Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι δούλεμα, βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις που έχει φάει κάποιο κόλλημα, αλλά δεν "καθαρίζει" ξέρω γω την γραμμή από παράσιτα/παρεμβολές/whatever :P

Δημοσ.

1) Είσαι σε VDSL ΚΑΦΑΟΥ ? (νέα ντουλάπα ΟΤΕ κοντά στο σπίτι σου ;) 

2) Κατεβάζεις ασύρματα ή με Ethernet ; 

3) πιο Router έχεις Speedport ή ZTE 931 ; 

4) Ανέβασε το όριο των max connections στο Torrent client σου. 

5) Τι λειτουργικό έχεις ; 

6) Δοκίμασε ασχέτως των παραπάνω να κάνεις το εξής και ανέφερε μας την ταχύτητα που έχεις μετά . Μπες στο GUI του Router σου , 192.168.1.1 και μετά πήγαινε και όρισε καρφωτά το modulation του Router σου σε ADSL (βγάλε δλδ τα VDSL profiles) . Σώσε την αλλαγή , το Router σου μετά θα κλειδώσει σε ADSL πρότυπο, δες τι ταχύτητα θα έχει κλειδώσει και άνοιξε ξανά το torrent , ΕΑΝ πιάσεις την αναμενόμενη σωστή ταχύτητα τότε ανέφερε στον ΟΤΕ πως υπάρχει πρόβλημα με το λογισμικό του ΚΑΦΑΟΥ που πέφτεις πιθανότατα και να προωθηθεί για έλεγχο (αναβάθμιση του / αλλαγές ρυθμίσεων). 

Δημοσ.

το Lock unlock το dslam port δεν θεωρειται καθαρισμος.καθαρισμος γινεται στο χαλκο σαν φυσικο μεσο  και οχι σαν adsl.τωρα το τι θεωρει ο καθενας καθαρισμο ειναι τελειως σχετικο αλλο τοσο το τι εννοει ο οτε.υπαρχουν διαφοροι τροποι για να ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ βελτιωθει μια γραμμη.

απο το να ριξεις ταση στην γραμμη μεχρι αλλες μεθοδους.Lock unlock κανεις το port μονο αν εχει κολλησει πχ και δεν συγχρονιζει ή αμα συγχρονιζεει και δεν παιρνει Ip.αν δνε πετυχει το lock unlock και καποιος υποπτευεται οτι φταιει η καρτα εκει μπορει να κανει reboot την καρτα ειτε software style ειτε hardware(Κουμπωμα ξεκουμπωμα στο dslam)>εχω πετυχει καρτα data που εχει φαει σκαλωμα και καθε 5 λεπτα χανει sync.με soft reset εστρωσε.επισης sync no ip στην δικια μου γραμμη που με reboot την καρτα εστρωσε.

off topic λιγακι με βαση το αρχικο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

mia ερωτηση vdsl σε ποιες περιοχες εχει ο οτε???

που εχει γενικοτερα δεν ξερω.απλα αν βλεπεις νεα Kv στην περιοχη που εισαι τοτε ναι δινει vdsl ή θα δωσει συντομα.

Δημοσ.

Χωρις να θελω να κανω hijack το thread, το βαζω εδω για να μην ανοιγω καινουριο:

Δοκιμασε κ καποιον αλλο client, γιατι κ εμενα το utorrent μου εκανε διαφορα, κ μολις δοκιμασα αλλον client (transmission) η vdsl εβγαλε το full της...

post-101942-0-69084400-1409509206_thumb.jpg

Το αστειο ειναι οτι επειδη εμφανιζε "περιοδο" το προβλημα, νομιζα οτι εφταιγε ο παροχος ή ο εξοπλισμος, o client δεν μου περασε καν απο το μυαλο.

Δημοσ.

οπως εχει αναφερθει το πρωτο πραγμα ειναι να ρυθμισεις τον client σου και να κανεις Port forward.απο την στιγμη που δεν πιανουν αυτα κανεις δοκιμες Με ethernet μηπως ειναι κολληματα του wireless.μετα αν δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αλλαζεις version του client αλλιως το μονο που μενει ειναι αλλαγη του client με αλλον.εγω πχ σε mtorrent με τις ρυθμισεις που εχω την τερματιζω την adsl ειτε σε down ειτε σε up οταν seedarw.

Δημοσ.

Κ port forward εκαμα, κ lan δοκιμασα (σε αλλο pc ταυτοχρονα βεβαια, το δικο μου/mac δεν εχει utp δυστυχως), αλλα τζιφος.

Ε καπου εκει δοκιμασα τον αλλο client κ δουλεψε κανονικα...

Κριμα, κ το ειχα συνηθισει τοσα χρονια πια το utorrent  :-(

Δημοσ.

Κ port forward εκαμα, κ lan δοκιμασα (σε αλλο pc ταυτοχρονα βεβαια, το δικο μου/mac δεν εχει utp δυστυχως), αλλα τζιφος.

Ε καπου εκει δοκιμασα τον αλλο client κ δουλεψε κανονικα...

Κριμα, κ το ειχα συνηθισει τοσα χρονια πια το utorrent  :-(

αλλη εκδοση του utorrent δοκιμασεις να δεις αν θα παιξει?Uninstall την παλια και install την νεα.οχι Update

αν ειχες την τελευταια μπορουσες να βαλεις πιο παλια ή καμια Πιο νεα αλλα beta για testing.

απλα αν εισαι σε private tracker σιγουρεψου οτι με την εκδοση που εχεις και τον client που εχεις οτι ανανεωνεται το ratio σου γιατι πολλοι clients ειναι banned ή δεν ενημερωνουν σωστα το ratio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...