kifinas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 8 είχαν δυο θεματα 1. άθλιο περιβάλλον που δεν συμπάθησε σχεδόν κανείς στα desktop και το λατρεψαν στα tablet 2. αρκετές ασυμβατότητες με παλιότερα προγράμματα (ειδικά σε κάτι ειδικά προγράμματα) ετσι δεν προτιμιθικε σχεδόν απο κανέναν power user και φάνηκε ξένο και σε απλούς user Οι ασυμβατότητες υπήρχαν σε όλες τις νέες εκδόσεις windows. Δεν νομίζω να δούμε κάποια βελτίωση στα 9 σε σχέση με τα 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Eγώ πάντως πέρασα τα 8.1 στο "ΜasterRace" σύστημα καθαρά για δοκιμή και μόνο και όλα δουλέυουν ρολοί. Μια ώρα έδωσα για tweaking για να το φέρω στο γνώριμο μου περιβάλλον μια χαρά. Μόνο και μόνο από τα ανώτερα boot times και το ποιότικοτερο interface σε κύριες εφαρμογές (πχ TaskManager) κατάντησα να τα κρατήσω τελικά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spazyjay Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δεν πειραζει κρατηστε τα εφταρακια σας μιας που εχετε τοσα προβληματα και να βαλουμε εμεις τα 9αρια που δεν εχουμε κανενα προβλημα ηδη με τα 8.1 pro. Υ.Γ Απιστευτα γρηγορα τα 8.1 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τα windows 8 ουσιαστικά ειναι βελτιωμένα windows 7 + windows rt Η Microsoft έκανε μερικές βλακείες στην ενοποίηση windows desktop και windows rt. - αφαίρεσε το start menu ενω μπορούσε ανετα να το κρατήσει και να σου δίνει επιλογή να σε πετάει κατευθείαν στο desktop περιβάλλον. - αφαίρεσε το aero χωρίς να υπάρχει λόγος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πολύ φοβάμαι η αλλαγή ονοματος,θα μας κοστίσει,έξτρα! Κρίμα, γιατί έκανα την βλακεία και τα πήρα λίγες εβδομάδες αργότερα αφότου τελείωσε η προσφορά με το 30-60Ε :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το περίεργο με τα 7 είναι ότι παίζουν πολύ καλά στο παμπάλαιο netbook που έχω και δεν έχουν κρασάρει ούτε μια φορά στα 3 χρόνια που τα έχω βάλει. Τα πιο σταθερά που έχω δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spazyjay Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ερε με το start menu βαζεις το classic shell και εχεις start menu.τοσα χρονια δεν το βαρεθηκατε Τα 98 πιαιζουν πολυ καλα σε ενα μηχανημα 15+ ετιας που εχω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οι ασυμβατότητες υπήρχαν σε όλες τις νέες εκδόσεις windows. Δεν νομίζω να δούμε κάποια βελτίωση στα 9 σε σχέση με τα 8.1 στα 7 ήταν ελάχιστες και όσες υπήρχαν λυνόντουσαν τσακ μπαμ στα 9 δεν περιμένω κατι συνταρακτικό ας βάλει πίσω το περιβάλλον για desktop (και να υπάρχει επιλογή για tablet όταν το λειτουργείς στο tablet) να γίνουν λίγο ποιο σταθερά και να γυρίσει σε ένα βαθμό το aero (glass) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john-black Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Όσο πιο γρήγορα βγάζει καινούρια "Παράθυρα" η Microsoft, τόσο λιγότερη απήχηση είχε η προηγούμενη έκδοση στους χρήστες. Είναι σαν να το παραδέχεται. Το ίδιο είχε γίνει και με τα (S)Vista. Τα 8 κάνουν μόνο για άτομα με πρεσβυωπία, που έχουν χασει τα γυαλια τους, όταν ψάχνουν προγραμματα που θέλουν να τρέξουν. Το μοναδικό τους λάθος ήταν που ο χρήστης δεν μπορεί να διαλέξει το style, εμφάνιση των Windows, όπως γίνεται στα 7 και στις προηγούμενες εκδόσεις. Να δούμε αν θα αγοράζει ο κόσμος τα 9 ή θα τα καταδικάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Όσο πιο γρήγορα βγάζει καινούρια "Παράθυρα" η Microsoft, τόσο λιγότερη απήχηση είχε η προηγούμενη έκδοση στους χρήστες. Είναι σαν να το παραδέχεται. Το ίδιο είχε γίνει και με τα (S)Vista. Windows βγαίνουν κάθε 3 χρόνια πάνω κάτω, μόνη εξαίρεση ήταν ο χρόνος από XP σε Vista... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 στα 7 ήταν ελάχιστες και όσες υπήρχαν λυνόντουσαν τσακ μπαμ Απο τα XP στα 7 ηταν ελαχιστες οι ασυμβατοτητες και λυνοντουσαν στο τσακ μπαμ??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john-black Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Όπως θα αναβαθμιστούν όλα τα PC! Κάτι που παραμένει άγνωστο,ακομη! Εγώ θα προτιμούσα να τα έβγαζε 8.2 και να είναι δωρεάν,παρα 9 και paid! Αυτα εχει το marketing. Καινουριο περιβλημα, το ιδιο προιον μεσα, μονο και μονο για να τα πληρωσεις παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ας βάλει πίσω το περιβάλλον για desktop (και να υπάρχει επιλογή για tablet όταν το λειτουργείς στο tablet) να γίνουν λίγο ποιο σταθερά και να γυρίσει σε ένα βαθμό το aero (glass) Αυτο τι ειναι ,Metro? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john-black Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Απο τα XP στα 7 ηταν ελαχιστες οι ασυμβατοτητες και λυνοντουσαν στο τσακ μπαμ??? Οταν εκανα format, μου αρεσε παντα στα XP το μηνυμα που εγραφε "με τα καινουρια Windows XP θα εχετε πληρη συμβατοτητα με τα παλια σας προγραμματα". Σε αυτο το σημειο με πιαναν τα γελια παντα . Ειδικα οταν δοκιμασα τα XP x64, εκει το πραγμα ηταν πραγματικα για κλαματα. Οτι και προγραμα x32 να εγκαθιστουσα παντα προβληματα ειχα, μεχρι και σε drivers για router. Εχει βελτιωθει το θεμα αλλα δεν εχει εξαλειφθει. Να δουμε την συμβατοτητα που θα εχουν τα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 drivers για router? μάλλον usb modem εννοείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα