NickTG Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δύο παιχνίδια(Για μένα μόνο Zelda)..Τα άλλα είναι για κάτω των 5.. Πολύ βάζεις, κάτω των 3. Ευτυχώς υπάρχει και το Crysis για μέχρι 7 ετών. 4
HadesGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γέμισε ο κόσμος με macho gamers, σιγά σιγά μην μας πιτσιλίσετε με την τεστοστερόνη σας Πάντως τις "μπάλες" της Bayo εγώ θα τις "παίζω" στο Wii U, εσάς να δω να φτιάχνεστε με τον Masterchief , χαχαχαχα 2
gkalas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Φαντάσου οτι ο ΟΥΚας αδερφός μου λιώνει με Μάριο και κάποιοι αρνούνται να το παίξουν επειδή είναι για παιδάκια.Δε τον κάνω και για παιδάκι τον brother 1
HadesGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Φαντάσου οτι ο ΟΥΚας αδερφός μου λιώνει με Μάριο και κάποιοι αρνούνται να το παίξουν επειδή είναι για παιδάκια.Δε τον κάνω και για παιδάκι τον brother Καλά μιλάς κι εσύ για ΟΥΚ, εδώ σου λέω ότι περπατούν μερικοί και τους φτάνουν μέχρι το πάτωμα, τρία πόδια έχουν σου λέω Εμείς οι "μικρό" Γιορίκηδες με το Wii U. Αλλά ontopic και οι δύο κονσόλες PS4/XONE είναι τέλειες αλλά το Wii U έχει περισσότερα games αρεστά για μικρότερες ηλικίες, μεν βάλε να παίξει ένα μικρό παιδί DK και Luigi Wii U, θα μάθει να βλαστημάει μία ώρα αρχύτερα 2
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 εχεις δικιο, το να κατσει ενας μπομπιρας μπροστα στην τηλεοραση, και να τον σκαναρει το rivals και να του δημιουργησει τον digital σπορτιβικο εαυτο του, και να μιμειται 1-1 τις κινησεις του μπομπιρα σε ανταγωνιστικα αθλητικα games, με ποιοτητα και χαρακτηρα nintendo nextgen, δεν ειναι παιδαγωγικο. το zoo tycoon που ειναι φτιαγμενο κατα παραγγελια σε συνεργασια με τη waza για την εγκυκλοπαιδικη αξια των >100 ζωων που περιεχει, δεν ειναι παιδαγωγικο. ειναι πιο παιδαγωγικο το ps3. με τα hd collections του. και μιλας για "fan μιας εταιριας".. οκ Εχεις παίξει ποτέ τίποτα από αυτά τα παιχνίδια στο Kinect ή τα φαντάζεσαι αυτά που λες; Σόρι αν γίνομαι ειρωνικός, δεν είναι του στιλ μου γενικά, αλλά καμιά φορά με κάνεις να σκέφτομαι μήπως τελικά κάνεις PR για την MS. Και το λέω με απόλυτη σοβαρότητα αυτό. 1
Anastazio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εχεις παίξει ποτέ τίποτα από αυτά τα παιχνίδια στο Kinect ή τα φαντάζεσαι αυτά που λες; Σόρι αν γίνομαι ειρωνικός, δεν είναι του στιλ μου γενικά, αλλά καμιά φορά με κάνεις να σκέφτομαι μήπως τελικά κάνεις PR για την MS. Και το λέω με απόλυτη σοβαρότητα αυτό. Εγώ πάλι δεν το σκέφτομαι κάν! Ειναι προφανές! Και καλά κάνει,σε άλλους αρέσουν τα Audi σε άλλους οι BMW,πλας ότι το xbox έχει καλύτερο launch line up μέχρι σήμερα αν και η sony έχει πείσει περισσότερους μεταξύ άλλων κ εμένα.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δεν είναι κατακριτέο να αρέσουν διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά το να λες τα πάντα τόσο μονόπλευρα, με τέτοιο ύφος, και να πετάς και ατάκες για την πιστότητα κινήσεων του Kinect κι από πάνω και να συγκρίνεις τα avatars στα Kinect games με τους χαρακτήρες της Nintendo είναι ξεδιάντροπο PR, ούτε καν προσπαθείς να το κρύψεις έτσι! Και δε μιλάω μεταφορικά. Τέλος πάντων, ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που τα βλέπει. Οι mods δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά δεν είναι δουλειά μου να τους κάνω υποδείξεις για το πώς να κάνουν τη δουλειά τους. Λογικά κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
p3tran Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Εχεις παίξει ποτέ τίποτα από αυτά τα παιχνίδια στο Kinect ή τα φαντάζεσαι αυτά που λες; Σόρι αν γίνομαι ειρωνικός, δεν είναι του στιλ μου γενικά, αλλά καμιά φορά με κάνεις να σκέφτομαι μήπως τελικά κάνεις PR για την MS. Και το λέω με απόλυτη σοβαρότητα αυτό. Δεν είναι κατακριτέο να αρέσουν διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά το να λες τα πάντα τόσο μονόπλευρα, με τέτοιο ύφος, και να πετάς και ατάκες για την πιστότητα κινήσεων του Kinect κι από πάνω και να συγκρίνεις τα avatars στα Kinect games με τους χαρακτήρες της Nintendo είναι ξεδιάντροπο PR, ούτε καν προσπαθείς να το κρύψεις έτσι! Και δε μιλάω μεταφορικά. Τέλος πάντων, ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που τα βλέπει. Οι mods δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά δεν είναι δουλειά μου να τους κάνω υποδείξεις για το πώς να κάνουν τη δουλειά τους. Λογικά κάτι παραπάνω θα ξέρουν. θα απαντησω μονο σε αυτο που εκανα κοκκινο: Ναι, φυσικα! και ισχυει αυτο που εγραψα για το kinect rivals. σε αντιθεση με εσενα και πολλους αλλους, συνηθως δεν μιλαω απο την κοιλια μου. βλεπω πως οπου - οτι γραφω, πας απο κατω και γραφεις κατι επιθετικο και προσβλητικο. εδω , στο tomb raider, παντου. τι συμβαινει? κατηγορεις εμενα οτι κανω ....PR(?! wiiU προτεινα) επειδη εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται? οκ. προκαλω οποιονδηποτε να διαβασει αυτο το τοπικ και να βγαλει τα συμπερασματα του. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2014 από p3tran
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δε συνηθίζω να μιλάω επιθετικά ούτε προσβλητικά, p3tran. Αλλος είναι αυτός που ηλίθιους ανεβάζει και μαλάκες κατεβάζει όσους δε συμφωνούν μαζί του. Αν έχεις παίξει αυτά τα Kinect games στο 360 και επιμένεις ότι έχει καλή απόκριση και 1 προς 1 κίνηση, τότε, να με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά πλέον. 1
p3tran Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δε συνηθίζω να μιλάω επιθετικά ούτε προσβλητικά, p3tran. κι ομως, μια απλα αναγνωση εδω ή στο tomb raider ειναι αρκετη για να σε βγαλει 100% ψευτη. Αν έχεις παίξει αυτά τα Kinect games στο 360 και επιμένεις ότι έχει καλή απόκριση και 1 προς 1 κίνηση, τότε, να με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά πλέον. Αρκετα με τη νοητικη γυμναστικη για καθυστερημενους! δεν μιλησα για 360, αλλα για xbox one. ουτε ο ανθρωπος που εγραψε εδω ζητησε να του πουμε, ουτε για 360, ουτε φυσικα για ολη την ιστορικη γκαμα playstation που καθησες και του αραδιασες να παει να αγορασει. εχεις προβλημα, κοιταξε το.
ADHD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το wiiU δεν είναι για παιδάκια, το art είναι "παιδικό" ας το πούμε έτσι το gameplay των Ν games δεν έχει καμία σχέση με παιδικά παιχνίδια.. 4
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 κι ομως, μια απλα αναγνωση εδω ή στο tomb raider ειναι αρκετη για να σε βγαλει 100% ψευτη. Αρκετα με τη νοητικη γυμναστικη για καθυστερημενους! δεν μιλησα για 360, αλλα για xbox one. ουτε ο ανθρωπος που εγραψε εδω ζητησε να του πουμε, ουτε για 360, ουτε φυσικα για ολη την ιστορικη γκαμα playstation που καθησες και του αραδιασες να παει να αγορασει. εχεις προβλημα, κοιταξε το. Sure, εγώ είμαι ο προσβλητικός μετά. Θες μήπως να μου παραθέσεις τα ποστ μου στα οποία σε προσβάλλω, όπως λες; Μετά όμως θα σου παραθέσω κι εγώ όλα τα δικά σου όπου έμμεσα με αποκαλείς χαζό, καθυστερημένο, ηλίθιο, πρόβατο και μαλάκα κι άλλα ωραία. Δε σε συμφέρει, άσ' το. Ο άνθρωπος είπει ότι έχει να ασχοληθεί με κονσόλα από το PS2 και σκέφτεται να αγοράσει μία εκ των δύο νέων για τα ανίψια του. Εχω πρόβλημα που του αναφέρω ότι έχει περισσότερες επιλογές από αυτές που νομίζει, έτσι; Τέλος πάντων, σταματάω να ασχολούμαι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 @Vole Maulder και @p3tran, καλό θα ήταν και για τους δύο να κόψετε την όποια κόντρα ξεκινήσατε άμεσα.Δεν είστε σε καλό δρόμο.
spacecowboy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 η ο γυαλος ειναι στραβος η στραβα αρμενιζουμε... (και οποιος καταλαβε,καταλαβε) 1
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το wiiU δεν είναι για παιδάκια, το art είναι "παιδικό" ας το πούμε έτσι το gameplay των Ν games δεν έχει καμία σχέση με παιδικά παιχνίδια.. Ισχύει αυτό, τα Nintendo games είναι συχνά παρεξηγημένα λόγω art direction. Ωστόσο, θεωρώ πως πολλά από αυτά, ειδικά τα Zelda και Mario, έχουν την ιδανική κλιμάκωση δυσκολίας για κάποιον νέο ή άπειρο στα games γενικότερα, και σου μαθαίνουν πολύ καλά το βασικό "λεξιλόγιο" για να παίξεις οτιδήποτε μετά. Τουλάχιστον εγώ γι' αυτό προτείνω Wii για μικρά παιδιά, όχι επειδή είναι "παιδικά" τα παιχνίδια του απαραίτητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα