Baloolakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλημέρα. Γυρνώντας το μεσημέρι σπίτι, το PC δεν άναβε. Φαντάζομαι φταίει το τροφοδοτικό και δεν δίνει ρεύμα, αλλά θέλω να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ που ξέρετε να μου πείτε αν έχω δίκιο ή τι άλλο μπορεί να είναι. Λόγω 3ημέρου ευτυχώς δεν το χρειάστηκα, όμως από αύριο που θα γυρίσω σπίτι πρέπει να το φτιάξω. Το PC είναι της υπογραφής μου και έχει αντέξει 7+ χρόνια (μόνο σκληρό δίσκο άλλαξα φέτος) και θα χρησιμοποιείται μέχρι το Νοέμβριο που μπαίνω φαντάρος. Μετά, θα το δώσω στον αδερφό μου να χαζεύει κανά παιχνιδάκι. Γι' αυτό, δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά και σας ζητάω να μου προτείνετε: 1) Συμβουλές αν είναι όντως το τροφοδοτικό ή τι άλλο. 2) Κάποιο σχετικά φθηνό για να το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν!
IntelInside Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αν έχεις άλλο τροφοδοτικό δοκίμασε το , ίσως φταίει το ΜΟΒΟ , Αν δεν έχεις άλλο μπορείς να δοκιμάσεις να το βάλεις μπροστά χωρίς την μητρική, google για το πώς γίνετε.
Baloolakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τελικά ήταν το τροφοδοτικό. Το άλλαξα κ όλα κομπλέ. Πάλι καλά ( Ώρα να αλλάξω και την υπογραφή μου ) Κλείστε το θέμα αν θέλετε
coolerman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τελικά ήταν το τροφοδοτικό. Το άλλαξα κ όλα κομπλέ. Πάλι καλά ( Ώρα να αλλάξω και την υπογραφή μου ) Κλείστε το θέμα αν θέλετε Αν θέλεις για την ιστορία,μας λές ποιό ήταν το παλιό psu και ποιό το καινούριο psu.Καλοδούλευτο ☺
Baloolakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το παλιό ήταν ένα Coolermaster 500w, δεν θυμάμαι μοντέλο (αγορασμένο το 2006-2007 πάντως). Τώρα έβαλα ένα μεταχειρισμένο Trust http://www.trust.com/en/all-products/14996-520w-psu-big-fan που βρήκα σε καλή τιμή γιατί κύριο μέλημα είναι να κρατήσει μέχρι το Νοέμβριο και δεν ήθελα να χαλάσω πολλά. Thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα