Προς το περιεχόμενο

OnePlus One

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι 17 χρονων και θα ηθελα με καποιον τροπο που να ειναι ευκολος σχετικα να μπορω να παραγγέλλω το one απο την εταιρια oneplus ....

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας σας παρακαλω απαντηστε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

γινετε να το παραγγηλω με αντικαταβολη ?? εγω ειδα το review και λεει οτι μπορω μονο με προσκληση .... ευχαριστω θα το κοιταξω παντως

Δημοσ.

Κοιταζεις να παρεις καινουργιο τηλεφωνο;Αν ναι γιατι δεν κοιταζεις και καποιες αλλες επιλογες που ειναι πιο "προσβασιμες";

Δημοσ.

εχω κωλλησει με αυτο ειναι smartphone που αξηζει και ειναι σημαντικο οτι ειναι κατασκευασμενο απο την oppo. οποτε προς στιγμης νοιαζομαι γιαυτο οποτε αν καποιος γνωριζει απο που μπορω να το προμηθευτο μεσο διαδυκτιου η καταστηματος θα ηταν πολυ καλο ..... αν ειναι απο ηλεκτρονικο καταστημα μονο με αντικαταβολη γιατι ειμαι κατω των 17.. ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά τι νομιζουν ότι πουλάνε αυτοι οι Κινέζοι?

Τι πα να πει πρόσκληση? Τερτίπια αλλά Apple και οι σχιστομάτιδες?

Δεν έχουν το κεφάλαιο να αντεπεξέλθουν στη ζήτηση, αν το βρεις όμως και όσος κόσμος το έχει, λέει ότι είναι πραγματικά το καλύτερο smartphone που έχει χρησιμοποιήσει
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι τα παραλές... Το καλύτερο τηλέφωνο στην προβλεπόμενη τιμή των 299 ίσως, αλλά το καλύτερο smartphone γενικά, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.

Προσωπικά έχω χάσει το οποίο ενδιαφέρον είχα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Πολύς ντόρος για ένα ανύπαρκτο τηλέφωνο... Μέχρι να είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά θα έχει ξεπεραστεί...

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι τα παραλές... Το καλύτερο τηλέφωνο στην προβλεπόμενη τιμή των 299 ίσως, αλλά το καλύτερο smartphone γενικά, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.

Προσωπικά έχω χάσει το οποίο ενδιαφέρον είχα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Πολύς ντόρος για ένα ανύπαρκτο τηλέφωνο... Μέχρι να είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά θα έχει ξεπεραστεί...

Δεν το λέω εγώ οι reviewers το λένε. Εγώ είχα μπει από τους πρώτους εκατό στον διαγωνισμό για τις προσκλήσεις και μετά κάτι έγινε και δεν μου την δώσανε. Έχασα το ενδιαφέρον μου και πλέον δεν με νοιάζει και εκατό ευρώ να το πουλήσουν. Ηλίθια τακτική marketing.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για το τηλεφωνο και εγω ακουω πολυ καλα λογια.

Η τακτικη μαρκετινγκ δε νομιζω οτι ειναι ηλιθια. Δημιουργειται ντορος και τεχνητη ζητηση για ενα προιον = τσαμπα διαφημιση.

Οκ, ξενερωνει πολυς κοσμος που δεν το βρισκει διαθεσιμο, αλλα ετσι και αλλιως δε μπορουν αυτη τη στιγμη να ικανοποιησουν τη ζητηση λογω λιγων κομματιων. Ειναι ομως και ενας τροπος να μην εχουν καθολου τηλεφωνα σε στοκ = 0 απουλητα τηλεφωνα, προς το παρον τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για το τηλεφωνο και εγω ακουω πολυ καλα λογια.

Η τακτικη μαρκετινγκ δε νομιζω οτι ειναι ηλιθια. Δημιουργειται ντορος και τεχνητη ζητηση για ενα προιον = τσαμπα διαφημιση.

Οκ, ξενερωνει πολυς κοσμος που δεν το βρισκει διαθεσιμο, αλλα ετσι και αλλιως δε μπορουν αυτη τη στιγμη να ικανοποιησουν τη ζητηση λογω λιγων κομματιων. Ειναι ομως και ενας τροπος να μην εχουν καθολου τηλεφωνα σε στοκ = 0 απουλητα τηλεφωνα, προς το παρον τουλαχιστον.

Απλά απο την πλευρά του καταναλωτή, είναι τραγικό να ψάχνεις "πρόσκληση" για να τους δώσεις τα λεφτά σου.

Επίσης σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής ποιός σου εγγυάται πως θα υπάρχει απόθεμα?

Δημοσ.

To κινητο ειναι τουμπανο. Με τα μισα λευτα κοντραρει στα ισα τα κορυφαια. Με λιγο ψαξιμο το βρισκει καποιος ευκολα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...