Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει το Magician που τα κάνει αυτά δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεται. Πατάς apply στο maximum performance και στα κάνει μόνο του. Την ανασυγκρότηση(defragment) νομίζω δεν απενεργοποιεί μόνο, οπότε το κάνεις μόνος απ' τον πίνακα ελέγχου

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει το Magician που τα κάνει αυτά δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεται. Πατάς apply στο maximum performance και στα κάνει μόνο του. Την ανασυγκρότηση(defragment) νομίζω δεν απενεργοποιεί μόνο, οπότε το κάνεις μόνος απ' τον πίνακα ελέγχου

Off-Topic:

Το Magician κάνει για όλους τους SSD

Δημοσ.

Δε το έχω ψάξει αυτό που λες, αλλά λογικό μου φαίνεται

Άκυρο φίλε...ερώτηση ήθελα να κάνω αλλά ξέχασα τα ερωτηματικά  :eek: Τελικά όχι,από τι διάβασα σε κάνα δυο site λειτουργεί μόνο με τους SSD της Samsung.Κάνα άλλο σαν το Magician αλλά για όλους τους SSD παίζει;; (sorry για το off-topic)

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω και γω στην αρχή δεν ήξερα για την ευκολία του Magician και τα έκανα χειροκίνητα την πρώτη φορά. Να πούμε την αλήθεια δε θέλει και πάνω από ένα τεταρτάκι για να τα κάνεις αυτά

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω και γω στην αρχή δεν ήξερα για την ευκολία του Magician και τα έκανα χειροκίνητα την πρώτη φορά. Να πούμε την αλήθεια δε θέλει και πάνω από ένα τεταρτάκι για να τα κάνεις αυτά

Ούτε τεταρτάκι δεν θέλει βασικά,απλά επειδή το έχω στο αίμα μου να κάνω σχετικά συχνά format βαριέμαι να κάθομαι να τα κάνω όλα χειροκίνητα.Anyway,σόρρυ για το spam!

Δημοσ.

τελικα πηρα το intel εβαλα τα windows 8.1 αλλα εχω ενα προβλημα τον αλλο σκληρο δε μου το δειχνει στον υολογιστη μου  αλλα στο bios moy to emfanizei  

o υπολογιστης ανοιγει  se 4  δευτερα

Το έφτιαξα αλλά στο bios της ρύθμισης θα ηθελα μια βοήθεια
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Λόγω του ότι έχω ανάγκη αρκετό χώρο, προτείνετε την αγορά 2 hd σε RAID στη θέση 1 SSD; Ή σαν τον ssd δεν τίθεται θέμα σύγκρισης;

Δημοσ.

Για λαπτοπ χρειαζεται καλωδιο;εφαρμοζει απευθειας ετσι δεν ειναι;

Ναι,στα laptop απλά "κουμπώνει".

Θα ήθελα να ρωτήσω. Λόγω του ότι έχω ανάγκη αρκετό χώρο, προτείνετε την αγορά 2 hd σε RAID στη θέση 1 SSD; Ή σαν τον ssd δεν τίθεται θέμα σύγκρισης;

Ακόμα και σε Raid ένας σύγχρονος και γρήγορος SSD είναι και πάλι πολύ πιο πάνω.

Δημοσ.

Ενας 500 ssd δεν ειναι ακριβος πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...