Rib21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Έχω ένα ρουτερ ZTE της wind. Και θέλω να το αλλάξω γτ έχει χαζέψει πολύ!!!!ισχύει ότι απλά το βάζω στην γραμμή και είναι οκ όπως διάβασα πιο πάνω ή χρειάζεται κάποια διαδικασία παραπάνω???? Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
PEPES2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 . δεν ξερω τι του εχει δωσει η cyta.Μπορει να τοου εχει δωσει και καποιο που μπορει να συγχρονιζει λιγοτερο απο το Gennet.ας δοκιμασει και Firmware update στο gennet οπως και να ειναι σιγουρος οτι παιζει σε adsl2+ και οχι σε τιποτε αλλο.ειτε το κανει Hard reset ειτε το τσεκαρει μεσα απο το Interface.internet/dsl connection. Μα δεν εχει cyta εχει wind... . παντως και το zte δεν ειναι τιποτα καλο.με αλλα ρουτερ παιζει να συγχρονισεις και περισσοτερο απο οτι με το zte.γιατι το zte δενεχει τον καλυτερο συγχρονισμο δηλαδη.παραδειγμα ο φιλος που κανω quote απο κατω.μe thomson παιζει καλυτερα χωρις twean η συγκριση Συμφωνω με αυτα που λες αλλα ο φιλος δεν ειπε οτι θελει να αγορασει αλλο ρουτερ ρωτησε κατι συγκεκριμενο και σε αυτο του απαντησα.Ο φιλος που κανεις quote απο κατω εχει thomson και παιζει με γραμμη οτε και οχι με wind οποτε νομιζω ειναι διαφορετικη περιπτωση για να τα συγκρινουμε.Παντως συμφωνω μαζι σου τα λες πολυ σωστα...Εννοειται φιλικα παντα!
RIOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 εχεις καλη γραμμη για αυτο μαλλον αντεχει να ανεβει τοσο. κατα τα αλλα το netgear θα παιξει σιγουρα καλυτερα απο το zte. τωρα για αυτο που λες οτι αμα προσπαθησεις να το πας 12+ δεν συνδεεται ειναι λογικο. αν πας να κατεβασεις παρα πολυ το snr ειτε δεν θα συγχρονιζει. ειτε θα συγχρονιζει και θα κανει αποσυνδεση ειτε γρηγορα ειτε πιο αραια αναλογως. ειτε θα συγχρονιζει μεν στα 12 mbit για παραδειγμα αλλα μπορεει να εχεις τοσα errors και re transmittions που στην πραξη να παιζεις πιο αργα απο πχ 8 mbit που μπορει να ειχες με 9 snr. θελει προσοχη
pier88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 εχεις καλη γραμμη για αυτο μαλλον αντεχει να ανεβει τοσο. κατα τα αλλα το netgear θα παιξει σιγουρα καλυτερα απο το zte. τωρα για αυτο που λες οτι αμα προσπαθησεις να το πας 12+ δεν συνδεεται ειναι λογικο. αν πας να κατεβασεις παρα πολυ το snr ειτε δεν θα συγχρονιζει. ειτε θα συγχρονιζει και θα κανει αποσυνδεση ειτε γρηγορα ειτε πιο αραια αναλογως. ειτε θα συγχρονιζει μεν στα 12 mbit για παραδειγμα αλλα μπορεει να εχεις τοσα errors και re transmittions που στην πραξη να παιζεις πιο αργα απο πχ 8 mbit που μπορει να ειχες με 9 snr. θελει προσοχη φίλε poylinos πήρα τελικά ένα Νetgear dgn2200v4.έχω κατεβάσει το snr στο 1.3 και δουλευει 35 ώρες xωρίς αποσύνδεση το θηρίο. ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 10371 kbps 984 kbps Line Attenuation 43.0 db 25.8 db Noise Margin 1.3 db 9.2 db μιά ερώτηση μόνο.μόλις ανακάλυψα ότι είμαι σε fast path του οτε,εγώ games δεν παίζω,αν το γύριζα σε interleaving θα κερδιζα κάτι παραπάνω;πιό πολυ με ενδιαφερει η ταχύτητα στο download.
vrykolakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Έχω ένα ρουτερ ZTE της wind. Και θέλω να το αλλάξω γτ έχει χαζέψει πολύ!!!!ισχύει ότι απλά το βάζω στην γραμμή και είναι οκ όπως διάβασα πιο πάνω ή χρειάζεται κάποια διαδικασία παραπάνω???? Εξαρτάται. Πιθανόν να θέλει να βάλεις τίποτα κωδικούς, ίσως (πιο απίθανο) να χρειαστεί και 1-2 ρυθμίσεις επιπλέον. Όχι τίποτα τρομερό, πάντως. Αν είσαι πεπεισμένος ότι φταίει το router και πως θα παίζει καλύτερα με κάποιο άλλο, επιχείρησέ το. μπορει να κερδισεις μπορει και οχι.μπορει απλα να ειναι θεμα αποστασης και οχι θεμα εξοπλισμου.θελουμε τα αναλυτικα στοιχεια της γραμμης γιανα δουμε.μπορει επισης να φταιει καποιο Profile που εχει βαλει ο Isp ή να φταιει κατι στην καλωδιωση σου. Κι εμένα το μυαλό μου πήγε με τη μία στο profile. Ωστόσο, η wind δίνει 24 και 8 στους νέους πελάτες - όχι 6. Δεν ξέρω αν έδινε παλιά 6 κι έχει ξεμείνει.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Έχω ένα ρουτερ ZTE της wind. Και θέλω να το αλλάξω γτ έχει χαζέψει πολύ!!!!ισχύει ότι απλά το βάζω στην γραμμή και είναι οκ όπως διάβασα πιο πάνω ή χρειάζεται κάποια διαδικασία παραπάνω???? Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App γενικως οτι και να βαλεις θα παιξει καλυτερα απο τo zte.για το zte θα δεις παρα πολλα παραπονα ειτε για θεματα wireless ειτε για θεματα χαμηλου συγχρονισμου και αποσυνδεσεων.οποτε καλο θα ηταν να το αλλαξεις.η wind δεν θελει κωδικους οποτε το νεο ρουτερ θα παιξει απλα βαζοντας του οτι στοιχεια να νε. φίλε poylinos πήρα τελικά ένα Νetgear dgn2200v4.έχω κατεβάσει το snr στο 1.3 και δουλευει 35 ώρες xωρίς αποσύνδεση το θηρίο. ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 10371 kbps 984 kbps Line Attenuation 43.0 db 25.8 db Noise Margin 1.3 db 9.2 db μιά ερώτηση μόνο.μόλις ανακάλυψα ότι είμαι σε fast path του οτε,εγώ games δεν παίζω,αν το γύριζα σε interleaving θα κερδιζα κάτι παραπάνω;πιό πολυ με ενδιαφερει η ταχύτητα στο download. ναι θα κερδιζες και σταθεροτητα με το interleave path και καλυτερο συγχρονισμο.πριν το κανεις βαλε το margin στο κανονικο για να μην το δουν απο τον οτε και νομιζουν οτι ειναι κανα προβλημα.επισης προσεχε.μην το κατεβαζεις παρα πολι το snr διοτι ναι μεν μπορει να συγχρονιζεις περισσοτερο αλλα μπορει να σου κανει αποσυνδεσεις ή να σου ανεβαζει παρα πολλα errors με αποτελεσμα τα 10 Mbit να ειναι λιγο θεωρητικα.πρεπει να κανεις δηλαδη και τεστ για να δεις αν οτι συγχρονιζεις 10 mbit σημαινει οτι παιζεις και 10 Mbit. . Μα δεν εχει cyta εχει wind... .Συμφωνω με αυτα που λες αλλα ο φιλος δεν ειπε οτι θελει να αγορασει αλλο ρουτερ ρωτησε κατι συγκεκριμενο και σε αυτο του απαντησα.Ο φιλος που κανεις quote απο κατω εχει thomson και παιζει με γραμμη οτε και οχι με wind οποτε νομιζω ειναι διαφορετικη περιπτωση για να τα συγκρινουμε.Παντως συμφωνω μαζι σου τα λες πολυ σωστα...Εννοειται φιλικα παντα! ναι σωστα wind εχει.σορρυ απλα με τοσα ατομα μεσα στο θεμα εχασα την μπαλα ποιος εχει τι.ηθελα να γραψω οτι δεν ξερουμε τι ρουτερ του εχει δωσει ο οτε.οποτε για τον πρωτο φιλο τον the captain ss που εχει gennet oxygen και θελει να βαλει του παππου του το ρουτερ που εχει απο οτε η απαντηση ειναι :οτι αναλογως τι εχουν δωσει του παππου του.αν του εχουν δωσει zte τοτε ισως αξιζει να μεινει με αυτο που εχει και να κανει firmware update και να δει ποσο θα παιξει.εννοειται οτι μπορει να δοκιμασει και το zte για να δει τι γινεται απλα να τον ενημερωσω οτι ο περισσοτερος κοσμος που εχει zte ανεξαρτητος παροχου(μια που το δινουν πολλοι παροχοι)παραπονιεται για προβληματα ειτε σε wireless ειτε σε χαμηλο συγρονισμο ειτε σε αποσυνδεσεις.οποτε ισως να ηταν καλυτερα να αγορασει κατι αλλο αμα δει οτι δεν τον καλυπτει. για τον pier88 τωρα που εχει οτε και θελει να την βελτιωσει του εχω γραψει οπως θα δεις αλλα πραγματα. για σενα που εχεις οτε ρουτερ σε γραμμη wind τωρα μια απο τα ιδια.οτι το zte δεν θα σου δωσει τον καλυτερο συγχρονισμο σαν ρουτερ.μπορει να εχες καλυτερο sync απο το ρουτερ της wind που δεν ξερω τι σου εχουν δωσει αλλα σιγουρα με ενα ρουτερ του εμποριου μπορει να παιξεις ακομα καλυτερα.αν ειχες τωρα και εσυ gennet δειτε με firmware update μπας και παιξει καλυτερα σε θεματα sync γιατι σε αλλα μοντελα gennet που εχω δει εχουν βγει αρκετα firmware.απλα ο captain ss ακομα και να κερδισει με το zte παλι δεν το προτεινω σαν ρουτερ.απλα του προτεινα να αγορασει καποιο ρουτερ του εμποριου εστω και καποιο tp link για να μην παιδευεται με ρουτερ του 5ευρου.ελπιζω τωρα να το γραψα πιο αναλυτικα. ps.σου εφτιαξα τα quotes στο δικο σου Posts γιατι δεν ειχαν εμφανιστει οποτε δεν εβγαινε και πολυ νοημα ποιος λεει τι και τι ειναι quote. rios μαλλον κατι ξεχασες να γραψεις ή δεν βγηκε. Εξαρτάται. Πιθανόν να θέλει να βάλεις τίποτα κωδικούς, ίσως (πιο απίθανο) να χρειαστεί και 1-2 ρυθμίσεις επιπλέον. Όχι τίποτα τρομερό, πάντως. Αν είσαι πεπεισμένος ότι φταίει το router και πως θα παίζει καλύτερα με κάποιο άλλο, επιχείρησέ το. Κι εμένα το μυαλό μου πήγε με τη μία στο profile. Ωστόσο, η wind δίνει 24 και 8 στους νέους πελάτες - όχι 6. Δεν ξέρω αν έδινε παλιά 6 κι έχει ξεμείνει. Η wind οσο ξερω δεν εχει radius server οπως και η Hol οποτε στοιχεια δεν θελει.κατα τα αλλα τα περισσοτερα ρουτερ ειναι ηδη Pppoe/llc vpi 8 vc 35 Οποτε δεν θα χρειαστει κατι να πειραξει.οπως ειπες ειναι λιγο απιθανο να χρειαστει κατι εκτος αν παρει κανα ρουτερ απο αλλη χωρα και εχει αλλα vpi vci ή ρουτερ με αλλης χωρας firmware.κατα τα αλλα gennet και να μην φταιει δυσκολο ελληνικη εταιρεια. οταν λεω profile οχι να τον εχουν βαλει να συγχρονιζει στα 6 αλλα να του εχουν βαλει αλλο Profile στο target snr του οποτε να τον ριχνει αυτο στα 6.αλλα σε καθε περιπτωση πρεπει να μας δειξει τα χαρακτηριστικα της γραμμης του για να δουμε.μπορει να εχει ξεμεινει καποιο Profile Πανω.
pier88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ναι θα κερδιζες και σταθεροτητα με το interleave path και καλυτερο συγχρονισμο.πριν το κανεις βαλε το margin στο κανονικο για να μην το δουν απο τον οτε και νομιζουν οτι ειναι κανα προβλημα.επισης προσεχε.μην το κατεβαζεις παρα πολι το snr διοτι ναι μεν μπορει να συγχρονιζεις περισσοτερο αλλα μπορει να σου κανει αποσυνδεσεις ή να σου ανεβαζει παρα πολλα errors με αποτελεσμα τα 10 Mbit να ειναι λιγο θεωρητικα.πρεπει να κανεις δηλαδη και τεστ για να δεις αν οτι συγχρονιζεις 10 mbit σημαινει οτι παιζεις και 10 Mbit. # adslphxcmd info --showadslphxcmd info --showadslphxcmd: ADSL driver and PHY statusStatus ShowtimeChannel: Fast, Upstream rate = 919 Kbps, Downstream rate = 7218 KbpsLink Power State: L0Mode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)Channel: FastLine Status: Loss of FrameTraining Status: Showtime Down UpSNR (dB): 8.9 8.9Attn (dB): 48.9 24.0pwr (dBm): 19.4 11.3Max(Kbps): 7880 996Rate (Kbps): 7218 919 αυτό δείχνει ότι είμαι σε fast path η όχι;κι αν ναι,τι να ζητήσω ακριβώς από τον οτέ;interleave σε τι profil;;;
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 αυτό δείχνει ότι είμαι σε fast path η όχι;κι αν ναι,τι να ζητήσω ακριβώς από τον οτέ;interleave σε τι profil;;; ναι το channel fast αν υποθεσουμε οτι το ρουτερ δεν το αναφερει λαθος δειχνει οτι εισαι σε fast.απο τον οτε ζητας interleave.Και λογικα θα σε βαλουν Interleave σε 9 αρι Profile παλι που εισαι.το 9 ειναι το πιο χαμηλο του οτε.
pier88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ναι το channel fast αν υποθεσουμε οτι το ρουτερ δεν το αναφερει λαθος δειχνει οτι εισαι σε fast.απο τον οτε ζητας interleave.Και λογικα θα σε βαλουν Interleave σε 9 αρι Profile παλι που εισαι.το 9 ειναι το πιο χαμηλο του οτε. Fast ειναι γιατί και με το dgn2200 το dmt δείχνει το ίδιο.να σαι καλά poylinos,ευχαριστώ γιά τις συμβουλές σου.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Fast ειναι γιατί και με το dgn2200 το dmt δείχνει το ίδιο.να σαι καλά poylinos,ευχαριστώ γιά τις συμβουλές σου. τοτε εισαι σιγουρα fast.ναι αλλαξε το δεν εχει νοημα.θα εισαι Much better μετα.απορω πως βρεθηκες με fast.Να σε εβαλαν αυτοι με τιποτα εκτος αν το ζητησεις ή αν ειχε ξεμεινει κατα λαθος πανω στο Port στο dslam
pier88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 τοτε εισαι σιγουρα fast.ναι αλλαξε το δεν εχει νοημα.θα εισαι Much better μετα.απορω πως βρεθηκες με fast.Να σε εβαλαν αυτοι με τιποτα εκτος αν το ζητησεις ή αν ειχε ξεμεινει κατα λαθος πανω στο Port στο dslam δεν έχω ζητήσει τιποτα,μόνοι τους το έκαναν.δευτέρα παίρνω τηλέφωνο να με αλλάξουν σε interleave,ποιός ξέρει τι έχω να ακούσω από από τις άσχετες τηλεφωνήτριες του οτε!!!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δεν έχω ζητήσει τιποτα,μόνοι τους το έκαναν.δευτέρα παίρνω τηλέφωνο να με αλλάξουν σε interleave,ποιός ξέρει τι έχω να ακούσω από από τις άσχετες τηλεφωνήτριες του οτε!!! μαλλον θα ειχε ξεμεινει γιατι μονοι τους δυσκολο εκτος αν ησουν 2 Mbit Που τοτε τα εβαζαν fast και μετα σε αναβαθμισαν σε 24 και εμεινε.λογικα δεν θα ακουσεις κατι.ζητας interlave απο fast path.επισης μπορεις να μιλησεις και τωρα το weekend μαζι τους.ανοιχτα ειναι.αλλιως αν δεν θες καν να μπεις στον κοπο για τηλεφωνο στειλε email.
PEPES2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 poulinos το ΖΧΗΝ Η108L εχω απο wind και το ΖΧΗΝ Η108ΝS απο οτε....Thanks που μου εφτιαξες τα quotes!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 poulinos το ΖΧΗΝ Η108L εχω απο wind και το ΖΧΗΝ Η108ΝS απο οτε....Thanks που μου εφτιαξες τα quotes! αυτα τα zte εχουν κατακλυσει τον κοσμο ελεγα οτι θα ειχες κανα αλλο ρουτερ αλλα που τετοια τυχη.αν βρεις κανα αλλο ρουτερ δανεικο απο κανα φιλο δοκιμασε το να δεις αν θα εχεις καλυτερο συγχρονισμο και γενικοτερα καλυτερη συμπεριφορα.και αν παιζει καλυτερα μετα μπορεις να αγορασεις ενα ιδιο
PEPES2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εχω δοκιμασει τα εξης...ZTE ZXV10 H108L,THOMSON TG585 v7 και το v8,TP-LINK TD-W8960N,TECHNICOLOR TD 5130,ZTE ZXHN H108NS,ZTE ZXHN H108L,Alcatel-Lucent CellPipe 7130 και τα pirelli της ΟΝ και της HOL....Τον καλυτερο συγχρονισμο τον εχω με το Η108NS και διαφορες απο 1 εως 2 mbps σε σχεση με τα αλλα,το καλυτερο ασυρματο με το 8960Ν και την μεγαλυτερη σταθεροτητα με τα THOMSON το 8960N αλλα και το ZXV10 H108L.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα