Προς το περιεχόμενο

MacBook Air - Battery: Replace Soon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Air περίπου 3+ χρόνια τώρα. Πριν λίγο καιρό μου βγαζε μήνυμα στο drop down της μπαταρίας (πάνω δεξιά) Service Battery. Δεν ξέρω γιατί, αλλα δεν πήγα να το κοιτάξουν αμέσως.

Τώρα έχει μια βδομάδα που έχει βγάλει το Replace Soon και φαίνεται ότι δεν κρατάει όπως κρατούσε παλαιότερα η μπαταρία. Επίσης, ενώ παλιά άντεχε στα κόκκινα μέχρι το 1% και μπορούσα να το "σώσω" βάζοντας το καλώδιο αφού μου πετούσε το μήνυμα "plug in or mac will sleep soon" στο 4% περίπου, τώρα δεν φτάνει πια μέχρι εκεί. Προχθες μου έκλεισε το laptop στο 8% και σήμερα όταν έφτασε στο 12% crashαρε τελείως. Δεν έσβησε απλά, αλλα κόλλησαν τα πάντα και έπρεπε να το αφήσω να αδειάσει μπας και στρώσει. Στο start up μου έγαλε μηνύματα τύπου "your macbook had to restart due to problem".

ScreenShot2014-08-16at111218AM_zps255cd7

Να το παω σαυτούς να το κάνουν? Να παραγγείλω απο κάπου μπαταρία να το κάνω μόνος? Υπάρχει άλλη επιλογή?

Φαίνεται και πολύ εύκολο

Δημοσ.

καταρχην παρε κανενα τηλ σε infoquest-document κλπ να ρωτησεις ποσο σου κοστιζει, να δεις τι αξιζει και τι οχι.

αλλα νομιζω δεν την γλυτωνεις την αλλαγη. 1064 κυκλοι ειναι αρκετοι για 3 χρονια, καθε μερα το φορτιζες;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μην κάνεις πειραματα, πήγαινε το για αλλαγή μπαταρίας για να μην έχεις άλλα. κανα 150-160 κάνει η μπαταρία στα γνωστά μαγαζιά (istorm, infoquest κλπ) μαζί με τα εργατικά.

Δημοσ.

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου η αλλαγή ειναι αστεία εύκολη. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου τότε δώσε 20-40 ευρω σε κάποιον να σου την αλλάξει.

Δημοσ.

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου η αλλαγή ειναι αστεία εύκολη. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου τότε δώσε 20-40 ευρω σε κάποιον να σου την αλλάξει.

+1

αλλά αν δεν σε ενοχλεί (αν δεν συνεχιστούν τα κολλήματα που λες) δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα , εγώ στο δικό μου του 2009 έχει κανα χρόνο που το έβγαλε αλλά δεν την έχω αλλάξει ακόμα ...

Δημοσ.

Προς το παρών τα χω κρατήσει. Κοίταξα λίγο τις επιλογές μου. Να αγοράσω μπαταρία για αλλαγή δικιά μου βρίσκω με $60-70 + αποστολή, εργαλεία κτλ ενώ οι genius μου ζητάνε $150. Ο τύπος εκεί μου είπε ότι δεν είναι ανάγκη να το κάνω τώρα και έτσι σκέφτηκα πως απλά θα χω απο κοντά το καλώδιο και όταν πέσει ακόμα η απόδοση σε κανα χρόνο ξερωγω την αλλάζω.

Είδα βίντεο και είναι όντως αστεία εύκολη η αλλαγή, οπότε όταν έρθει ο καιρός βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...