geo1962 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Έχω τα Windows 7 και ο δίσκος μου, είναι με δυο partitions. Κάνοντας δεξί κλικ σε ένα φάκελο, εάν, από το μενού συντόμευσης που ανοίγει, επιλέξουμε την τελευταία επιλογή (Ιδιότητες), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου, Ιδιότητες· το οποίο μεταξύ άλλων, στο πάνω τμήμα, παρουσιάζει κάποιες καρτέλες. Από κάποια περίοδο και μετά, έπαψε να υπάρχει η καρτέλα, Προσαρμογή. Για πολλούς και διάφορους άλλους λόγους, έκανα format. Τώρα (μετά το format δηλαδή), διαπίστωσα, πως οποιοσδήποτε φάκελος βρίσκεται ή μεταφερθεί στην επιφάνεια εργασίας, στο παράθυρο διαλόγου, Ιδιότητες, περιλαμβάνει και την καρτέλα, Προσαρμογή. Ο ίδιος φάκελος, εάν από την επιφάνεια εργασίας μεταφερθεί μέσα σε ένα άλλο φάκελο, αμέσως, το παράθυρο διαλόγου του, Ιδιότητες, χάνει την καρτέλα, Προσαρμογή! Αυτή η διαφοροποίηση, δε γνωρίζω εάν υπήρχε και πριν από το format. Υπάρχει καμιά ιδέα;
PC Booster Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δες αυτό http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/984ac9b7-5448-4bf5-bc54-2ac6e78e1aea/folder-customize-tab-missing
geo1962 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αν και τα αγγλικά μου δεν είναι καθόλου καλά, με τον τρόπο που «δίνει» ο φίλος (στο link που παραθέτεις), δε λύνεται μεν το πρόβλημα, αλλά, «γίνεται δουλειά» τέλος πάντων! Σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα