soje Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλημερα και χρονια πολλα 15αγουστος σημερα Εχω παρει μια μεταχειρισμενη 9600gs nvidia και μεσα στο μηνα μου σταματισε το ανεμηστιρακη της λογο αυτου η καρτα ανεβαζει θερμοκρασια κ το Η/Υ κλεινει... + οτι τα παιχνιδια π παιζω χανουνε fps. Εχω ενα παρα πολυ καλο κουτι coolmaster με 12ρι ανεμηστιρα μπροστα και 4ρι πισω αλα καμια προφανος σχεση.. το θεμα μ τωρα ειναι πως θα καταφερω να βαλω ενα αλλο κουλερακι πανω της οικονομικα για να μπορβ να κανω την δουλεια μου. η μητρικη μ δν εχω ιδεα τι pin εχει γτ το μοντελο ειναι παν παλαιο 02 gigabyte Ευχαριστω πολυ!
SaFiS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Σε καρτα γραφικων δεν μπορεις να κανεις πατεντες με ανεμιστηρες.Η ποιο σωστη λυση ειναι να βαλεις μια ψυκτρα εμποριου.Η πιο φθηνη λυση που δειχνει να ταιριαζει στην καρτα σου ειναι η παρακατω... http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-accelero-l2-plus-p-PER.650160
darkiller Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 μια μοντα που εκανε ενα φιλαρακι σε παρομια περιπτωση με την δικια σου.. πηρε ενα ανεμιστηρακι 80mm , και με ενα πιστολι σιλικονησ , στισ 4 ακρεσ του ανεμηστηρα κολλησε επανω το ανεμηστιρακι.. η καρτα δουλευε ρολοι χαχααχαχ
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάλες αυτες οι μόντες αλλα κρατάνε για λίγο οποτε αν θέλεις να εισαι σίγουρος καινούργια ψύκτρα και δεν χρειάζεται καποια ακριβή 1
soje Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 να ειστε καλα μαγκες ευχαριστω για τα ποστακια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα