Προς το περιεχόμενο

Philips DVP2880/58 και πρόβλημα με .mp4

WilliamSats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!!!

Πριν από 2 μέρες αγόρασα από Ελληνικό Online κατάστημα το DVD Player της Philips, DVP2880/50. 

Ο λόγος που το αγόρασα ήταν γιατί ήθελα ένα DVD player με HDMI και υποστήριξη USB για να παίζει αρχεία μέχρι και 1080i/p.

Από την βασική περιγραφή του online καταστήματος, αλλά και από τη σελίδα της Philips είδα ότι κάνει αυτά που ζητάω και έτσι προχώρησα σε παραγγελία. Να σημειώσω εδώ ότι μαζί με εμένα, πήραν άλλοι 2 φίλοι μου το ίδιο με την ίδια παραγγελία και φυσικά τα πήραν για τους ίδιους λόγους με εμένα. 

Όταν έφτασαν και τα δοκιμάσαμε, διαπιστώσαμε ότι ΔΕΝ παίζουν αυτά που λένε, αν και τα διαβάζουν στο μενού και τα εμφανίζουν ως αρχεία, αλλά όταν πατάω play, λέει ότι ο codec δεν υποστηρίζεται. 

Τα αρχεία που προσπάθησα να ανοίξω είναι .mp4 στα 720p και .mp4 στα 1080p.. 

Μετά δοκίμασα αρχεία .divx στα 720 και 1080.... ΤΙΠΟΤΑ

Μετά .avi στα 720 και 1080....ΤΙΠΟΤΑ

Να σημειώσω εδώ ότι στην περιγραφή του προϊόντος έλεγε εκτός των άλλων ότι υποστηρίζει DivX Ultra.... κουραφέξαλα, τίποτα δεν παίζει. 

Σήμερα και μετά από 1 ώρα ψαξίματος σε ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ το διαδίκτυο, ανακάλυψα στα Q&A της Philips (από ξένη σελίδα της philips και όχι την Ελληνική) ότι τελικά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ HD και FULL HD αρχεία (Ε?????)

Και διερωτώμαι. 

Γιατί αφού λένε στην βασική περιγραφή ότι υποστηρίζει mp4 τελικά δεν υποστηρίζει?

Γιατί αφού λένε στην βασική περιγραφή ότι παίζει στα 1080 εν τέλη δεν αναγνωρίζει κανένα HD ή FullHD αρχείο?

Ποιος ο λόγος ύπαρξης του HDMI αφού δεν παίζει 720 και 1080?

Τι κάνω εγώ σε αυτήν την περίπτωση?

Που πρέπει να πάει το μυαλό μου?

Μήπως είναι κάποιο bug και στέλνουν αρχείο για αναβάθμιση? Αλλά στη σελίδα τους δεν έχει κάτι τέτοιο.

Να υποθέσω ότι είναι παραπλάνηση της εταιρίας? 

Θα σας ανεβάσω ένα pdf και βγάλτε συμπέρασμα μόνοι σας. 

σ.σ: Το Ελληνικό Online κατάστημα δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση, αφού η όποια περιγραφή έχει δωθεί απ'την Philips.   

Ανέβασα τελικά 2 pdf για να μην σας βάζω ψάχνετε για τα βασικά. 

DVP2880_58 Philips DVD player DVP2880 HDMI 1080p USB 2.pdf

dvp2880_58_dfu_aen.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστό και γνωστό αυτό που έστειλες, αλλά τα format και οι codecs που χρησιμοποιούν οι εταιρίες ως επί το πλείστο, είναι κατά 99.9% τα ίδια για λόγους συμβατότητας. 

Αυτό λοιπόν δεν δικαιολογεί το γεγονός να παίζει ναι μεν codecs και φορμά αλλά όχι σε όλες τις αναλύσεις.

Τι σόι "κόλπο" είναι αυτό???

Και γιατί δεν το αναφέρουν στη βασική περιγραφή και πρέπει ο καθένας να ψάχνει στα "έγκατα" των sites για να βρει ότι τελικά δεν τα παίζει όλα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...