Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχεις gap το profile σου κοβει συχνοτητες.δες το Link στην υπογραφη μου και θα καταλαβεις .εκει συγκρινω Profiles.τεχνικος του οτε για αυτο.θα αυτοκτονησω δεν υπαρχει.πρεπει να παιρνουν ναρκωτικα καποιοι δεν εξηγειται.

δηλαδη αυτο δεν μπορουσαν να το δουν απο μακρυα???δεν υπαρχει αυτο το θεμα απλα.

πήρα το 13888 και ζήτησα να μιλήσω απευθείας με κάποιο τεχνικό γιά να καταλάβει επιτέλους κάποιος τι θέλω,μου λένε δε γινεται αυτό,δήλωσε το βλάβη.το δήλωσα με τη συμφωνία πριν κάνει οτιδήποτε ο τεχνικός να με πάρει τηλέφωνο.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μακαρι να σε παρουν γιατι οκ ειναι χαζο αυτο που γινεται.η καποιος δεν καταλαβαινει τι θες ή καποιο θεμα εχουν να βαλουν 9 αρι interleave που μου φαινεται χλωμο.τεχνικο προβλημα εννοω.

Δημοσ.

pier88 αναρτησες πιο πριν δυο γραφηματα....ειναι απο διαφορετικα ρουτερ?

Ναι,το ένα ειναι thomson 585v8 και το αλλο dgn2200v4.

Δημοσ.

μακαρι να σε παρουν γιατι οκ ειναι χαζο αυτο που γινεται.η καποιος δεν καταλαβαινει τι θες ή καποιο θεμα εχουν να βαλουν 9 αρι interleave που μου φαινεται χλωμο.τεχνικο προβλημα εννοω.

δεν είχαν τεχνικό προβλημα τελικά,απλά αλλα τους ζητούσα κι άλλα έκαναν.μου το έφτιαξαν τελικά όπως ήθελα.κλείδωσα στα 8.400 και με πείραγμα snr πάω στα 10570 σταθερά κι απροβλημάτιστα,νομίζω γιά 43 attenuation είμαι μία χαρά..poylinos,ευχαριστω γιά τις συμβουλές σου.

Δημοσ.

δεν είχαν τεχνικό προβλημα τελικά,απλά αλλα τους ζητούσα κι άλλα έκαναν.μου το έφτιαξαν τελικά όπως ήθελα.κλείδωσα στα 8.400 και με πείραγμα snr πάω στα 10570 σταθερά κι απροβλημάτιστα,νομίζω γιά 43 attenuation είμαι μία χαρά..poylinos,ευχαριστω γιά τις συμβουλές σου.

10mbit για 43 attenuation ειναι super.ΟΛΕΕΕΕ παντως.10 τηλεφωνηματα,τεχνικος εκανε επισκεψη και 2 -3 μερες για αλλαγη ενος Profile.το τεχνικο προβλημα ηταν στο κεφαλι τους.

pier88 αναρτησες πιο πριν δυο γραφηματα....ειναι απο διαφορετικα ρουτερ?

φαινεται και απο κατω αριστερα που γραφει το ενα speedtouch και το αλλο σχεδον τιποτα οπως και οτι το ενα βγαζει bits per tone ενω το αλλο δεν βγαζει.συν οτι φαινεται απο τις Ip και τα credentials

pier888αυτο το gap εννοουσες που σου λεει δεξια?ενας τονος ειναι δεν ειναι gap αυτο.απλα για καποιο λογο δεν εχει bits αυτος το  tone.δεν θεωρειται gap ουτε ειναι λογω του profileκατι στον χαλκο.ενα tone ειναι τιποτα παραπανω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...