vgVG1986 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια ερωτηση εχει κανει καποιος root το galaxy αυτα περι knox και τα λοιπα αν πειραχθει μπορει να το επαναφερουμε η χανουμε ολοκληρωτικα την εγγυηση αν μπορει καποιος να βοηθησει
euxoulhs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 καλησπερα υπαρχει το towelroot by geohot το οποιο κρατα την τιμη του knox σε 0x0 οποτε και να το ροοταρεις δεν υπαρχει θεμα..αλλα αποτι διαβασα το ροοτ το κανει αν κανεις νομιζω επισημα τα updates διαβασε περισσοτερα στο xda forum βεβαια πληροφοριακα αν εχεις το sm-g900h (οπως εγω) ο knox αυξανεται..
vgVG1986 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 καλησπερα υπαρχει το towelroot by geohot το οποιο κρατα την τιμη του knox σε 0x0 οποτε και να το ροοταρεις δεν υπαρχει θεμα..αλλα αποτι διαβασα το ροοτ το κανει αν κανεις νομιζω επισημα τα updates διαβασε περισσοτερα στο xda forum βεβαια πληροφοριακα αν εχεις το sm-g900h (οπως εγω) ο knox αυξανεται.. εχω το g900f αυτό το διαβασα και εγω με το towertool αλλα αν βαλω custom rom καπου διαβασα ότι εκει αυξάνεται το θεμα είναι μπορεις να το κανεις reset εκει κολλαω δεν μπορω να βγαλω ακρη
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Aν βαλεις custom θα τριπαρει το Knox. Αν για οποιονδηποτε λογο τριπαρει το Knox δεν επαναφερεται.
euxoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εχω το g900f αυτό το διαβασα και εγω με το towertool αλλα αν βαλω custom rom καπου διαβασα ότι εκει αυξάνεται το θεμα είναι μπορεις να το κανεις reset εκει κολλαω δεν μπορω να βγαλω ακρη δεν επαναφερεται ο knox τουλαχιστον στο s5 Υ.Γ. σε προηγουμενα μοντελα της samsung επαναφεροταν ο knox μεσω του triangle
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Υ.Γ. σε προηγουμενα μοντελα της samsung επαναφεροταν ο knox μεσω του triangle Ο Κnox ποτε δεν επαναφεροταν. Αναφερεσαι σε αλλον counter οποιος ναι επαναφερεται. 1
euxoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ο Κnox ποτε δεν επαναφεροταν. Αναφερεσαι σε αλλον counter οποιος ναι επαναφερεται. σωστα! δικο μου λαθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα