Προς το περιεχόμενο

OnePlus One

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κινητο ειναι τουμπανο. Με τα μισα λευτα κοντραρει στα ισα τα κορυφαια. Με λιγο ψαξιμο το βρισκει καποιος ευκολα

Ναι αλλά να θες πρόσκληση για να δώσεις τα λεφτά σου σε αυτό είναι στην καλύτερη γελοίο οπότε Xiaomi mi4 στα ίδια σχεδόν χρήματα και τελειώνει η ιστορία
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το λέω εγώ οι reviewers το λένε.

Και στο ξαναλέω... Άλλο το καλύτερο τηλέφωνο, και άλλο το καλύτερο τηλέφωνο στα λεφτά του...

Και το 520 είναι το καλύτερο κάτω των 100$...δεν σημαίνει πως είναι το καλύτερο τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Και στο ξαναλέω... Άλλο το καλύτερο τηλέφωνο, και άλλο το καλύτερο τηλέφωνο στα λεφτά του...

Και το 520 είναι το καλύτερο κάτω των 100$...δεν σημαίνει πως είναι το καλύτερο τηλέφωνο.

Ρε παιδί :P καταλαβαίνω τι μου λες... Και το Moto g είναι το καλύτερο smartphone κάτω από 250 δολάρια αλλά υπάρχουν πολλοί reviewers που λένε ότι κατά την γνώμη τους πάντα είναι το καλύτερο smartphone τελεία. Δεν αναφέρουν ούτε για price tag ούτε για τίποτα
Δημοσ.

το ότι έχει τον 801 και 3ram αυτόματος κατατάσσεται στα πιο δυνατά κινητά στον πλανήτη μας μιας και αυτό το cpu και ram αντιστοιχούν στα δυνατότερα κινητά του κόσμου..αν εννοείτε την δύναμη με το "καλύτερο" κινητό που λέτε τότε ναι είναι από τα καλύτερα κινητά του κόσμου αυτή τη στιγμή..
  • Like 1
Δημοσ.

Προσοχη σε αυτα του ebay γιατι υπαρχουν και πολλα fake... Φαντασου.. Παιρνεις που παιρνεις κινεζικο θα παρεις και απομιμηση κινεζικου... Inception φαση... :P

Δημοσ.

Kυκλοφορουν oneplus one μαιμου. ?  Εδω δεν κυκλοφορησε το γνησιο, το αντεγραψαν κι ολας. ?

edit:

Ναι εχεις δικιο, οι κλωνοι ειναι το Doogee DG850 και το Landvo L200G.

Τουλαχιστον αυτα βρηκα προς ωρας.

Δημοσ.

Το 16 θελω εγω...Εσεις π το ειδατε πως σας φαινεται απο κοντα? Ειναι παντοφλα? Αξιζει? Εχει καποιο προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...