Προς το περιεχόμενο

Motorola moto g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το motorola moto g....Eχω δει ότι έχει πολύ καλές αξιολογήσεις αλλα πριν το αγοράσω θέλω να ακούσω και την γνώμη σας... Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης αλλα έχω δει πως έχω 50gb στο google drive οποτε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.Τι λέτε εσείς?

Δημοσ.

αν σε βολευει το cloud μη το σκεφτεσαι καν

εκτος αν κοιταξεις τον αντικατασταστη του που παιρνει micro sd

moto g 4g πρεπει να ναι το μοντελο

Δημοσ.

Πανε καλυτερα στο g2 mini.Αρκετα καλυτερο κινητο απο το moto g εκτος αναλυσης που αν τα δεις κοντα κοντα δεν θα καταλαβεις διαφορα

Δημοσ.

Κάτοχος του εδώ, αν αγόραζα ξανά θα έπαιρνα την 4g έκδοση που έχει και sd slot. Όταν το πήρα δεν είχε βγει, προσωπικά σου λέω άντε στο 16αρι,όπως και να έχει πάντα μα πάντα όλοι τελικά ξεμένουν από χώρο, οπότε όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο... Αν στην καρφώσει να το γεμίσεις παιχνίδια δεν θα χωράνε και θα ξενερώσεις αν πας στο 8αρι

Έχει πάρει και Android 4.4.4 και θα πάρει και το Android L σίγουρα (Google it)

Δημοσ.

Τι να παρω καλυτερα? Moto g στα 160€ ή lumia 630 στα 120€? Βαρεθηκα λιγο το android και θελω να αλαξω λειτουργικο. ,ε συμφερει το lumia 630? Moto e vs lumia 630 . ποιο ειναι καλυτερο απο ολα; Γνωμες για wimdows phome 8.1

Δημοσ.

Κάτοχος του εδώ, αν αγόραζα ξανά θα έπαιρνα την 4g έκδοση που έχει και sd slot. Όταν το πήρα δεν είχε βγει, προσωπικά σου λέω άντε στο 16αρι,όπως και να έχει πάντα μα πάντα όλοι τελικά ξεμένουν από χώρο, οπότε όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο... Αν στην καρφώσει να το γεμίσεις παιχνίδια δεν θα χωράνε και θα ξενερώσεις αν πας στο 8αρι

δηλαδη για καμια 40αρια εφαρμογες μαζι με τα παχνιδια και καμια ταινια(το πολυ 1GB) δεν ειναι αρκετο το 8αρι?

Δημοσ.

δηλαδη για καμια 40αρια εφαρμογες μαζι με τα παχνιδια και καμια ταινια(το πολυ 1GB) δεν ειναι αρκετο το 8αρι?
150 εφαρμογές μαζί με πολλα παιχνίδια έχω μέσα στο 8αρι με ελεύθερο χώρο, 1.50.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...