giannisag17 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλημερα θα ηθελα να με βοηθησετε!πηρα απο ιδιωτη ενα psp σπασμενο για να παιζει παιχνιδια απο την καρτα μνημης..καποια παιχνιδια αυθεντικα δεν μου τα παιζει και ο γιος μου ειναι μες στην γκρινια...Μπορειτε να μου πειτε πως θα το γυρισω στην αρχικη του κατασταση?
veteranos123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δεν είναι απαραίτητο να φταίει το ότι είναι σπασμένο. Μπορεί να φταίει το δισκάκι ή και ο μηχανισμός που διαβάζει το δίσκο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τα αυθεντικά παιχνίδια πάντως (τα δισκάκια)δεν πρέπει να τα βάζεις στο psp γιατί ζητάει update και αμα κάνεις update θα φύγει το χακάρισμα(το σπάσιμο)
giannisag17 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 update δεν νομιζω να εκανε...καθως δεν ηταν στο ιντερνετ..του αγορασα τρια γνησια για την γιορτη του και παιζει μονο το ενα!!Μπορω να το γυρισω στην εγοστασιακη κατασταση?
panbil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 δεν ειναι απαραιτητο να εχει ιντερνετ για να το κανει περιεχεται στο παιχνιδι το update οσο για να γυρισεις σε οριτζιναλ κατεβασε το απο σονυ 6.60 ειναι το τελευταιο και βαλτο στην καρτα μνημης αλλιως ανοιξε wifi και καντο απο το νετ θα σου περασι την τελευταια εκδοση οριτζιναλ http://us.playstation.com/support/systemupdates/psp/ κατω κατω εχει επιλογες για το πως μπορεις να το κανεις update
giannisag17 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Λοιπον το κατεβασα και δεν το δεχεται!!!Ηδη εχει την εκδοση 9.90 μου λεει! Τελικα οταν παω να κανω την αναβαθμιση μου λεει πως εχω την 9.90 και μπαινω στα χαρακτηριστικα και μου γραφει 5.50!Δεν ξερω τι να κανω!
d_gkal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ποιο psp εχεις? γιατι δεν περνας τα παιχνιδια στην καρτα μνημης και να παιζουν απο κει? στην ουσια θα τραβηξεις το παιχνιδι απτο δισκακι στην μνημη. υπαρχει προγραμμα για αυτο αν δε κανω λαθος
panbil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) πρεπει να μπεις απο vsh να αλλαξεις το usb device σε flash 0 να το κουμπωσεις στο pc και να αλλαξεις to version text απο 9.90 σε 5.50 που εισαι κανονικα λιγο ακαταλαβιστικα θα σου φαινονται θα δω αν μπορεσω πιο μετα να σου δωσω πιο αναλυτικα τι και πως ela brhka video Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από panbil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα