Πέτρος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μια δυο παρατηρησούλες: Οι Here Maps/Drive εφαρμογές είναι διαθέσιμες πλέον σε όλους τους 8.1 χρήστες (θα πάρουν όλες οι 8 συσκευές την αναβάθμιση, γνωστό εδώ και καιρό), δωρεάν. Οι εφαρμογές της Google, δεν λειτουργούν-δεν υπάρχουν-δεν παλεύονται επειδή...Google! Οι 2 εταιρείες σφάζονται μεταξύ τους, δεν τα βρίσκουν, δεν βγάζουν τις αντίστοιχες εφαρμογές. Όσο για τις ανεπίσημες...χάλια UI στο MyTube και στο YouTube HD? Swype? Υ? Η πρόβλεψη κειμένου της MS είναι εκπληκτική κ ταχύτατη. Και swype, νομίζω πως έχει, απλά όχι ελληνικό ακόμα. Οι περισσότερες εφαρμογές απο σοβαρές εταιρείες σιγά σιγά εμφανίζονται, βελτιώνονται, εμπλουτίζονται. Για κάποιες άλλες, υπάρχουν εξαιρετικές ανεπίσημες. Σε ορισμένες, όντως υπάρχει θέμα. Όσο για την πλειοψηφία των χρηστών, YouTube, FB/Viber/Skype/Insta χρησιμοποιούν, candycrush παίζουν, άντε και λίγη πλοήγηση. Τα απλικέισο που βάζουν το ΣΚ, χρησιμοποιούν 1-2 φορές και μετά τα ξεχνούν, ας μξ τα αναφέρουμε. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα των WP αυτή τη στιγμή, για το 80-85% των χρηστών, είναι η εμπορική πολιτική (ποιά???) της MS. Λίγο offtopic: Θέλει αναβαθμισούλα η εφαρμογή του site. Από τα 8.1 (DP), έχω θέμα με τη δημοσίευση. Τα γράφω, τα στέλνω, χάνονται-δεν εμφανίζονται ποτέ.
stp1979 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Είδες Πέτρο ότι όντως ακόμα υπάρχουν θέματα με τις εφαρμογές; swype εγώ δεν βρίσκω και το δουλεύω φουλ στο κινητό μου. Το 520 το πήρα στην γυναίκα για να το δοκιμάσω και εγώ παράλληλα. Στο παλιό της αντροιντ είχε το flipboard όπου της είχα περάσει τα site που παρακολουθεί. Στο 520 o explorer πετάει και εκει έβαλα τα site σελιδοδεικτες γιατί εφαρμογή σαν το flip δεν είχα βρει. Τεσπα σε αυτό βολευτηκε. Βέβαια οExplorer δεν κρατάει κωδικούς και σε κάποια site που έχει λογαριασμό πρέπει κάθε φορά να τους γράφει. ... αλήθεια βγήκε κανένας άλλος browser?
dsynos80 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Συγνωμη αλλα εσυ εμεινες στο 2012... καλο ειναι αυτα που γραφουμε να τα γνωριζουμε, τα windows δεν χρειαζονται πλεον το zune για να αναγνωρισουν ενα WP8... οσο για το οτι εχει πτωτικες πωλησεις ειναι λογικο, απο την μια η καθυστερηση στην παρουσιαση των 8.1 και των νεων συσκευων (μεγαλο λαθος) και απο την αλλη η μη δυνατοτητα για εφαρμογες που θα επεμβαινουν στο λειτουργικο με αποτελεσμα καποιες εφαρμογες ή να μην υπαρχουν ή να ειναι πρωτογονες ... εδω φτασαμε στην εκδοση 8.1 για να μπορουμε να εχουμε live tile για την ωρα που να ανανεωνεται καθε λεπτο.... φιλε μου εχεις απολυτο δικιο, ομως οσον αφορα το zune, εχω δοκιμασει σε 2 ασχετα ατομα με win phone να τα τα συνδεσω σε διαφορετικα pc με win7 και απλα δεν βαγαινει στο my computer, για τα win8 σε υπολογιστη ομολογω πως δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο αλλα δεν προκειται να ασχοληθω περαν των 7. 1
gasantony Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 o κοσμος αποφάσισε ..... android και iOS !!
Πέτρος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Είδες Πέτρο ότι όντως ακόμα υπάρχουν θέματα με τις εφαρμογές; swype εγώ δεν βρίσκω και το δουλεύω φουλ στο κινητό μου. Το 520 το πήρα στην γυναίκα για να το δοκιμάσω και εγώ παράλληλα. Στο παλιό της αντροιντ είχε το flipboard όπου της είχα περάσει τα site που παρακολουθεί. Στο 520 o explorer πετάει και εκει έβαλα τα site σελιδοδεικτες γιατί εφαρμογή σαν το flip δεν είχα βρει. Τεσπα σε αυτό βολευτηκε. Βέβαια οExplorer δεν κρατάει κωδικούς και σε κάποια site που έχει λογαριασμό πρέπει κάθε φορά να τους γράφει. ... αλήθεια βγήκε κανένας άλλος browser? Γιατί δεν σου κρατά κωδικούς ο ΙΕ, δεν γνωρίζω. Για άλλους browsers, UC Browser, Incognito, στα γρήγορα. Ο πρώτος ειδικά, είναι εξαιρετικός και διαθέσιμος πάνω από χρόνο. φιλε μου εχεις απολυτο δικιο, ομως οσον αφορα το zune, εχω δοκιμασει σε 2 ασχετα ατομα με win phone να τα τα συνδεσω σε διαφορετικα pc με win7 και απλα δεν βαγαινει στο my computer, για τα win8 σε υπολογιστη ομολογω πως δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο αλλα δεν προκειται να ασχοληθω περαν των 7. Τί WP είναι? Γιατί τα 8, συνδέονται σε Win7 χωρίς διαδικασία.
calculator Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 @calculator Καταρχήν στην αρχή δεν δούλευαν σωστά τα Messengers. Τα μηνύματα έρχονταν όταν άνοιγε η εφαρμογή. Η παραμετροποιηση που μπορούσες να κάνεις στο ui ήταν να αλλάξεις απλώς το φόντο από μαύρο σε άσπρο. Το ίδιο συμβαίνει και στους εφαρμογές όπου οι εφαρμογές για ειδήσεις ήταν απλά λίστες με τίτλους. Το ίδιο ήταν και στα messenger... Απλά άλλαζε το χρώμα της φούσκας. Ακόμα και σήμερα οι εφαρμογές για την ένδειξη της μπαταρίας ανανεώνεται κάθε μισαωρο. Η επίσημη εφαρμογή για το YouTube είναι ακόμα σελιδοδεικτης... Οι ανεπίσημες έχουν χάλια interface. Δεν έχουν swype πληκτρολόγιο. Βαρέθηκα να γράφω και πρέπει να πάω δουλειά. Αν κατι έχει αλλάξει ενημέρωσε με γιατί έχω σταματήσει να το ψάχνω εδώ και καιρό. OK, κατάλαβα. μερικές εφαρμογές. Επειδή όμως μιλάμε για Microsoft και στις εφαρμογές είναι κατά πολύ καλύτερη της Google, περίμενε 1-2 χρόνια ακόμα. Όταν δώσει και τη δυνατότητα για ανάπτυξη εφαρμογών για desktop και κινητά μέσα από τον ίδιο κώδικα τότε θα απογειωθεί. Τα εργαλεία ανάπτυξης που δίνει η Microsoft είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα