stumpous31 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 παιδια μια βοηθεια θελω να κανω ενα δωρο στα ανιψια μου και ειμαι μεταξυ των 2 plaustation 4 η xbox one ποιο προτεινετε οτι ειναι καλυτερο???εχω να αγορασω playstation απο οταν ειχε βγει το 2 τωρα μετα wifi και τα sony store εχω ακουσει και διαβασει ιστοριες τρελες οτι το αγοραζεις το παιχνιδι και εινα μισο και το αλλο μισο το καταβαζεις απο την sony κατι τετοια και οσο για το xbox πληρη αγνοια....τι μου προτεινετε???
p3tran Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ποσο χρονων ειναι τα ανηψια σου? υπαρχει και μια αλλη κονσολα, που ειναι μαλλον πιο καταλληλη για μικροτερες ηλικιες σε υλικο. ριξε μια ματια στο nintendo wii. αν παλι ειναι μεγαλυτερα και αν τους πας wiiU θα στο φερουνε κολαρο.... ε οκ τοτε.. καλυτερα ρωτα τα τι προτιμανε..
lepaterious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γιατι να μην εχω και εγω τετοιο θειο! Κοιτα αυτο που λες με τα παιχνιδια δεν εχει βγει κανενα μεχρι τωρα που να μην χωραει στο δισκακι και να χρειαζεται να κατεβασεις.Αν παιζουν φιφα οτι και να παρεις το ιδιο ειναι. Βασικα οτι και να παρεις ακριβως το ιδιο ειναι δεν αλλαζει κατι απο αποψη τιτλων μονο τις αποκλειστικοτητες που αυτο θα ενδιαφερει τα ανηψια σου και τι στυλ παιζουν αν ειναι μικρα οπως λεει και ο πετραν αξιζει το wiiU αν ομως ειναι μαντραχαλοι δες τι παιζουν και παρε αναλογα. Επισης ποιο πριν ειχαν κανα Ps η xbox? 1
dekulinkgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 οπως λεει ο p3tran τι ηλικια εχουν?Αμα ειναι μικρα το wiiu ειναι πολυ καλη επιλογη.Στο λεω απο εμπειρια με τα δικα μου ανιψια.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 παιδια μια βοηθεια θελω να κανω ενα δωρο στα ανιψια μου και ειμαι μεταξυ των 2 plaustation 4 η xbox one ποιο προτεινετε οτι ειναι καλυτερο???εχω να αγορασω playstation απο οταν ειχε βγει το 2 τωρα μετα wifi και τα sony store εχω ακουσει και διαβασει ιστοριες τρελες οτι το αγοραζεις το παιχνιδι και εινα μισο και το αλλο μισο το καταβαζεις απο την sony κατι τετοια και οσο για το xbox πληρη αγνοια....τι μου προτεινετε??? Η λέξη κλειδί είναι σε bold Οπως είπε κι ο p3tran, αν μιλάμε για μικρές ηλικίες καλύτερα να κοιτάξεις για WiiU. Αν μιλάμε για εφήβους καλύτερα να ρωτήσεις, επειδή σίγουρα κάτι θα έχουν στο μυαλό τους.
hollow_83 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Βασικα αν ειναι σε νορμαλ ηλικια αγορασε την κονσολα με την οποια θα μπορουν να ανταλλαξουν δανειστουν αλλα και να παιξουν online, γιατι αν πχ τους παρεις Wii U θα δυσκολα θα βρουν παρεα για το κομματι αυτο, αν ασχοληθουν με το online. Τωρα αν ειναι πολυ μικρα, καλυτερα Wii που ειναι και φτηνο και ειναι μια χαρα για μικρες ηλικιες.
p3tran Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 παντως εγω δεν προτεινα wiiU απο θεμα κοστους, αλλα απο παιδαγωγικη αποψη. τα παιδια μεγαλωνουν καλυτερα με mario, παρα με marcus fenix και locust κλπ. μετα το wii θα εβαζα το xbox, καθως ηδη εχει σωστους τιτλους για μικρα παιδια, οπως το kinect rivals, το zoo tycoon, το max, εχει και τη rare βασικα για αυτο το σκοπο, και φυσικα εχει και θα εχει και ολους τους multiplats τιτλους που εχουν βγει για οικογενειες/μπομπιρες, οπως η σειρα lego games κλπ ενω αν δεν κανω λαθος και στις parental ρυθμισεις ειναι καλυτερο. οπως ειπα ομως, αν τα παιδια ειναι μεγαλυτερα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι τουλαχιστον να τα βολιδοσκοπησεις.. 1
HadesGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Βασικα αν ειναι σε νορμαλ ηλικια αγορασε την κονσολα με την οποια θα μπορουν να ανταλλαξουν δανειστουν αλλα και να παιξουν online, γιατι αν πχ τους παρεις Wii U θα δυσκολα θα βρουν παρεα για το κομματι αυτο, αν ασχοληθουν με το online. Τωρα αν ειναι πολυ μικρα, καλυτερα Wii που ειναι και φτηνο και ειναι μια χαρα για μικρες ηλικιες. Τα online παιχνίδια του Wii U είναι γεμάτα με κόσμο πάντως, ειδικά σε MH και ΜΚ8 γίνεται της πόπης το κάγκελο συν ότι έχει και 1st party games διαμάντια. Mario, DK , Zelda κλπ κλπ μόνο στο Wii U, οπότε εάν έχει μικρά ανήψια και θέλει να τους μάθει χαρακτήρες ορόσημα στην gaming βιομηχανία τότε μονόδρομος το Wii U και πάλι όμως εάν είναι μαντράχαλοι το Wii U μια χαρά είναι . Το γιατί το Wii U είναι για μπεμπέδες ακόμη δεν το έχω καταλάβει 2
Vole Maulder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 μετα το wii θα εβαζα το xbox, καθως ηδη εχει σωστους τιτλους για μικρα παιδια, οπως το kinect rivals, το zoo tycoon, το max, εχει και τη rare βασικα για αυτο το σκοπο, και φυσικα εχει και θα εχει και ολους τους multiplats τιτλους που εχουν βγει για οικογενειες/μπομπιρες, οπως η σειρα lego games κλπ ενω αν δεν κανω λαθος και στις parental ρυθμισεις ειναι καλυτερο. οπως ειπα ομως, αν τα παιδια ειναι μεγαλυτερα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι τουλαχιστον να τα βολιδοσκοπησεις.. Καλά, άμα είχα εγώ μικρός kinect rivals, zoo tycoon και Max πιθανότατα δε θα ήμουν τώρα gamer. Είπαμε, να είσαι fan μιας εταιρείας, αλλά όχι κι έτσι Αν είναι μικρά τα ανίψια δε θα έχουν ζήσει εποχές PS2, οπότε ένα PS3 ίσως να ήταν η καλύτερη αγορά. Αν ήταν και φτηνότερο θα ήταν ίσως και η μόνη άλλη κονσόλα για μικρά παιδιά πέρα από της Nintendo που θα άξιζε να πάρει. Και όλα τα multiplats, όπως λες για το 360, έχει, και αποκλειστικότητες δικές του, και τα HD Collections με τα καλά του PS2. Και θα μπορούν να δουν και την πιο μινιμαλιστική και αρτιστική πλευρά των videogames, πέρα από την παιδική και χαβαλεδιάρικη, με παιχνίδια όπως Ico/SotC, Journey κλπ. Επίσης, μικρός, τότε που ο ελεύθερος χρόνος έμοιαζε ατελείωτος, θα "σκότωνα" για ένα Ni No Kuni.
p3tran Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλά, άμα είχα εγώ μικρός kinect rivals, zoo tycoon και Max πιθανότατα δε θα ήμουν τώρα gamer. Είπαμε, να είσαι fan μιας εταιρείας, αλλά όχι κι έτσι Αν είναι μικρά τα ανίψια δε θα έχουν ζήσει εποχές PS2, οπότε ένα PS3 ίσως να ήταν η καλύτερη αγορά. Αν ήταν και φτηνότερο θα ήταν ίσως και η μόνη άλλη κονσόλα για μικρά παιδιά πέρα από της Nintendo που θα άξιζε να πάρει. Και όλα τα multiplats, όπως λες για το 360, έχει, και αποκλειστικότητες δικές του, και τα HD Collections με τα καλά του PS2. Και θα μπορούν να δουν και την πιο μινιμαλιστική και αρτιστική πλευρά των videogames, πέρα από την παιδική και χαβαλεδιάρικη, με παιχνίδια όπως Ico/SotC, Journey κλπ. Επίσης, μικρός, τότε που ο ελεύθερος χρόνος έμοιαζε ατελείωτος, θα "σκότωνα" για ένα Ni No Kuni. εχεις δικιο, το να κατσει ενας μπομπιρας μπροστα στην τηλεοραση, και να τον σκαναρει το rivals και να του δημιουργησει τον digital σπορτιβικο εαυτο του, και να μιμειται 1-1 τις κινησεις του μπομπιρα σε ανταγωνιστικα αθλητικα games, με ποιοτητα και χαρακτηρα nintendo nextgen, δεν ειναι παιδαγωγικο. το zoo tycoon που ειναι φτιαγμενο κατα παραγγελια σε συνεργασια με τη waza για την εγκυκλοπαιδικη αξια των >100 ζωων που περιεχει, δεν ειναι παιδαγωγικο. ειναι πιο παιδαγωγικο το ps3. με τα hd collections του. και μιλας για "fan μιας εταιριας".. οκ
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Wii U με τίποτα, για πέταμα η κονσόλα Πάρε Xbox One μιας και είναι η καλύτερη κονσόλα αυτή τη στιγμή overall.
Alithinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Wii U με τίποτα, για πέταμα η κονσόλα Πάρε Xbox One μιας και είναι η καλύτερη κονσόλα αυτή τη στιγμή overall. ε εντάξει μη το λες αυτό,μπορεί να είναι αδύναμο το hardware του,αλλά τα Mario και τα Zelda είναι πολύ καλά παιχνίδια και πάντα αξίζουν τις τιμές τους. δε μου έτυχε ποτέ να πάρω Mario και να πω "μετάνιωσα που το αγόρασα", σε αντίθεση με παιχνίδια διάφορων άλλων developers. από κει και πέρα αν έπρεπε σώνει και καλά να διαλέξω μεταξύ xbox one και ps4 θα διάλεγα ps4 προσωπικά. Αν και μου άρεσε το Halo και στο παλιό - παλιό xbox τα είχα λιώσει τα 2 πρώτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δύο παιχνίδια(Για μένα μόνο Zelda)..Τα άλλα είναι για κάτω των 5..
Alithinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ε κοιτα εχει αυτο το παιδικο φιλικο προφιλ,αλλα σαν gameplay αξιζει. εξαρταται και τα γουστα βεβαια. να σου πω. βρισκω ενδιαφερον για παραδειγμα αισθητικα το Alice in Wonderland,αλλα αμα οπως λεν τα reviews δεν ελεγχεις το μακρος του jump σου και σαν μηχανισμους στο platforming δεν ειναι και οι καλυτεροι,θα προτιμουσα να επαιζα ενα Mario 3d World,και ας ειναι ο Μαριο ντυμενος γατουλης. εδω που τα λεμε,αν σε καποιον αρεσει το platform ειδος δεν εχει και πολλες επιλογες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εντάξει, εμένα η γνώμη μου είναι ότι έχει gameplay, όπως το smash ας πούμε, αλλά για μένα απαξιώνεται που έχει λουλουδάκια και σπιτάκια στο backround.Αυτή είναι η άποψή μου και γι' αυτό θα πήγαινα σε μια πιο ''σοβαρή'' κονσόλα κατ' εμέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα