Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω σταθερο και internet στην wind. Οταν εκανα την συνδεση, μου εδωσαν ενα Oxygen Router το οποιο και χρησιμοποιω.. Επειδη λοιπον τωρα τελευταια μου κανει κατι χαζομαρες π.χ. ενω το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο ιντερνετ το pc δεν παιρνει ιντερνετ και πρεπει να κανω restart το ρουτερ. Πολλες φορες οταν προσπαθω επισης πολλες φορες να συνδεθω ασυρματα δεν το εντοπιζουν. Προσφατα εδωσαν απο τον Οτε ενα ρουτερ στον παππου μου, ο οποιος προφανως δεν χρειαζεται ιντερνετ και συνεπως το ρουτερ μενει αχρησιμοποιητο. Μπορω να βαλω το ρουτερ του Οτε στην γραμμη της Wind; Θα λειτουργει κανονικα;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω σταθερο και internet στην wind. Οταν εκανα την συνδεση, μου εδωσαν ενα Oxygen Router το οποιο και χρησιμοποιω.. Επειδη λοιπον τωρα τελευταια μου κανει κατι χαζομαρες π.χ. ενω το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο ιντερνετ το pc δεν παιρνει ιντερνετ και πρεπει να κανω restart το ρουτερ. Πολλες φορες οταν προσπαθω επισης πολλες φορες να συνδεθω ασυρματα δεν το εντοπιζουν. Προσφατα εδωσαν απο τον Οτε ενα ρουτερ στον παππου μου, ο οποιος προφανως δεν χρειαζεται ιντερνετ και συνεπως το ρουτερ μενει αχρησιμοποιητο. Μπορω να βαλω το ρουτερ του Οτε στην γραμμη της Wind; Θα λειτουργει κανονικα;

ναι γινεται.βεβαια απο το ενα σαπιδο ρουτερ oxygen θα πας μαλλον στο δευτερο σαπιδο ρουτερ που λεγεται zte>δες μηπως υπαρχει firmware update για το gennet.αλλιως για μενα παρε ενα απο το εμποριο

Δημοσ.

ναι γινεται.βεβαια απο το ενα σαπιδο ρουτερ oxygen θα πας μαλλον στο δευτερο σαπιδο ρουτερ που λεγεται zte>δες μηπως υπαρχει firmware update για το gennet.αλλιως για μενα παρε ενα απο το εμποριο

υπαρχει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο δεν το κανω. Ευχαριστω για την απαντηση  :D

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω σταθερο και internet στην wind. Οταν εκανα την συνδεση, μου εδωσαν ενα Oxygen Router το οποιο και χρησιμοποιω.. Επειδη λοιπον τωρα τελευταια μου κανει κατι χαζομαρες π.χ. ενω το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο ιντερνετ το pc δεν παιρνει ιντερνετ και πρεπει να κανω restart το ρουτερ. Πολλες φορες οταν προσπαθω επισης πολλες φορες να συνδεθω ασυρματα δεν το εντοπιζουν. Προσφατα εδωσαν απο τον Οτε ενα ρουτερ στον παππου μου, ο οποιος προφανως δεν χρειαζεται ιντερνετ και συνεπως το ρουτερ μενει αχρησιμοποιητο. Μπορω να βαλω το ρουτερ του Οτε στην γραμμη της Wind; Θα λειτουργει κανονικα

Θα λειτουργει κανονικα....το ιδιο εχω και εγω και πιανω και μεγαλυτερη ταχυτητα με του οτε σε γραμμη wind.

Δημοσ.

Θα λειτουργει κανονικα....το ιδιο εχω και εγω και πιανω και μεγαλυτερη ταχυτητα με του οτε σε γραμμη wind.

Ωραια γιατι εγω πληρωνω 24 και παιρνω 6... Βεβαια μετραει και η αποσταση αλλα λιγα παραπανω καλα θα ηταν... Ευχαριστω

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι ρε φιλαράκι μιας και το έχεις κάνει εσύ. Εκεί που πρέπει νΑ συμπληρώσω username και password τι θα βάλω? Αυτά που έχω στην wind? Γιατί λέει ότι πρεπεί να τελειώνει σε @otenet.gr απο όσο ξέρω. όμως αυτό είναι για την σύνδεση με τη γραμμή του ΟΤΕ

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι ρε φιλαράκι μιας και το έχεις κάνει εσύ. Εκεί που πρέπει νΑ συμπληρώσω username και password τι θα βάλω? Αυτά που έχω στην wind? Γιατί λέει ότι πρεπεί να τελειώνει σε @otenet.gr απο όσο ξέρω. όμως αυτό είναι για την σύνδεση με τη γραμμή του ΟΤΕ

Δεν χρειαζεται να βαλεις κωδικους...η  wind  δεν θελει κωδικους για να παιξει.Απλως βαλτο και θα παιξει κατευθειαν και ενημερωσε αν πηρες και ταχυτητα γαιτι εγω οπως ειπα πηρα...Εγω εχω το  ZTE ZXHN H108NS για ρουτερ του οτε...Μιλαμε για το ιδιο πιστευω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα κι από μένα.θα γραψω εδώ γιά να μην ανοίγω νέο θέμα.

έχω γραμμή connx 24αρα,εδώ που μένω δεν υπάρχει τίποτε άλλο.θα ήθελα μιά βοήθεια αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τη βελτιώσω ως προς την ταχύτητα.παραθέτω σημερινές μετρήσεις που έκανα με 2 ρούτερ που χω διαθέσιμα γιά δοκιμές.

ΤΗΟΜSON TG 5.85 V8            
DSL Type:    G.992.5 annex A
Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:    1.003 / 7.520
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:    1.003 / 7.416
Output Power (Up/Down) [dBm]:    12,0 / 19,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:    26,0 / 41,0
SN Margin (Up/Down) [dB]:    9,5 / 9,5
Vendor ID (Local/Remote):    TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote):    0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote):    4 / 0
Loss of Power (Local/Remote):    0 / 0
Loss of Link (Remote):    0
Error Seconds (Local/Remote):    23 / 0
FEC Errors (Up/Down):    0 / 0
CRC Errors (Up/Down):    0 / 28
HEC Errors (Up/Down):    7 / NA

ZXV10 W300
        Downstream            Upstream
SNR Margin:9.1 dB             9.1 dB     
Line Attenuation:48.9 dB     27.3 dB     
Data Rate:7656 kbps         919 kbps
          FEC Down/Up:1 / 0
          CRC Down/Up:1 / 0
          HEC Down/Up:2 / 0

ZXV10 W300 (after snr tweak) 
             Downstream       Upstream
SNR Margin:      9.0 dB             7.3 dB
Line Attenuation:48.9 dB             27.4 dB
Data Rate:       10201 kbps         919 kbps
        FEC Down/Up:9 / 0
          CRC Down/Up:9 / 0
          HEC Down/Up:16 / 0

η τελευταία μέτρηση του ΖΤΕ έγινε αφου πειράχτηκε το snr μέσω telnet.

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.

υπαρχει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο δεν το κανω. Ευχαριστω για την απαντηση  :D

η gennet βγαζει αρκετα firmware για να διορθωσει bugs (που μεταξυ μας ειναι απειρα).οποτε δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.βεβαια ειναι και η μονη εταιρεια που μπορει να διορθωσει χ bugs με το νεο firmware αλλα να σου βγαλει και αλλα 2-3 καινουρια με αυτα που εχουν πειραξει.ευτυχως στα μικρα μοντελα που δεν εχουν τηλεφωνια η κατασταση ειναι καπως καλυτερη απο οτι με τα "μεγαλα τους μοντελα"

καποια gennet ειχαν και επιλογη μεσα στο μενου τους να ψαξουν αυτοματα για firmware (δεν το εχω δοκιμασει να δω αν παιζει).αλλα do it.δεν εχεις κατι να χασεις.εννοιειται οτι ανα πασα στιγμη μπορεις να ξαναγυρισεις σε ποιο παλιο firmware οσο θυμαμαι.και επισης δεν χανει το config με firmware update.

δεν ξερω τι του εχει δωσει η cyta.Μπορει να τοου εχει δωσει και καποιο που μπορει να συγχρονιζει λιγοτερο απο το Gennet.ας δοκιμασει και Firmware update στο gennet οπως και να ειναι σιγουρος οτι παιζει σε adsl2+ και οχι σε τιποτε αλλο.ειτε το κανει Hard reset ειτε το τσεκαρει μεσα απο το Interface.internet/dsl connection.

Ωραια γιατι εγω πληρωνω 24 και παιρνω 6... Βεβαια μετραει και η αποσταση αλλα λιγα παραπανω καλα θα ηταν... Ευχαριστω

μπορει να κερδισεις μπορει και οχι.μπορει απλα να ειναι θεμα αποστασης και οχι θεμα εξοπλισμου.θελουμε τα αναλυτικα στοιχεια της γραμμης γιανα δουμε.μπορει επισης να φταιει καποιο Profile που εχει βαλει ο Isp ή να φταιει κατι στην καλωδιωση σου.

οπως ειπαν η wind και η Hol δεν εχουν radius server οποτε οτι στοιχεια και να δουν παιζουν.αν τωρα ειχε καποια αλλη εταιρεια που θελει Useername/password αλλα το ρουτερ δεν σε αφηνε να βαλεις Username Που δεν εχει το @otenet.gr τοτε θα ειχες προβλημα.εκει θελει αλλο firmware για να ξεκλειδωσεις το router.

Δεν χρειαζεται να βαλεις κωδικους...η  wind  δεν θελει κωδικους για να παιξει.Απλως βαλτο και θα παιξει κατευθειαν και ενημερωσε αν πηρες και ταχυτητα γαιτι εγω οπως ειπα πηρα...Εγω εχω το  ZTE ZXHN H108NS για ρουτερ του οτε...Μιλαμε για το ιδιο πιστευω..

παντως και το zte δεν ειναι τιποτα καλο.με αλλα ρουτερ παιζει να συγχρονισεις και περισσοτερο απο οτι με το zte.γιατι το zte δενεχει τον καλυτερο συγχρονισμο δηλαδη.παραδειγμα ο φιλος που κανω quote απο κατω.μe thomson παιζει καλυτερα χωρις twean η συγκριση

καλησπέρα κι από μένα.θα γραψω εδώ γιά να μην ανοίγω νέο θέμα.

έχω γραμμή connx 24αρα,εδώ που μένω δεν υπάρχει τίποτε άλλο.θα ήθελα μιά βοήθεια αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τη βελτιώσω ως προς την ταχύτητα.παραθέτω σημερινές μετρήσεις που έκανα με 2 ρούτερ που χω διαθέσιμα γιά δοκιμές.

ΤΗΟΜSON TG 5.85 V8            

DSL Type:    G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:    1.003 / 7.520

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:    1.003 / 7.416

Output Power (Up/Down) [dBm]:    12,0 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:    26,0 / 41,0

SN Margin (Up/Down) [dB]:    9,5 / 9,5

Vendor ID (Local/Remote):    TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote):    0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote):    4 / 0

Loss of Power (Local/Remote):    0 / 0

Loss of Link (Remote):    0

Error Seconds (Local/Remote):    23 / 0

FEC Errors (Up/Down):    0 / 0

CRC Errors (Up/Down):    0 / 28

HEC Errors (Up/Down):    7 / NA

ZXV10 W300

Downstream            Upstream

SNR Margin:9.1 dB             9.1 dB     

Line Attenuation:48.9 dB     27.3 dB     

Data Rate:7656 kbps         919 kbps

FEC Down/Up:1 / 0

CRC Down/Up:1 / 0

HEC Down/Up:2 / 0

ZXV10 W300 (after snr tweak) 

Downstream       Upstream

SNR Margin:      9.0 dB             7.3 dB

Line Attenuation:48.9 dB             27.4 dB

Data Rate:       10201 kbps         919 kbps

FEC Down/Up:9 / 0

CRC Down/Up:9 / 0

HEC Down/Up:16 / 0

η τελευταία μέτρηση του ΖΤΕ έγινε αφου πειράχτηκε το snr μέσω telnet.

δυστυχως εχεις 40attenuation και δεν μπορεις να κανεις πολλα.ηδη το 8 Mbit Με 9 snr ειναι μια χαρα.το v8 εχει καλο συγχρονισμο αλλα δεν μπορεις να πειραξεις το snr.αλλιως το snr το δοκιμαζεις και κοντα στο 6.για το thomson μονο κανα ποιο νεο firmware μπορεις μηπως και βοηθησει λιγο.

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/

Δημοσ.

δυστυχως εχεις 40attenuation και δεν μπορεις να κανεις πολλα.ηδη το 8 Mbit Με 9 snr ειναι μια χαρα.το v8 εχει καλο συγχρονισμο αλλα δεν μπορεις να πειραξεις το snr.αλλιως το snr το δοκιμαζεις και κοντα στο 6.για το thomson μονο κανα ποιο νεο firmware μπορεις μηπως και βοηθησει λιγο.

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/

έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο ρουτερ που θα με βοηθούσε;

Δημοσ.

έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο ρουτερ που θα με βοηθούσε;

το v8 ειναι πολυ καλο και πολυ σταθερο μια που εχεις 40 attenuation απλα δεν μπορεις να πειραξεις το snr.το μονο που θεωρω σχετικα καλο και μπορεις να πειραξεις το snr μεσα απο το ιδιο το ρουτερ με βαση αυτα που λενε ειναι το Netgear dgn2200.το θεωρω πολυ καλυτερο απο το zte αλλα παλι μην περιμενεις πολλα σε θεματα ταχυτητας οπως κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι με 6 snr θα παιξεις σιγουρα σταθερα.οποτε για μενα θα αφηνα το v8 πανω εκτος αν βρεις κανα netgear για δοκιμη.αν τωρα στην περιοχη σου δινουν vdsl απο kv εκει ναι θα σωθεις.

Δημοσ.

το v8 ειναι πολυ καλο και πολυ σταθερο μια που εχεις 40 attenuation απλα δεν μπορεις να πειραξεις το snr.το μονο που θεωρω σχετικα καλο και μπορεις να πειραξεις το snr μεσα απο το ιδιο το ρουτερ με βαση αυτα που λενε ειναι το Netgear dgn2200.το θεωρω πολυ καλυτερο απο το zte αλλα παλι μην περιμενεις πολλα σε θεματα ταχυτητας οπως κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι με 6 snr θα παιξεις σιγουρα σταθερα.οποτε για μενα θα αφηνα το v8 πανω εκτος αν βρεις κανα netgear για δοκιμη.αν τωρα στην περιοχη σου δινουν vdsl απο kv εκει ναι θα σωθεις.

Δεν υπαρχει αλλος παροχος στη περιοχή,ουτε vdsl προβλεπεται.θα ψαξω γιά το dgn2200 κι ότι κερδίσω.ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αλλος παροχος στη περιοχή,ουτε vdsl προβλεπεται.θα ψαξω γιά το dgn2200 κι ότι κερδίσω.ευχαριστώ πολύ.

απλα οπως σου ειπα δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα κερδισεις για αυτο ειπα μηπως βρεις κανα δανεικο οπως δεν μπορω να σου πω και πως ριχνεις το snr.εχω ακουσει οτι γινεται απο telnet αλλα δεν το εχω ψαξει.θυμαμαι οτι αυτος http://www.insomnia.gr/user/239603-davemurray/ ειχε γραψε διαφορα για τα netgear και αλλαγες snr.

καλο θα ηταν δηλαδη πριν το αγορασεις να το ψαξεις μην χαλασεις 65 ευρω ετσι.

παντως καλη γραμμη

41 attenuation 8 mbit με 9 margin = πολυ καλα.

Δημοσ.

απλα οπως σου ειπα δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα κερδισεις για αυτο ειπα μηπως βρεις κανα δανεικο οπως δεν μπορω να σου πω και πως ριχνεις το snr.εχω ακουσει οτι γινεται απο telnet αλλα δεν το εχω ψαξει.θυμαμαι οτι αυτος http://www.insomnia.gr/user/239603-davemurray/ ειχε γραψε διαφορα για τα netgear και αλλαγες snr.

καλο θα ηταν δηλαδη πριν το αγορασεις να το ψαξεις μην χαλασεις 65 ευρω ετσι.

παντως καλη γραμμη

41 attenuation 8 mbit με 9 margin = πολυ καλα.

με το zte w300 ριχνω το snr με telnet και η ταχυτητά μου ανεβαίνει στα 11.5 και παιζει σταθερά,χωρίς αποσυνδέσεις.αν προσπαθήσω να το πάω στο 12+ δεν συνδέεται καθόλου.

Δημοσ.

με το zte w300 ριχνω το snr με telnet και η ταχυτητά μου ανεβαίνει στα 11.5 και παιζει σταθερά,χωρίς αποσυνδέσεις.αν προσπαθήσω να το πάω στο 12+ δεν συνδέεται καθόλου.

εχεις καλη γραμμη για αυτο μαλλον αντεχει να ανεβει τοσο.

κατα τα αλλα το netgear θα παιξει σιγουρα καλυτερα απο το zte.

τωρα για αυτο που λες οτι αμα προσπαθησεις να το πας 12+ δεν συνδεεται ειναι λογικο.

αν πας να κατεβασεις παρα πολυ το snr

ειτε δεν θα συγχρονιζει.

ειτε θα συγχρονιζει και θα κανει αποσυνδεση ειτε γρηγορα ειτε πιο αραια αναλογως.

ειτε θα συγχρονιζει μεν στα 12 mbit για παραδειγμα αλλα μπορεει να εχεις τοσα errors και re transmittions που στην πραξη να παιζεις πιο αργα απο πχ 8 mbit που μπορει να ειχες με 9 snr.

θελει προσοχη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...