Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λεμε τα αλλα, για ποια μιλαμε?

Wonderful 101, Bayonetta, Xenoblade Chronicles, ZombiU, Donkey Kong Country: Tropical Freeze μερικά παραδείγματα.

Αφού τα ξέρεις τώρα τι να γράφουμε!?! :P 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν το πιστευω πως ΚΑΙ αυτο το το τοπικ εγινε ps vs ms.. Ελεος. Ακομα δεν μας εχεις πει ηλικιες των παιδιων ωστε να καταλαβουμε αν εχουμε να κανουμε με εφηβους που πιθανον να γουσταρουν cod,bf,titanfall, halo, uncharted, last of us ή god of war κτλ, ή εχουμε να κανουμε με ηλικιες απο 8 εως 10, αντε 12 που εκει πας για wii δαγκωτο. Το Wii U ειναι επισης καλη επιλογη αυτη την περιοδο και συμφερει αφου παιζει και τιτλους Wii.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πιστευω πως ΚΑΙ αυτο το το τοπικ εγινε ps vs ms.. Ελεος. Ακομα δεν μας εχεις πει ηλικιες των παιδιων ωστε να καταλαβουμε αν εχουμε να κανουμε με εφηβους που πιθανον να γουσταρουν cod,bf,titanfall, halo, uncharted, last of us ή god of war κτλ, ή εχουμε να κανουμε με ηλικιες απο 8 εως 10, αντε 12 που εκει πας για wii δαγκωτο. Το Wii U ειναι επισης καλη επιλογη αυτη την περιοδο και συμφερει αφου παιζει και τιτλους Wii.

Νομίζω πως κάνεις λάθος. Ηλικία 10 και 12 ετών είναι μια χαρά για αν ασχοληθείς με οποιαδήποτε πλατφόρμα είτε αυτή είναι Wii U, PC , Xbox One ή PS4. Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια προφανώς που δεν είναι καλό να κάτσει να τα δει το 12χρονο, αλλά μην ξεχνάμε σε 2-3 χρόνια θα είναι σε θέση να ασχολείται με οτιδήποτε κυκλφορορεί.

Η δικιά μου γνώμη είναι να ρωτήσει τα ανίψια για το τι πραγματικά αυτά θέλουν. Τώρα αν μιλάμε για πολύ μικρές ηλικίες 5-8 ετών τότε θα πρότεινα Wii U.

• Like 1
Δημοσ.

Και 40 χρόνων να είναι WiiU παρτους αξίζει με χίλια Κάτε με!!!!τεσπα εγώ λέω ps4 γτ στάνταρ τα Μικρά παιδιά λιώνουν και μόνο π το ακούνε ps4 wow!!!!!παιχνίδια και τα 3 έχουν άλλα το ps4 έχει κάποιο μέλλον

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι να μην εχω και εγω τετοιο θειο!

Κοιτα αυτο που λες με τα παιχνιδια δεν εχει βγει κανενα μεχρι τωρα που να μην χωραει στο δισκακι και να χρειαζεται να κατεβασεις.Αν παιζουν φιφα οτι και να παρεις το ιδιο ειναι. 

Βασικα οτι και να παρεις ακριβως το ιδιο ειναι δεν αλλαζει κατι απο αποψη τιτλων μονο τις αποκλειστικοτητες που αυτο θα ενδιαφερει τα ανηψια σου και τι στυλ παιζουν αν ειναι μικρα οπως λεει και ο πετραν αξιζει το wiiU αν ομως ειναι μαντραχαλοι δες τι παιζουν και παρε αναλογα. Επισης ποιο πριν ειχαν κανα Ps η xbox?

φιλε μου ειχαν το ps2  το δικο μου το ps3 δν καταφερα να τους το αγορασω επεσε κριση ειναι 14 και 12 και ειναι αρκετα προχω για nintedo wii kai u δν το σηζητανε καν αυτο!!!

Δημοσ.

Πλεον τα παιδια απο πολυ μικρα ειναι αρκετα πιο προχωρημενα απο οτι ηταν η δικια μας γεννια πριν 20 χρονια, ειτε λογω πιο ανεπτυγμενης τεχνολογιας απο τοτε, ειτε λογω αλλης αντιμετωπισης απο τους γονεις.

Παντως ναι οντως ειναι πιο προχωρημενα τα πιτσιρικια.

Δημοσ.

Πιο εξοικειωμένα είναι τα παιδιά όχι πιο προχωρημένα. Μπορεί να ξέρουν να χρησιμοποιούν τάμπλετς, κινητά κτλ. όμως αν τους ρωτήσεις βασικά θέματα πάνω στην τεχνολογία δεν τα γνωρίζουν, το οποίο είναι και το φυσικό. Για να είσαι προχωρημένος σε ένα θέμα πρέπει να το γνωρίζεις σε βάθος. Και εγώ παίζω videogames 10+ χρόνια, αλλά δεν είμαι προχωρημένη ούτε 1 στο εκατομμύριο, καθώς οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες σε σχέση με των περισσοτέρων σε αυτό εδώ το φόρουμ.

Και τα παιδιά όπως ανέφερε ο κύριος πριν είχαν ps2, είναι δηλαδή κάποιος που έπαιζε ps2 προχωρημένος για το wii u? Αστειευόμαστε εδώ πέρα; Ας παίξει κανένας το dk:tf και το wonderful 101 και μετά ας μου πει ότι το wii u είναι για παιδάκια. Απλώς πολλοί θεωρούν (και δεν μιλάω για άτομα από εδώ, αλλά γενικώς) ότι επειδή το wii u έχει καρτουνίστικα και όχι ρεαλιστικά graphics είναι για μωρά.

Στο θέμα μας όμως, θα πρότεινα να ρωτήσετε τα παιδιά τι παιχνίδια τους αρέσει να παίζουν, ώστε να δείτε ποια κονσόλα τους ταιριάζει καλύτερα.

Δημοσ.

Εγώ που έχω δηλαδή home computer και κονσολες απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δεν θα έπρεπε ούτε να τα φτυνω τα Wii & U να μην πηγαίνει τσαμπα το σάλιο!

Είναι λογικό να θέλουν PS4 ή Xbox One λόγω εντύπωσης που κάνουν αλλά ας μην λέμε αστείες δικαιολογιες!

Δημοσ.

φιλε μου ειχαν το ps2  το δικο μου το ps3 δν καταφερα να τους το αγορασω επεσε κριση ειναι 14 και 12 και ειναι αρκετα προχω για nintedo wii kai u δν το σηζητανε καν αυτο!!!

Τι εννοείς είναι προχώ για Wii U....δεν βγάζω νόημα, ειλικρινά.

Δημοσ.

και καλά δεν μπορούν να ασχοληθούν με Wii U που είναι για δεκάχρονα μόνο και είναι σε ηλικία ώριμη για κανά κολ οφ ντουτι κανά χεντσοτ και λίγο αίμα ρε παιδί μου

• Like 5
Δημοσ.

και καλά δεν μπορούν να ασχοληθούν με Wii U που είναι για δεκάχρονα μόνο και είναι σε ηλικία ώριμη για κανά κολ οφ ντουτι κανά χεντσοτ και λίγο αίμα ρε παιδί μου

Κι εκίνο με τα ρομπότς, το Ταιτανφολ, ορέο ίναι για μιρκά πεδία! Προχω!

Δημοσ.

φιλε-θειε.

το προβλημα με το wiiU ειναι οτι φαινεται οτι δεν εχει μεγαλη υποστηριξη απο ολες τις εταιριες που δεν λεγονται ..nintendo.

οποτε και τα παιδια μαλλον θα στο φερουνε καπελο.

αν θες τη γνωμη μου, παρτους ενα xbox. απο τον αλλο μηνα βγαινουνε αρκετα καλα exclusives (Halo, forza horizon, sunset overdrive), συν ολα τα γνωστα που θα γουσταρουν τα ανηψια σου (call of duty, fifa κλπ), χωρια τα αρκετα και καλα games που εχει ηδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...