξαναδεί . Ειχα μείνει στο οτι τέτοια παιχνίδια φτιάχνονται αποκλειστικά με δισδιάστατα γραφικά. Ενα μικρο bug που είδα ηταν ενα splash screen , αναμεσα στο menu και το παιχνίδι ηταν σε χαμηλη αναλυση . ετσι στο galaxy tab moy με αναλυση 1200px / 800px μου το εβγαζε λιγο ασχημα
iamIcarus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Το TOP-DOWN σε 3D το φτιάχναμε γιατί είχαμε ήδη εμπειρία σε 3D αλλά και για το ότι το Unity υστερούσε πολύ στο 2D (τώρα νομίζω το έχουνε φτιάξει). Παρά πολλά Bugs και freeze reports από Developers έχουν αναφερθεί έτσι αποφασίσαμε να μηνούμε με 3D.Ακόμα ένας λόγος είναι ότι το είδαμε σε ένα πιο commercial game και μας άρεσε Ευχάριστο που ανάφερες το bug , θα το φτιάξω και θα κάνω update Έχουμε και κάποιες ιδέες για Multiplayer , ίσως σε Real Time με co-op ή Challenge mode σε όχι πραγματικό χρόνο.Τι πιστεύεις θα ήταν καλύτερο?
seedrr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Το δυσκολο πράμα με το multiplayer ειναι οι servers. Πρεπει να ειναι ισχυροι ωστε να αντέξουν το υψηλό bandwidth . Αυτο το λύνεις ευκολα στην αρχη διότι δεν εχεις που κοινό . Το κυριο πρόβλημα ωμος είναι το lag , η καθηστέριση δηλαδή που υπάρχει απο τον ενα χρήστη προς τον σερβερ και απο τον σερβερ προς τον συμπαίχτη του. Αυτο δεν ειναι μονο θεμα του σερβερ αλλα και των δικτύων , οπωτε καταλαβαίνεις για "το Ελλάδα" αυτό ειναι προβλημα.
iamIcarus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω να χιαστούμε server για το multiplayer co-op αληθινού χρόνου. Στην ουσία μονό δυο παίκτες θα είναι ενωμένοι στο παιχνίδι και ο ένας θα παίρνει το ρολό του Server και ο άλλος του Client. Με το co-op mode multiplayer οι δύο παίκτες θα είναι σύμμαχοι , σαν τα κλασσικά arcade πχ contra http://blog.dk.sg/wp-content/uploads/2013/07/Contra2.jpgΣίγουρα το lag παραμένει αν οι παίκτες δεν είναι σε LAN ή με μια αξιοπρεπή σύνδεση
Braveheart1980 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ωραίοςςςςςςςςςςςςς!! 5 αστεράκια και από εμένα! 1
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 βρε παιδιά δωστε το και σε κανεναν emulator να δουμε και εμεις οι iphoneακηδες τη δουλεια του φίλου..!
iamIcarus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα rate Βοηθάμε πολύ στη κατάταξη του παιχνιδιού Όσο για το iOS σύντομα θα το έχω έτοιμο (σε 2-3 εβδομάδες) Τι νομίζετε ότι θα πρέπει να διορθωθεί η να προσδεθεί στο παιχνίδι?
Kostas93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 απο το video στο youtube φαίνεται ωραίο.Δυστυχώς δε μπορώ να το αξιολογήσω καθώς έχω windows phone οπότε δε μπορώ να το κατεβάσω, οπότε σχολιάζω στο θέμα μόνο για να σου πω μπράβο για το παιχνίδι. Φαίνεται πως έχετε κάνει καλή δουλειά.
iamIcarus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ για το feedback Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2014 από iamIcarus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα