AntiCambeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 1 φιλος εχει 2 εξωτερικους δισκους 2,5" Western digital.Ο 1 ειναι 1 gb και ο αλλος 1,5gb.Επειδη δεν εχει PC τους συνδεσαμε σε 1 TV Samsung και σε 1 Tv-Monitor αλλα δεν τους διαβαζε.1 στικακι Samsung 4 gb το διαβαζει το monitor.O 1 απο τους 2 δισκους ειναι αυτος που τον ενδιαφερει κυριως γιατι του εχει πεσει κατω και δεν ξερουμε αν εχει κρασαρει.Οταν τον βαλαμε στην TV εκανε 1 περιεργο θορυβο(σκρατς και ελαφρο σφυριγμα)σαν να προσπαθει να φορτωσει.Τους συνδεσα και σε 1 δικο μου ταμπλετ μεσω καλωδιου OTG αλλα τιποτα. Γιατι δεν τους διαβαζει,εφοσον ειναι τετοιας χωρητικοτητας οι δισκοι NTFS δεν ειναι?Μηπως πρεπει να γινει κατι συγκεκριμενο απο PC για να τους διαβασει και η TV επειδη ειναι απο 1TB και πανω? Αν τους βαλω σε PC θα τους διαβασει?Τουλαχιστον αυτον που δεν εχει πεσει?
giannisTsi7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το οτι είναι τέτοιας χορητικοτητας δεν σημαίνει οτι ειναι κ ntfs!εγώ πριν 5 μέρες πήρα εναν εξωτερικο 1τερα κ ηταν fat32!οποτε παιζει ενα ενδεχόμενο να είναι αυτό!απο εκεί κ πέρα βάλτους σε ενα pcaki κ ελενξε τους με hdsentinel να δεις σε τι κατασταση είναι ειδικα αυτος που κανει τους ηχους κ έχει φαει κ τούμπα! 1
kostas_dr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ελενξε τους με hdsentinel να δεις σε τι κατασταση είναι ειδικα αυτος που κανει τους ηχους κ έχει φαει κ τούμπα! +1 Να ρωτήσω αν έχει κάνει back up, ή...
AntiCambeR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δεν εχει κανει αλλο back up,μαλλον οι ιδιοι αυτοι δισκοι ειναι το back up.Δηλαδη λογικα αυτα τα αρχεια τα ειχε σε καποιον αλλον δισκο σε PC και τα μετεφερε στους 2 δισκους. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει πλεον PC και ο μονος τροπος ειναι να μου δωσει τους δισκους να τους τσεκαρω εγω αλλα ο 1 που εχει πεσει εχει προσωπικα του αρχεια και δεν ξερω αν θελει να τον δωσει.Με ρωτησε αρχικα αν μπορουμε να βρουμε καποιο laptop αλλα δεν εχω. Αν δεν μου δωσει τους δισκους μπορει να του παω το δικο μου PC η 1 παλιο στημενο που εχω αλλα θα πρεπει να δω αν δουλευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα