Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει αργότερα ή τι θα του καρφωθεί στο μυαλό. Για τον i5 και εγώ έχω ενδοιασμούς με βάση όσα μας λέει ο TS, γι αυτό και λέω να πάει σε AMD αν δεν έχει κάτι στο νου του προς το παρόν. Για την κάρτα δεν είπα κάτι. Αναφέρθηκα μόνο στον επεξεργαστή. Η R9 280X δεν θα του χρειαστεί εκτός και αν είναι σύγουρος για το αν θα παίξει βαριά games αργότερα. Μία από τις πολλές κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει, έιναι πχ να επιλέξει έναν i5 που θα είναι γερός για χρόνια και να πάει και με μία 270X το πολύ, ώστε αργότερα αν θελήσει να παίξει κάτι βαρύ να πάρει μια μεγαλύτερη κάρτα...κ.ο.κ.

Γιατι οχι? Συνηθως πολλοι παιζουν συγκεκριμενα παιχνιδια λογο του οτι δεν μπορουν να παιξουν αλλα.Εγω για παραδειγμα εδω και εναν χρονο παιζω μονο LoL και τιποτα παλια rpg λογο του οτι το pc μου δεν σηκωνει καλυτερα παιχνιδια.Τωρα αν ο τυπος δεν ασχολειται με το gaming αλλα με το LoL (εχει τεραστια διαφορα),τοτε δεν θελει συστημα για gaming,αλλα συστημα που να σηκωνει το λολ.Και εκει γινεται ολη η διαφορα.Σχεδον μιση τιμη θα βγει αν θελει μονο για LoL και dota

Δεν διαφωνώ και ούτε αποκλείω το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο με βαριά games στο μέλλον αλλά από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα από τον TS αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα ασχοληθεί (ο φίλος του λογικά) μόνο με LoL και τέτοιου είδους "παιχνιδάκια".Ελπίζω να μας ενημερώσει ο TS για την πιθανότητα heavy gaming στο μέλλον.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι πάλι 280X  :cry: Είναι απαραίτητο να πετάξεις λεφτά στον κουβά;;Τι το θες το 700άρι τροφοδοτικό και Z μητρική σε συνδυασμό με Core i5 και την 280X από τη στιγμή που η χρήση του υπολογιστή θα είναι gaming της πλάκας;;

Βρε μπας και έχεις δίκιο τελικά και τζάμπα παιδευόμαστε;; :confused:

Μπορεί να έχει χρήματα για ξόδεμα (ή πέταμα,ανάλογα και πως το βλέπει κανείς).  :)

Δημοσ.

για την z μητρικη μην το βλεπεις ετσι.Πχ και εγω σκεφτομαι να αγορασω μια φθηνη z μονο και μονο για να κανω crossfire :P

Η λογικη λεει πως ποτε δεν χαλας λεφτα στα πσ.Οτι πληρωνεις παιρνεις.Τωρα αν θα το αξιοποιησεις στο μεγιστο ειναι αλλο θεμα

Δημοσ.

για την z μητρικη μην το βλεπεις ετσι.Πχ και εγω σκεφτομαι να αγορασω μια φθηνη z μονο και μονο για να κανω crossfire :P

Η λογικη λεει πως ποτε δεν χαλας λεφτα στα πσ.Οτι πληρωνεις παιρνεις.Τωρα αν θα το αξιοποιησεις στο μεγιστο ειναι αλλο θεμα

Δεν είναι και ανάγκη να 'ναι Z η μητρική για να κάνει κάποιος crossfire :D

Δημοσ.

+1 στη σύνθεση του pnick και με μια κάρτα σαν 270x/760 θα παίξει και άνετα και άλλα παιχνίδια στο μέλλον αν θελήσει εκτός dota/lol.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μεγάλο overkill.

Φτιάχνεις σύστημα με το μισό budget για αυτά όπως είπαμε.  Μπας και τρολλάρεις;

Όχι πάλι 280X  :cry: Είναι απαραίτητο να πετάξεις λεφτά στον κουβά;;Τι το θες το 700άρι τροφοδοτικό και Z μητρική σε συνδυασμό με Core i5 και την 280X από τη στιγμή που η χρήση του υπολογιστή θα είναι gaming της πλάκας;;

Βρε μπας και έχεις δίκιο τελικά και τζάμπα παιδευόμαστε;; :confused:

Ναι μεγάλο overkill.

Φτιάχνεις σύστημα με το μισό budget για αυτά όπως είπαμε.  Μπας και τρολλάρεις;

οχι παιδια δεν τρολλαρω απλα επειδη εχω και εγω sabertooth και το περιβαλλον εδω ειναι γεματο σκονη και υγρασια (μενω σε νησι) οι Sabertooth η σειρα με  χρονια 5  εγγυηση  με καλυπτει επειδη την εχω δουλεψει και μονο

Επισης πρεπει να κανουμε μια συζητηση για το δικο μου Link.png Site: Build εκει να δειτε overkill .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...