discoboyminimal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια!χρονια πολλα! λοιπον ειχα μια καρτα gigabyte gt430 oc 1gb. νομιζα πως ειχε χαλασει και ειχα να την χρησιμοποιησω 1,5++ χρονο.. λεω κατσε να την βαλω μια πανω στο νεο pc μπας και!..τελικα την εβαλα και δουλευε! τι stressαρισματα εφαγε..τι overclock..2 μερες ατελειωτω gaming στα ορια ηταν! (με πολυ καλες θερμοκρασιες! 60+ με max 100) ε τελικα φευγοντας για την δουλεια σημερα ..εκλεισα τον υπολογιστη.. πριν λιγο που γυρισα..τον ανοιγω..δεν ποσταρει , τον κανω reset bios , δεν μπουταρει... ε αλλαζω το dsub και το βαζω στην μητρικη..ολα κομπλε!παω διαχειριση υπολογιστη..πουθενα η καρτα! το ανεμιστηρακι δουλευει (οπως και παλια που ηταν και καλα..καμενη!) αλλα απο εικονα τιποτα..τι δοκιμασα το dvi της , τι το hdmi της..τιποτα δεν δειχνει τι λετε να φτεει?! 2 μερες επαιζε τελεια..τι επαθε παλι??
oldgik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Η διαστολη-συστολη, καπου η gpu δεν πατα καλα θελει reballibg. Eτυχε εκει που δεν πατουσε και την θεωρουσες χαλασμενη να εκανε την επαφη και να δουλεψε. Και σε μια αποτομη συστολη να εκανε παλι το κρακ. Οταν παιζουμε βγαινουμε αφηνουμε το PC 5 λεπτα να κρυωσει η καρτα και μετα το κλεινουμε. Λεω. Μπορει να κανω και λαθος
discoboyminimal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 εχω ηδη ψησει μια 9800gtx.. δεν μου φαινεται να ηταν αυτο το προβλημα της υπερθερμανσης..αφου και στα στρεσαρισματα ηταν παντα max 60C !ηταν πολυ κρυα καρτα γενικα! κατι αλλο θα παιζει..σιγα μην εσπασαν οι συνδεσεις πανω στη gpu και να θελουν φουρνισμα για να κολησουν ξανα.. σου λεω το εμφανησε σε ασχετο χρονο το προβλημα την πρωτη φορα..
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ε λογικά καποιο πρόβλημα εχει η κάρτα ή αλλιως υπολειτουργεί για αυτο μια παίζει και μια οχι , δεν χάνεις παντως κατι να της βάλεις καινούργια πάστα
discoboyminimal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αν εχει κατι καλο αυτη η καρτα ειναι θερμοκρασιες..μεχρι και με το χερι κοντα , ειναι λες και μολις bootαρε το pc...εντελος κρυα..αντε χλιαρη σε κανα crysis και στα bench.. τελος παντων.. σκεφτομαι να την φουρνισω, και μετα να αλλαξω και παστα , ετσι απλα και μονο για να μου βγει η περιεργια.. γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν ευθυνεται κατι απο τα 2 ... ξεκιναω το βραδακι η αυριο και θα ξαναποσταρω..
Ailuros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παρακαλώ να αλλαχτεί ο τίτλος της ενότητας στα ελληνικά άμεσα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα