zanskou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 H ASRock, έδωσε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες φωτογραφίες μιας επερχόμενης μητρικής η οποία θα είναι βασισμένη στο chipset X99.Πρόκειται για την X99X Killer, η οποία θα προσφέρει φυσικά πλήρη υποστήριξη στους νέους επεξεργαστές Haswell-E της Intel, και θα είναι εφοδιασμένη με συνολικά οκτώ DDR4 memory slots υποστηρίζοντας έως και 128 GB RAM. Παράλληλα θα διαθέτει τρία PCI-Express x16 slots, με υποστήριξη για διατάξεις SLI ή Crossfire, 10 θύρες SATA 6.0 Gbps, αλλά και μια θύρα Ultra (PCIe x4-powered) M2. Ακόμη, θα είναι εφοδιασμένη με κάρτα ήχου 7.1 καναλιών Purity Sound 2, dual Gigabit Ethernet, έξι θύρες USB 3.0, μια θύρα eSATA, και η κυκλοφορία της αναμένεται να ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου. Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει γνωστοποιήσει κάποια πληροφορία για την τιμή της. Site: ΤechPowerUp
coffeex Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 128GB DDR4 RAM αυτά είναι virtual machines 4 the win 2
agent_smith Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Θα καταφέρει να κερδίσει τους enthusiasts η asrock; Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να αγοράσω μάρκες πέραν Gigabyte/Asus/MSI. Από την άλλη σε high tier motherboard είναι άσχημο το PCI Power να είναι σε τέτοιο σημείο...
Nisyian Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εγώ προσωπικά, όσες φορές επέλεξα Asrock,πάντα είχα θέματα. Τη μία με τον ήχο, την άλλη με τους πυκνωτές, την τρίτη με τα banks των ram. 3 στις 3 να ήμουν γκαντέμης; Δε ξέρω, πάντως τις πήρα από φόβο και ξαναγύρισα στις old time classic Gigabyte/MSI
georgepppo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 asrock ποτέ,2 φορές πήρα και τις δύο το σκυλομετιάνιωσα.....μετά την 4coretwins p35 δεν ξαναπήγα σε asrock,μετά msi και τώρα gigabyte και κανένα πρόβλημα. αν και είναι θυγατρική της asus ότι σχέση ποιότητας έχει η ferrari με την fiat έχουν και αυτές οι δύο.
Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Θα καταφέρει να κερδίσει τους enthusiasts η asrock; Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να αγοράσω μάρκες πέραν Gigabyte/Asus/MSI. Από την άλλη σε high tier motherboard είναι άσχημο το PCI Power να είναι σε τέτοιο σημείο... πλεον θεωρω την gigabyte σαπιλα πολλα μοντελα ακταλληλα για αγορα ,ειδικα στα High end Μοντελα. η asrock και τιμια ειναι και δεν εχω ακουσει κατι για ποιοτικη ανεπαρκεια...
panther_512 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 η asrock και τιμια ειναι και δεν εχω ακουσει κατι για ποιοτικη ανεπαρκεια... Μόλις άκουσες δύο πόστ παραπάνω.... :-p 4
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 η gigabyte μετα το 2009 σαπισε. Εκατσε πανω στο καλαμι. Αλλοι ισως εχουν αλλη γνωμη αλλα εγω θεωρω πολλα προιοντα της κυριολεκτικα αδουλευτα προβληματικά και αναξιοπιστα. Το κυριως θεμα της το θεωρω οτι εχει με τους driver της...και ειδικα αυτοι οι καταραμμενοι ahci driver της για τα AMD chipset... θελω να δω την asrock να πετυχαινει με αυτην την καρτα για να βαλουν καπιοι μυαλο. γιατι τους βλεπω να πηγαινουν να βρισκουν την foxconn ο θεος να την αναπαυσει
georgepppo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 η gigabyte μετα το 2009 σαπισε. Εκατσε πανω στο καλαμι. Αλλοι ισως εχουν αλλη γνωμη αλλα εγω θεωρω πολλα προιοντα της κυριολεκτικα αδουλευτα προβληματικά και αναξιοπιστα. Το κυριως θεμα της το θεωρω οτι εχει με τους driver της...και ειδικα αυτοι οι καταραμμενοι ahci driver της... θελω να δω την asrock να πετυχαινει με αυτην την καρτα για να βαλουν καπιοι μυαλο Εγώ με την asrock(p35) είχα θέμα με τον ahci driver και αναγκάστηκα να το έχω στο ide,η συμβατότητα με μνήμες ήταν για κλάματα,οι μπλε οθόνες συχνό φαινόμενο και διάφορα άλλα όπως ο ήχος μετά που πήρα μια p45 είχα θέματα με τις μνήμες συνέχεια .......οταν πηγα μετά σε msi ηρέμησε το κεφάλι μου απο τα προβλήματα και μετά με μια gigabyte το 2011 που πήρα ακόμα δεν έχω προβλημα πουθενά.
agent_smith Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 πλεον θεωρω την gigabyte σαπιλα πολλα μοντελα ακταλληλα για αγορα ,ειδικα στα High end Μοντελα. η asrock και τιμια ειναι και δεν εχω ακουσει κατι για ποιοτικη ανεπαρκεια... η gigabyte μετα το 2009 σαπισε. Εκατσε πανω στο καλαμι. Αλλοι ισως εχουν αλλη γνωμη αλλα εγω θεωρω πολλα προιοντα της κυριολεκτικα αδουλευτα προβληματικά και αναξιοπιστα. Το κυριως θεμα της το θεωρω οτι εχει με τους driver της...και ειδικα αυτοι οι καταραμμενοι ahci driver της για τα AMD chipset... θελω να δω την asrock να πετυχαινει με αυτην την καρτα για να βαλουν καπιοι μυαλο. γιατι τους βλεπω να πηγαινουν να βρισκουν την foxconn ο θεος να την αναπαυσει Η gigabyte μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις σε θέματα αντοχής. Κατά τα άλλα τελευταία φορά που αγόρασα High end ήταν όταν είχα AMD σύστημα. Γενικά είμαι της Asus αλλά η asus στα φτηνά της μοντέλα δεν μου κάνει αίσθηση ποιότητας. Asrock είχα πολλά DOA όταν τα δούλευα σε μια επιχείρηση σε μεγάλη ποσότητα (20 τον μήνα περίπου). Θυμάμαι στα 20 που είχαμε πάρει μαζική παραγγελία είχα 4 με προβλήματα out of the box, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν και τυχαίο. Το αναφέρω καθώς με gigabyte/asus δεν είχα παρόμοια προβλήματα σε μεγαλύτερες ποσότητες.
MavroManitari Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Γλυκούτσικη η "σπιτική" εμπειρία σας παίδες αλλά δοκιμάζοντας πάνω από 25μοντέλα Asrock και πάνω από 100 κομμάτια από high end (Z77 formula) μέχρι τα πιο entry έχω διαπιστώσει πως πρόκειται για τον πιο VFM κατασκευαστή. Η ποιότητα κατασκευής της στο μεσοδιάστημα 2008-2011 έχει κάνει άλματα και μπορείτε διαπιστώσετε από τα σοβαρότερα review sites πως πλέων φοβερίζει στα ίσα τους "παλιούς". Τελευταία και εγώ βλέπω πως έχει πέσει αρκετά η Gigabyte. 3
panther_512 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ότι και να πείς, ένας δυσαρεστημένος πελάτης δεν ξαναγυρνάει πίσω (αναφερόμενος σε αυτούς που είχαν προβλήματα με Asrock, Gigabyte, etc), όπως και ένας ευχαριστημένος πελάτης χρειάζεται έξτρα κίνητρο για να αλλάξει μάρκα. Συνεπώς, και μετά από 10 χρόνια συνεχούς απροβλημάτιστης εμπειρίας με MSI, θα δώ την δική της αντίστοιχη πρόταση....
xoxlasae Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Κατά την προσωπική μου πάντα άποψη, asrock για vfm μηχανήματα, msi για τους gamers και Asus για τους επαγγελματίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα