Skylined Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ο exynos 5433 που θα μπει στο note4 τι είναι ? http://www.androidauthority.com/galaxy-note-4-exynos-5433-vs-snapdragon-805-395820/ Ενδιαφέρον είναι ότι ο Α57 5433 στα 1.3GHz έχει σχεδόν ίδιες επιδόσεις με το Snap 805 στα 2.5GHz. Γενική κυκλοφορία των Α57 θα έχουμε στο τέλος του χρόνου με αρχές του 15. Ένα χρονο περίπου αργότερα από ότι τους διαφήμιζαν αρχικά.
Meraklis56 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Nαι δεν μπορω να πω,το pure android κυλαει νερακι τις 3-4 πρωτες μερες! Με το που περασει ενα μηνακι και του χεις ψιλοφορτωσει και πραματακια αρχιζεις παλι να κατεβαζεις task manager-killer κλπ και δωστου παλι να παλευεις με την ραμ και δωστου μπινελικα..αλλα που θα παει θα γυρισει ο τροχος 1.Γνωστός μου είχε το xperia neo v εδώ και 2 χρόνια. Χωρίς να το χει βάλει τίποτα. Ολόιδιο όπως όταν το άνοιξε για πρώτη φορά 2.Γνωστή μου έχει το moto g εδώ και 5-6 μήνες. Δεν υπάρχει διαφορά από την στιγμή που το άνοιξε για πρώτη φορά. Χωρίς root, αναβαθμισμένο από την μαμά motorola. Από την στιγμή που λες για task killer/manager σε Android πάνω απο 2.2 φαίνεται ότι δεν ξες πολλά.Τα task killer είχαν αξία μέχρι 2.2 και όπως λέει και η φράση, άδεια RAM = άχρηστη RAM. Όταν ένα πρόγραμμα χρειαστεί μνήμη το λειτουργικό την απελευθερώνει από κάπου αλλού και την δίνει εκεί που χρειάζεται. Τα ίδια μου λεγε ένας φίλος μου, μέχρι που είδε το moto g της γνωστής μου. Μετά σταμάτησε
dali13gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ενδιαφέρον είναι ότι ο Α57 5433 στα 1.3GHz έχει σχεδόν ίδιες επιδόσεις με το Snap 805 στα 2.5GHz. Γενική κυκλοφορία των Α57 θα έχουμε στο τέλος του χρόνου με αρχές του 15. Ένα χρονο περίπου αργότερα από ότι τους διαφήμιζαν αρχικά. Ο Exynos είναι μετρημένος με την overclocking technology της Samsung όταν βλέπει banchmarks ή με "μαμά" συχνότητες;
Nix Pixel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εδω δε χρειαζομαστε open source στα laptop και στα pc μας,γιατι πιστευεις οτι ειναι τοσο αναγκαιο να ειναι τα κινητα μας? Και δε χρειαζεται να ειναι open source,για να γινει ενα λογισμικο πιο παραμετροποιησιμο!Φτανει οι εταιριες(ms&apple) να μην το εχουν καρακλειδωμενο(ios,wp&windows RT)!!! Και το παραδειγμα που δοθηκε για το Surface RT απο τον @kurkosdr ,ειναι ολιγον αστοχο,γιατι εχει 2gb ram και oχι 512mb,οπως εχουν καποια wp! Να μιλάς για τον εαυτό σου. Πρώτον. Open source rulz στα πάντα!!! Δεύτερον. Χρειάζεται να είναι open source για να μπορείς να απαλλαγείς από βλακείες τύπου touch id και όσα έρθουν στο μέλλον. Επίσης επειδή ακριβώς είναι open source, μπορείς να έχεις apps ops (να ρυθμίσεις τι προσβασεις θα έχει η κάθε εφαρμογή, κάτι που δε στο δίνει η μαμά, αλλά εσένα δε σε νοιάζει γιατί υπάρχει κοινότητα προγραμματιστών που τους οδηγεί το μεράκι και τα ίδια κίνητρα με τους καταναλωτές και όχι κίνητρα εταιρίας όπως πως θα σε κλειδώσουν), ή να έχεις all recent clear button και χίλια δύο, ή ήθελα στο s4 να έχω software buttons. Η Samsung δεν τα είχε σαν επιλογή. Οι omnirom τα είχαν. Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείς να κάνεις με το android. Και ναι, το open source στα κινητά μας είναι που χρειάζεται ακόμα περισσότερο ακριβώς γιατί είναι κάτι τόσο προσωπικό κι έχει τα θετικά που ανέφερα παραπάνω. Όσο για το κλειδωμένο, χαίρομαι που βλέπεις ότι το ios/wp είναι κλειδωμένα. Είναι η φύση τους τέτοια. Βλέπεις όμως και την πορεία τους. Το ios πέφτει συνεχώς, τα wp έφτασαν 2.6% ενώ το android είναι στο 85%. Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. Δες τι μπορεί να κάνει ένα android (χωρίς root) με nova launcher (και με τον οποιονδήποτε launcher). Με root κάνεις ακόμα πιο πολλά (π.χ. titanium backup, root explorer, xposed. Πραγματικά μαγικά apps.). Στα ios/wp απλά δε γίνεται. Καλά ότι στο android μπορείς με μία απλή ρύθμιση να βάζεις εφαρμογές εκτός καταστήματος, στα άλλα λειτουργικά φαίνεται επιστημονική φαντασία.
ektor7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Να μιλάς για τον εαυτό σου. Πρώτον. Open source rulz στα πάντα!!! Δεύτερον. Χρειάζεται να είναι open source για να μπορείς να απαλλαγείς από βλακείες τύπου touch id και όσα έρθουν στο μέλλον. Επίσης επειδή ακριβώς είναι open source, μπορείς να έχεις apps ops (να ρυθμίσεις τι προσβασεις θα έχει η κάθε εφαρμογή, κάτι που δε στο δίνει η μαμά, αλλά εσένα δε σε νοιάζει γιατί υπάρχει κοινότητα προγραμματιστών που τους οδηγεί το μεράκι και τα ίδια κίνητρα με τους καταναλωτές και όχι κίνητρα εταιρίας όπως πως θα σε κλειδώσουν), ή να έχεις all recent clear button και χίλια δύο, ή ήθελα στο s4 να έχω software buttons. Η Samsung δεν τα είχε σαν επιλογή. Οι omnirom τα είχαν. Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείς να κάνεις με το android. Και ναι, το open source στα κινητά μας είναι που χρειάζεται ακόμα περισσότερο ακριβώς γιατί είναι κάτι τόσο προσωπικό κι έχει τα θετικά που ανέφερα παραπάνω. Όσο για το κλειδωμένο, χαίρομαι που βλέπεις ότι το ios/wp είναι κλειδωμένα. Είναι η φύση τους τέτοια. Βλέπεις όμως και την πορεία τους. Το ios πέφτει συνεχώς, τα wp έφτασαν 2.6% ενώ το android είναι στο 85%. Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. Δες τι μπορεί να κάνει ένα android (χωρίς root) με nova launcher (και με τον οποιονδήποτε launcher). Με root κάνεις ακόμα πιο πολλά (xposed π.χ.). Στα ios/wp απλά δε γίνεται. Καλά ότι στο android μπορείς με μία απλή ρύθμιση να βάζεις εφαρμογές εκτός καταστήματος, στα άλλα λειτουργικά φαίνεται επιστημονική φαντασία. Windows tablet close source vs android tablet open source! Πες μου ξανα σε τι υπερτερεις??? Ωραιες οι θεωρειες αλλα στην πραξη,κατι αλλο συμβαινει! Ναι και στα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ PC 98+% ειναι windows&OSX close source και 1.κατι% ειναι open source linux!Τοσο συμαντικο στην παραγωγικοτητα το open source!!!
Nix Pixel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Σου εξηγησα σε τι υπερτερεί. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις δε σου φταίει κανείς.
Nix Pixel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Σου εξηγησα σε τι υπερτερεί. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις δε σου φταίει κανείς. Άμα είναι windows rt και να με πληρώνουν δεν το παίρνω. Χώρο θα πιάνει. Χωρίς apps, metro ui κλπ. No thanks. Άμα είναι windows 8.1 έχω το σταθερό μου. Δε θα χειρίζομαι σε tablet ένα λειτουργικό για desktop επειδή όταν ξυπνησε o χοντρούλης steve και είδε ότι είχε χάσει το παιχνίδι του touch που ήταν το μέλλον, επέβαλλε τα πλακίδια στα desktop σαν τελευταία ελπίδα σωτηρίας.
ektor7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Σου εξηγησα σε τι υπερτερεί. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις δε σου φταίει κανείς. Οταν θα αποκτησεις αυτη την δυνατοτητα το android tablet σου.Ελα να ξανασυζητησουμε! Kαι οτι το plex στη tv σου παιρνει δεδομενα απο το android tablet σου και οχι απο το pc σου,μπορεις και τοτε να ξανασυζητησουμε! Και ναι μπορω να επεμβω στις εφαρμογες ,μπορω να περασω drivers σχεδων για ολες τις συσκευες/περιφεριακα που υπαρχουν στο παζαρι και γενικα να κανω το ui οτι θελω σε κλειστο λογισμικο! Μην ξεχνας οτι και τα windows mobile,close source ηταν και τους εβγαζες τον ποπο και σε mods και custom roms και ας ηταν προγενεστερο του android!Αυτες οι δυνατοτητες υπηρχαν πολυ πιο πριν εμφανιστει το android και δεν επιρεαζε το γεγονος οτι ηταν close source!!! Άμα είναι windows rt και να με πληρώνουν δεν το παίρνω. Χώρο θα πιάνει. Χωρίς apps, metro ui κλπ. No thanks. Άμα είναι windows 8.1 έχω το σταθερό μου. Δε θα χειρίζομαι σε tablet ένα λειτουργικό για desktop επειδή όταν ξυπνησε o χοντρούλης steve και είδε ότι είχε χάσει το παιχνίδι του touch που ήταν το μέλλον, επέβαλλε τα πλακίδια στα desktop σαν τελευταία ελπίδα σωτηρίας. Ουτε εγω θα επερνα RT,αλλα ουτε ios,ουτε πλεον android,για tablet! Και εγω εχω windows 8 pc και tablets για να κανουν "παπαριες" γι'αυτο και δε μου χρειαζoνται στο κινητο! Το metro ui δεν ειναι τα tiles,αλλα το γραφικο περιβαλλον των εφαρμογων και του μενου.Και αυτο το γραφικο περιβαλλον στο desktop δημιουργηθηκε/αναπτυχθηκε και περασε στα κινητα!Γι'αυτο σαν εμπειρια και δυνατοτητες υπερτερει στα tablets x86,απ'οτι στα wp!
atheatos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Σου εξηγησα σε τι υπερτερεί. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις δε σου φταίει κανείς. Άμα είναι windows rt και να με πληρώνουν δεν το παίρνω. Χώρο θα πιάνει. Χωρίς apps, metro ui κλπ. No thanks. Άμα είναι windows 8.1 έχω το σταθερό μου. Δε θα χειρίζομαι σε tablet ένα λειτουργικό για desktop επειδή όταν ξυπνησε o χοντρούλης steve και είδε ότι είχε χάσει το παιχνίδι του touch που ήταν το μέλλον, επέβαλλε τα πλακίδια στα desktop σαν τελευταία ελπίδα σωτηρίας. Με όσα έχεις γράψει περίμενα να έχεις Linux στο σταθερό.... Μάλλον έκανα λάθος....
Nix Pixel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Με όσα έχεις γράψει περίμενα να έχεις Linux στο σταθερό.... Μάλλον έκανα λάθος.... Έχω στο λαπτοπ ubuntu. Και σε ένα παλιότερο του έχω βάλει debian. Linux ftw! <3 Στο σταθερό αναγκαστικά έχω windows λόγω gaming (μιας και είναι τερατάκι,16gb ram, ssd, i7 κλπ) και λόγω κάποιων προγραμμάτων. Μακάρι να υπήρχαν στο linux να έβαζα linux και στο σταθερό. Τώρα, στον έκτορα, δεν έχει νόημα να απαντήσω. Αγνοείς βασικά πράγματα, οπότε... Δεν πειράζει, μείνε με το desktop os σου που έχει 89% σε μία αγορά που συρικνώνεται, κι εγώ θα μείνω με το mobile os που έχει 85% μου σε μια αγορά που είναι το μέλλον. 1
ektor7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Έχω στο λαπτοπ ubuntu. Και σε ένα παλιότερο του έχω βάλει debian. Linux ftw! <3 Στο σταθερό αναγκαστικά έχω windows λόγω gaming (μιας και είναι τερατάκι,16gb ram, ssd, i7 κλπ) και λόγω κάποιων προγραμμάτων. Μακάρι να υπήρχαν στο linux να έβαζα linux και στο σταθερό. Τώρα, στον έκτορα, δεν έχει νόημα να απαντήσω. Αγνοείς βασικά πράγματα, οπότε... Δεν πειράζει, μείνε με το desktop os σου που έχει 89% σε μία αγορά που συρικνώνεται, κι εγώ θα μείνω με το mobile os που έχει 85% μου σε μια αγορά που είναι το μέλλον. Τι σημασια εχει που συρικνονεται λογο οτι πλεον μετρουμε και το os των κινητων,απο τη στιγμη που δεν μπορεις να κανεις την δουλεια σου χωρις αυτο! Οταν φτασει ο καιρος που θα εισαι 100% σε mobile os τοτε να το συζητησουμε.Προς το παρον το fb phone σου,ειναι απλα ενα gadgetακι και τιποτα αλλο!Το οτι μπαινεις στο xda και παριστανεις τον χακερ για να αποκτησεις προσβαση στα αυτονοητα,δεν σημαινει οτι εχεις λυσει τα βασικα θεματα,για να βγαζεις το ψωμι σου απ'αυτο!Κατι που μπορω να το κανω απο ενα καλο windows tablet! Αυτα και τελος απο εμενα!
Nix Pixel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τι σημασια εχει που συρικνονεται λογο οτι πλεον μετρουμε και το os των κινητων,απο τη στιγμη που δεν μπορεις να κανεις την δουλεια σου χωρις αυτο! Οταν φτασει ο καιρος που θα εισαι 100% σε mobile os τοτε να το συζητησουμε.Προς το παρον το fb phone σου,ειναι απλα ενα gadgetακι και τιποτα αλλο!Το οτι μπαινεις στο xda και παριστανεις τον χακερ για να αποκτησεις προσβαση στα αυτονοητα,δεν σημαινει οτι εχεις λυσει τα βασικα θεματα,για να βγαζεις το ψωμι σου απ'αυτο!Κατι που μπορω να το κανω απο ενα καλο windows tablet! Αυτα και τελος απο εμενα! Εντάξει, πραγματικά ό,τι να ναι. Τσάμπα ασχολούμαι. Τέλος κι από μένα!
ektor7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εντάξει, πραγματικά ό,τι να ναι. Τσάμπα ασχολούμαι. Τέλος κι από μένα! Τσαμπα.Πραγματι! Ειναι ενα λογισμικο που δεν το γουσταρεις και δε σε ενδιαφερει και ασχολησαι ακομη! Τι να σου πω? Ελπιζω να το εννοείς και να το καταλαβες επιτελους και να προχωρισεις χωρις τα windows(σε οποιαδηποτε εκδοση του)!
Skylined Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ο Exynos είναι μετρημένος με την overclocking technology της Samsung όταν βλέπει banchmarks ή με "μαμά" συχνότητες; Άγνωστον.. Θα δείξει
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Nix pixel, μην καταδικάζεις και πριν το χρησιμοποιήσεις... Καλώς ή κακώς όντως τα κινητά οι πιο πολλοί τα έχουν για νετ εκτός σπιτιού, όταν ο άλλος θέλει fb και symbian κινητό να πάρει θα μπαίνει... Εγώ πράγματι χρησιμοποιώ Android γιατί μου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα και ξέρω γιατί το χρησιμοποιώ! Ακόμα και 2 τοις εκατό ποσοστό αγοράς να είχε πάλι το ίδιο θα χρησιμοποιούσα, μου αρέσει η ελευθερία που έχει, με εμπνέει να πειράζω και την παραμικρή λεπτομέρεια, αυτό... Τέτοιοι φανατισμοί δεν στέκουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα