Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα του insomnia. Θα ηθελα να ρωρησω ρε παιδια αν γνωριζει κανεις σας αυτο το σιτe: http://ngamall.com/category.php?id=15

ειναι στην κινα και εχει πολυ φθηνα τα products του. ειδικα τα τηλεφωνα και μου κανει εντυπωση. τους εστειλα ενα μαιλ με αποριες του στυλ γτ ειναι τοσο φθηνα μηπως ειναι απομοιμησεις, αν μπορω να παρω λεφτα πισω σε περιπτωση που κατι κατσει στραβα, αν εχουν εγγυηση κτλ. Αλλα θα ηθελα να δω αν ξερει κανεις σας τιποτα παραπανω. Σας ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραείναι φτηνά...μάλλον κλώνοι είναι (στην καλύτερη περίπτωση!)

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

απλα μου εκανε εντυπωση γιατι μας το εστειλε το τει μας στο προσωπικο μαιλ του τει ( τει λαμιας για την ακριβεια ) και ειπα να το ψαξω.

Δημοσ.

Paypal εχει, επιστροφες εχει, το περιεργο ειναι οτι εχει Limit points for buying σε καθε προιον, μαλλον πρεπει να αγοραζει πιο χαλια προιοντα πρωτα για να παρεις ποντους...

Δημοσ.

Paypal εχει, επιστροφες εχει, 

Τέτοια μουφα sites έχουν το λογοτυπο του paypal (και καλά το προσφέρουν σαν δυνατότητα) αλλά αν προχωρήσεις το checkout δεν προσφέρεται σαν επιλογη. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό το site.

Μακριά!

Δημοσ.

απλα μου εκανε εντυπωση γιατι μας το εστειλε το τει μας στο προσωπικο μαιλ του τει ( τει λαμιας για την ακριβεια ) και ειπα να το ψαξω.

Μπορει να το εστειλε spammer που να παριστανει το mail του τει ...Μην κανεις κανα αστειο και παρεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...