Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...βασανίζομαι 1 μήνα με BCOD σε έναν σταθερό δημιουργημένο απο εμένα. Δεν είναι έτοιμος δηλαδη. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί σε άλλα φορουμ που ρώτησα δεν έβγαλα άκρη. Δεν ξέρω τι φταίει έχω κάνει κάποια τεστ στα οποία πχ. ο σκληρός έδειξε οκ. άλλαξα θέσεις στις ram αλλά πάλι συνεχίζει το πρόβλημα. Να κάνω τον οδηγό στο sticky βήμαβήμα; προτείνετε κάτι άλλο; ;/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, έχω τρέξει το Seagate SeaTools και όλα πήγαν υπέροχα. Οπότε αποκλείεται να είναι ο σκληρός μου ε; Επίσης έτρεξα και το  Furmark αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω να δω. Αν έχει πρόβλημα τι θα κάνει; Βγάζει κάποιο Log file? Έτρεξε για 10-20 λεπτά αυτό...απλά burn in test.

την ίδια ερώτηση έχω και για τον έλεγχο με το psu. τι περιμένω να βγάλει; :/ το αποτέλεσμα ειναι μια σειρά απο εικόνες αλλά φαίνονται λογικές να τις ανεβάσω εδώ; ;/

post-239604-0-63008000-1408182490_thumb.png

Επεξ/σία από poscore
Δημοσ.

Δές την υγεία του δίσκου με το hdsentinel αφου με το furmark δεν κόλησε / έφαγε crash το σύστημα η κάρτα γραφικών σου ειναι οκ , κανε ενα τεστ και στις μνήμες με το memtest http://www.memtest.org/για περίπου 2 ώρες

Δημοσ.

Αν δεν βγάλει κανένα κόκκινο πάει να πει πως οι μνήμες ειναι οκ; Θα το αφήσω όλο το βράδυ να τρέχει. ευχαριστω για την απάντηση!

Δημοσ.

Εαν εχεις πανω απο 2 dimms καλυτερα να τις κανεις ανα 2αδες ή αλλιως αν εχεις 2 καντες ξεχωριστα για εξτρα σιγουρια.

Δημοσ.

Γράψε λιγο για το hardware σου. Μητρική / Μνήμες βασικά θελω να μάθω. Είχα και εγω παρόμοιο πρόβλημα. Ενώ έκανα ολα τα τεστ του κόσμου και ολα έδειχνα φυσιολογικά είχα συνέχεια μπλε οθόνες. Εχω να σου προτείνω μια λύση που ίσως την γλιτώσεις και εσύ . RAM-MOBO περιμένω

Δημοσ.

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 (PER.303039) 1 54.90 €  ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS Z87-A C2 RETAIL (PER.523149) 1 140.87 €  ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ XFX TS SERIES 550W PSU (PER.640669) 1 67.90 €  ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GIGABYTE HD7770 GV-R777OC-1GD 1GB PCI-E RETAIL (PER.516460) 1 99.67 €  ΜΝΗΜΗ RAM KINGSTON KHX1600C9D3B1/4G 4GB DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX (PER.550358) 1 38.54 €  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE I5-4670K 3.40GHZ LGA1150 - BOX (PER.558409)

copy paste απο eshop. πήρα άλλο ένα ίδιο stick ΡΑΜ και είναι στις θέσεις 3 και 4 γιατί έχω μεγάλη ψύκτρα κα δεν χωράνε,,,

Δημοσ.

Κατέβασε το πρόγραμμα BlueScreenView: http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip

Στην συνέχεια τρέξτο και δες αν εμφανίζονται εκεί dumps. Αν εμφανίζονται, θα μπορούσες να πας στην τοποθεσία C:\Windows\Minidump (αντικατέστησε το C: αν τα Windows είναι εγκατεστημένα σε δίσκο με διαφορετικό γράμμα), να κάνεις ένα zip όλα τα αρχεία και να το ανεβάσεις εδώ.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουμε να δούμε πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει.

Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου όλα λύθηκαν όταν άλλαξα τα volt των RAM. Είχα παρατηρήσει στο BIOS ότι η μητρική μου έδινε 1.5V ενώ ο κατασκευαστής των RAM έδινε 1.65V. Έτσι με μία μικρή αλλαγή στα Volt  έλυσα το πρόβλημα. Να πω ότι η μητρική δεν μου έδινε την επιλογή για 1.65v και τις δοκίμασα σε 1.68v και εδώ και 2 χρόνια δεν έχω δει ούτε μία μπλε οθόνη. Οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις μερικές δοκιμές με τα volt .

DESCRIPTION

HyperX KHX1600C9D3B1/4G is a 512M x 64-bit (4GB) DDR3-

1600 CL9 SDRAM (Synchronous DRAM), 1Rx8 memory

module, based on eight 512M x 8-bit FBGA components. This

module has been tested to run at DDR3-1600 at a low latency

timing of 9-9-9 at 1.65V.The SPD is programmed to JEDEC

standard latency DDR3-1600 timing of 11-11-11 at 1.5V. This

240-pin DIMM uses gold contact fingers. The JEDEC electrical

and mechanical specifications are as follows

Κάνε μερικές δοκιμές και πες μας

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω αυτό με τα dumps το απόγευμα ευχαριστώ...τώρα με τα volts, εγώ δεν είμαι Pro σε τέτοια θέματα...ούτε overclocker. Οπότε ομολογώ πως φοβάμαι να πειράξω διάφορες δυθμίσεις μήπως χαλάσει κάτι. Δεν έχω πειράξει στην ητρική τίποτα αν και απο οτι θυμάμαι μπορώ να κάνω και Overlclock κτλ. ναι οκ θα μου πεις είναι διαφορετικό το overclock απο αυτο που λες, θα δω τι ρυθμίσεις έχει και α σχολιάσω για να μην κάνω πατάτα, ευχαριστώ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...