koutsoss1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Lumia 1320 μετά από αναβάθμιση σε 8.1 μου στέλνουν μηνύματα στο viber και άμα δν έχω ανοιχτό το πρόγραμμα δν μου ερχετε το μήνυμα και παρατήρησα ότι το κάνει και στο facebook και στο Skype... Πως μπορώ να το φτιάξω ρε παιδια;;; Μου έχει σπάσει τα νεύρα ρε γμτ..
koutsoss1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το δοκίμασα και τπτ....εσενα δουλεύουν κανονικά;;;;
KwstasXt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Σε εμενα το φβ και το viper λειτουργουν μια χαρα.Το σκαιπ δεν το χρησιμοποιω για να σου πω την αληθεια! Ελενξε αν λειτουργουν στο παρασκηνιο και αν οντως ειναι δοκιμασε μια επανακινηση του κινητου σου.Περασες την Cyan σωστα;
koutsoss1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ναι την cyan έχω.... Βρε τι επανεκκίνηση τι επαναφορά εροστασικων ρυθμησεων τπτ.... Που βλέπω αν λειτουργούν στο παρασκήνιο;;; από τις ρυθμίσεις οικονομία μπαταρίας και χρήση εφαρμογών;;;; και κάτι άλλο μες από τις ρυθμίσεις στο μενού που λέει ειδοποιήσεις και ενέργειες δν μου εφανιζει ούτε το fb ούτε το viber... Kwstasxt έχεις το κινητό κλειδομενο και σου στελνουν μνμ στο viber και σου χτυπάει μνμ κανονικά;;;
KwstasXt Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Στην οικονομια μπαταριας θα το ελενξεις αν τρεχει στο παρασκηνιο.
koutsoss1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Υπάρχει κάποιος που να έχει η είχε το ίδιο πρόβλημα;;; εμένα εξακολουθεί. Να μην λαμβάνει ειδοποιήσεις το viber πρέπει να ανοίξω το πρόγραμμα για να δω μηνύματα που μ έχουν στείλει... Και όταν το έχω κλειστω με δείχνει εκτός σύνδεσης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα