Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

ανοιξα ενα λαπτοπ ( hp presario CQ57 ) το καθαρισα , το ξαναστησα , πατησα να ανοιξει , μπαινει κανονικα στα windows αλλα μετα απο 2 λεπτα μου πεταει μπλε οθονη . Τι παιζει να φταιει ?

Δημοσ.

θερμοκρασιες λογικα..για κατεβασε core temp και πες μας τι θερμοκρασιες εχει..και με τι επεξεργαστη εισαι..

ισων να ειναι και η καρτα γραφικων (αν εχει..) μπορει να μην συνδεσες η κουμπωσες καλα το αναμηστηρακι..

παστα εβαλες?

Δημοσ.

Δεν προλαβα να διαβασω, αν και τωρα ειναι κομπλε δεν μου εβγαλε τιποτα ως τωρα και λειτουργει μια χαρα κανα 20λεπτο

Δημοσ.

ΦΙλε, πρεπει οπωςδηποτε να αλλαξεις παστα γιατι ποτε δεν γινεται να ανοιξεις ενα pc χωρις να του αλλαξεις thermal paste γιατι μετα δεν μπορει να γινει η απαγωγη θερμοτητας οποτε ειναι σαν να μην εχει καθολου ψυξη ο επεξεργαστης...

Δημοσ.

βγαλε το autorestart οταν τρωως μπλε οθονες για να προλαβεις να διαβασεις τι εγινε..η απλα κατεβασε το bluescreenviewer για να δεις τι φτεει αναλυτικα..

Δημοσ.

Προς το παρον ειναι κομπλε , αν χρειαστει αργοτερα , θα ρωτησω περι τινος προκειται καθως δεν εχω ιδεα πως βαζω το autorestart .

Ερωτηση: εχω μια παστα (σε αλλη πολη, γιαυτο και δεν εβαλα απο τωρα) , εδω και 1 χρονο. Χαλαει ? Πρεπει να την εχω σε δροσερο περιβαλλον ?

Δημοσ.

Προς το παρον ειναι κομπλε , αν χρειαστει αργοτερα , θα ρωτησω περι τινος προκειται καθως δεν εχω ιδεα πως βαζω το autorestart .

Ερωτηση: εχω μια παστα (σε αλλη πολη, γιαυτο και δεν εβαλα απο τωρα) , εδω και 1 χρονο. Χαλαει ? Πρεπει να την εχω σε δροσερο περιβαλλον ?

κατεβασε το blue screen view .δεν σου εκανε κολπα το λαπτοπ επειδη ειναι 15αυγουστος..μην το αφηνεις..

Δημοσ.

δέν έχει πρόβλημα,αρκεί να μην την βαράει κάθε μέρα ήλιος.

σκιερό μέρος και είσαι οκ.

Δημοσ.

Ξαναβγαλε bluescreen. Κατεβαζω το προγραμμα. Πως ακριβως λειτουργει ? Μολις το ανοιξω θα μου βγαλει αυτο που γραφει , η πρεπει να κανω εγω κατι ? Γιατι το tutorial στο youtube αποσο ειδα ειναι 8 λεπτα και δεν εχω την πολυτελεια του χρονου.

Και κατι ακομα , εχω ανοιξει αρκετα λαπτοπ , για καθαρισμο καμια μικροεπισκευη κτλ , οποτε ασχετο δεν με λεω :P

Αν δεν ειναι η υψηλη θερμοκρασια υπευθυνη για τις μπλε οθονες , παιζει να εχω κανει εγω κατι οταν ανοιξα το λαπτοπ ? Γιατι δεν ειναι και δικο μου λαπτοπ και αγχωνομαι

Δημοσ.

ανοιξε το προγραμα..θα σου βγαλει λιστα με ολα τα bluescreen..

θα επιλεξεις την ημερομηνια bluescreen που σε ενδιαφερει και θα μαθεις ποιος driver εκανε το προβλημα..υπαρχει και σχετικο θεμα εδω στα οποια μπορεις να συγρινεις τα αποτελεσμετα..

ειναι του gio ενας οδηγος , τσεκαρε το.

πες κ σε μας.

Δημοσ.

Μολις μου εστειλε η φιλη μου, και μου λεει οτι η μπλε οθονη εγραφε να μπει σε safe mode να κανει μια εγκατασταση . Μπηκε την εκανε και τωρα παλι κομπλε . Τι φαση? Τι ηταν αυτο που εγκατεστησε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...