Προς το περιεχόμενο

Τέλος Σεπτεμβρίου η πρώτη δοκιμαστική έκδοση των Windows 9 [Ενημέρωση]

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Εικασιες απο γνωστους tech journalists (οπως Mary Joe Foley) την τοποθετουν στην Ανοιξη του 2015.

Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα επισημα φυσικα

σύμφωνα με την είδηση πάντως η tech preview μάλλον θα βγει πιο μετά από την αντίστοιχη dev preview των win8...

τώρα πως βγάζουν το συμπέρασμα ότι η final θα βγει την άνοιξη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα χειρότερα ever ειναι τα 8 για εμενα!

Ελπιζω τα 9 να ειναι πιο λειτουργικα κ πιο φιλικα με τον χρηστη

σα να λες την ζιζελ πατσαβουρα !

δε ξερεις απο γυναικες , δε ξερεις  να τις χειριστεις !

τα 8ρια ειναι το καλυτερο και γρηγοροτερο λειτουργικο ever ..

σα να λες την ζιζελ πατσαβουρα !

δε ξερεις απο γυναικες , δε ξερεις  να τις χειριστεις !

τα 8ρια ειναι το καλυτερο και γρηγοροτερο λειτουργικο ever ..

Μεταξύ μας τώρα, αν ήθελα να είμαι ειλικρινής δε θα δίσταζα να υποστηρίξω ότι η Ζιζέλ είναι λίγο δεύτερης και τρίτης κατηγορίας ακόμα εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου. Αν ήταν όμως να κατηγορηθώ για άγνοια στα ζητήματα των φύλων, τότε με υπέρμετρο ζήλο θα συμφωνούσα με τη πλειοψηφία ότι ο χαρακτηρισμός θεά είναι το ελάχιστο που της αρμόζει.

• Like 1

Παιδια τα 7 θα μεινουν οπως τα xp 10 χρονια.κανεις σοβαρος δεν ασχοληθηκε με τα 2000 ,millenium , vista

πράγματι κανείς σοβαρός δεν ασχολήθει με τα win2000...

...facepalm

Για τα 3 συγκεκριμένα σίγουρα αλλά τα 8 πιστεύω πώς αρκετός κόσμος τα έχει. Δεν νομίζω να μείνουν τόσο όσο τα xp.

Ερχονται τα νεα παραθυρα? Εσπευσα....(ειρωνικα).

Οσο κανω τη δουλεια μου εγω με τα 7, δεν προκειται να τα αλλαξω. Ειμαι παραγωγικος,σταθεροτατος και ετσι εχω μαθει να δουλευω χρονια.Δε παει να βγαλει λειτουργικο με ξεβρακωτες.

Και εχω τα φανμποις και τους "προοδευτικους" γραμμενους. Δεν αλλαζω μυαλα. Και απ ο,τι φενεται καλα εκανα και δεν αλλαξα μυαλα.

Εχει κανενας αντιρρηση?

Οσο για τα 8... ουτε πειρατικα δε τα κατεβαζει ο κοσμος.Καταντια.

Και ξαναλεω... Θα αργησω παααρα πολυ να αλλαξω λειτουργικο. Περισσοτερο απο τα ΧΡ θα τα κρατησω. Και στους 3 υπολογιστες.

Σιγα ρε ανθρωπε. Δεν σου πηραν και την μπουκια μεσα απο το στομα. Κάνεις λες και σε υποχρεωνουν να τα αγορασεις.

Για πειρατικα Windows παει αυτο τελειωσε το τζαμπε με τελευταια τα Windows 7 (και καιρος ητανε). Στα win8-win8.1 το crack ειναι 180 ημερες και μετα reset απ' οσο διαβαζω σε forum (δεν ξερω αν ισχυει) αλλα αμα ειχες και mac θα εβλεπες οτι η καθε εταιρεια αμα θελει σε μπλοκαρει αμεσα.

Για πειρατικα Windows παει αυτο τελειωσε το τζαμπε με τελευταια τα Windows 7 (και καιρος ητανε). Στα win8-win8.1 το crack ειναι 180 ημερες και μετα reset απ' οσο διαβαζω σε forum (δεν ξερω αν ισχυει) αλλα αμα ειχες και mac θα εβλεπες οτι η καθε εταιρεια αμα θελει σε μπλοκαρει αμεσα.

Να κεράσω τσιχλίτσα; :X

Όσον αφορά τoυς drivers της HP για μένα η ίδια η εταιρία φταίει. Μηδέν support πάνω στους εκτυπωτές και αυτό δεν εμφανίστηκε τώρα αλλά χρόνια πριν. Τα win8 πάντως μου αναγνώρισαν πληκτρολόγιο logitech(τις δυνατότητές του βασικά) που τα 7 δεν μπορούν. Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με ασυμβατότητες στα 8.

Για τους drivers των εκτυπωτών πιστεύω φταίει η ms ο λόγος:

είχα και εγω πρόβλημα έναν εκτυπωτή "hp photosmart 7660"   που δεν έβρισκα πουθενά  driver για τα 8 η λύση : έψαξα στα αρχεία των 7 και δούλεψε μια χαρά....

άρα είναι συνωμοσία hp/ms να μας αναγκάσουν να πάρουμε εκτυπωτές!!! :P

Για τους drivers των εκτυπωτών πιστεύω φταίει η ms ο λόγος:

είχα και εγω πρόβλημα έναν εκτυπωτή "hp photosmart 7660"   που δεν έβρισκα πουθενά  driver για τα 8 η λύση : έψαξα στα αρχεία των 7 και δούλεψε μια χαρά....

άρα είναι συνωμοσία hp/ms να μας αναγκάσουν να πάρουμε εκτυπωτές!!! :P

Τουλάχιστον στα τελευταία λειτουργικά της ms πάντα ίσχυε αυτό για τους drivers. Δεν υπήρχαν των 7 έβαζες των vista αντιστοίχως και στα 8. Σιγά το πρόβλημα. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...