HadesGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τα παιδιά θα σε λατρέψουν όταν παίξουν το καταπληκτικό Super Mario World, το Wind Waker HD,το Donkey Kong TF, Monster Hunter Pikmin 3 και άλλα τόσα exlusives. Ντάξει θα χάσει τον Master Cief και το multiplatform CoD... Wii U ακόμη είναι μονόδρομος μιας και παρέχει μέχρι και σήμερα καταπληκτικά σε ποιότητα exclusives. Period 1
Vole Maulder Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τα γούστα διαφέρουν, όσο καλά και να είναι και τα μεν και τα δε παιχνίδια. Αμα τα παιδιά γουστάρουν να παίζουν παιχνίδια Α και τους πας μια κονσόλα με παιχνίδια Β μόνο, ε, όσο καλά και να είναι τα παιχνίδια Β, δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι το εξής. Στο PS2 που έχουν ποια είναι τα αγαπημένα τους παιχνίδια; 1
hollow_83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Aπλα αν τους παρει Wii U, αφενως θα εγκλωβιστουν σε μια πλατφορμα που εχουν απειροελαχιστοι, δε θα εχουν την δυνατοτητα δανεισματων - ανταλλαγων, το online ειναι σε τραγικα επιπεδα και δε θα εχουν και κοσμο να παιξουν και θα βαρεθουν να παιζουν multiplatform.
Alex21121988 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Aπλα αν τους παρει Wii U, αφενως θα εγκλωβιστουν σε μια πλατφορμα που εχουν απειροελαχιστοι, δε θα εχουν την δυνατοτητα δανεισματων - ανταλλαγων, το online ειναι σε τραγικα επιπεδα και δε θα εχουν και κοσμο να παιξουν και θα βαρεθουν να παιζουν multiplatform. Αν και λιγο το αδικεις το wii u απο τα λεγομενα σου για τον αριθμο των πωλησεων και ποσοι πραγματικα το εχουν, θα αναγκαστω να συμφωνησω για το ανταλλαγη-δανεισμο κομματι που οντως ειναι αρκετα δυσκολη περιπτωση για το wii/wii u. Αρκετα δυσκολη περιπτωση ειναι και τα 360/xbone games. Σε ποιο μαγαζι δεν πηγες(και δεν αναφερομαι μονο στα μεγαλα αλλα και στα συνοικιακα καταστηματα) οπου επικρατουσαν και επικρατουν σε πολλαπλασιο αριθμο τα games του ps3/ps4 εναντι των xbox360/xbone ειτε προκειται για μεταχειρισμενα ή για ενοικιαση. Δεν ξερω και εγω ποσοι φιλοι μου που νοικιαζουν τακτικα games αγανακτουσαν με τα games που θα ηθελαν να νοικιασουν και δεν τα εβρισκαν. Το ιδιο συμβαινει και με τα μεταχειρισμενα..Για το online κομματι δεν εχω γνωμη γιατι ειμαι πιο πολυ του sp φαση, οποτε ουτε στο ps3, ουτε και στο ps4 που εχω λιωνω στο online. Μην ξεχνας επισης οτι το wii u μπορει να παιξει και τα παιχνιδια του wii, αρα αν δεν ειχαν wii ειναι ευκαιρια να λιωσουν στο gaming..
hollow_83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν εχω παρατηρησει καποιο favor υπερ του PS3, νοικιαζα παιχνιδια στο πρωτο Xbox απροβληματιστα καποτε απο διαφορα μαγαζια. Και αθηνα και στην Κω οταν ημουν φανταρος. Δεν ρωτησαμε κατι το φιλο. Τα παιδια εχουν φορητο ?
Rib21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εδώ στην Τρίπολη τουλάχιστον παιδιά Xbox games ζήτημα να έχει 5 ένα μαγαζί!!!Όλα τα υπόλοιπα ps3 Wii ούτε για γιουχου Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
ultralisk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 υπάρχει μεγάλο favor υπέρ του PS ειδικά στα seven
Anastazio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ενας απο τους λογους που πηρα ps4 αν κ ειχω πληρωσει 2 x360 ειναι τα νοικιαρικα!το seven για 5 τιτλους ps φερνει 1 για xbox! Νομιζω τα 70ρια που ζηταν τα νεα games καθιστουν επιτακτικο το νοικι για να σιγουρευτεις οτι τα αξιζουν η απλα να τα τερματησεις κ να τα επιστρεψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα