Προς το περιεχόμενο

mac mini late 2007 μπορω να το αναβαθμισω λιγουλακι

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηρα απο αμερικα ενα mac mini 2007 late και σκεφτομαι αν μπορω να το αναβαθμισω λιγουλακι με τα μεταφορικα το πηρα στα 170ε οποτε και το τολμησα το θελω για tv streamer μια και εχω το gaming pc ενωμενο με την τηλεοραση μου

ειναι αυτο http://support.apple.com/kb/SP7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

170 νομίζω οτι έδωσες πολλά για το συγκεκριμένο. Όπως και να εχει, μπορεις και cpu να αλλάξεις αν και δεν νομίζω οτι εχει νόημα. Το βασικό του μείον ειναι η gpu intel gma 950 που δυστυχώς δεν θα σε αφήσει (η apple) να πας πιο πέρα απο το Lion.

170 νομίζω οτι έδωσες πολλά για το συγκεκριμένο. Όπως και να εχει, μπορεις και cpu να αλλάξεις αν και δεν νομίζω οτι εχει νόημα. Το βασικό του μείον ειναι η gpu intel gma 950 που δυστυχώς δεν θα σε αφήσει (η apple) να πας πιο πέρα απο το Lion.

θα μπουν  160gb hdd  και τ7200 που πηρα 12ε οποτε για μενα και το xbmc  το μηχανακι θα ναι κομπλε ,σκεφτομουν chromebox αλλα δεν με ενθουσιαζε

Γνώμη μου να παραμείνει στο Leopard ή Snow Leopard, αν αποτολμήσει να πάει στο Lion το μηχανάκι θα "σέρνεται".

@Ozelot, είχα αγοράσει ένα ίδιο πριν κανένα χρόνο. Στο μικρό διάστημα που το κράτησα έβαλα Lion (και Mountain μέσω του γνωστού κόλπου για τις intel 950), με 3GB (που του έβαλα) δούλευε όσο καλά δούλευε και με Snow.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

@Ozelot, είχα αγοράσει ένα ίδιο πριν κανένα χρόνο. Στο μικρό διάστημα που το κράτησα έβαλα Lion (και Mountain μέσω του γνωστού κόλπου για τις intel 950), με 3GB (που του έβαλα) δούλευε όσο καλά δούλευε και με Snow.

Έχεις το λινκ να δοκιμάσω να του περάσω mountain

Έχεις το λινκ να δοκιμάσω να του περάσω mountain

Ρίξε μια ματιά εδώ http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1325709

Και εδώ για Mavericks http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1593194

Το πρώτο το έχω δοκιμάσει και παίζει μια χαρά σε ίδιο μηχάνημα με το δικό σου (με 64bit CPU όμως core2duo και οχι coreduo). Το δεύτερο link δε ξέρω κατα πόσο λειτουργεί.

Thanks! Εμένα είναι του 2006 αλλά έχω κάνει αυτό

Mac OS X 10.6.8 "Snow Leopard"

Mac OS X 10.7.5 "Lion" using a workaround after Core 2 Duo upgrade.[32]

και έχω λάιον κανονικά. Μένει μόνο να του αναβαθμίσω την μνήμη.

πηρα απο αμερικα ενα mac mini 2007 late και σκεφτομαι αν μπορω να το αναβαθμισω λιγουλακι με τα μεταφορικα το πηρα στα 170ε οποτε και το τολμησα το θελω για tv streamer μια και εχω το gaming pc ενωμενο με την τηλεοραση μου

ειναι αυτο http://support.apple.com/kb/SP7

Βάλε 3GB RAM. Άντε κι έναν SSD, αν και για τη δουλειά που το θες δεν είναι απαραίτητος.

Όσο περισσότερη RAM μπορείς, SSD και το τελευταίο OSX που μπορείς να βάλεις επίσημα.

Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

σε late 2006 με 2gb ram παίζει συμπαθητικά το mountain lion.

θέλει λίγη μνήμη παραπάνω η αλήθεια είναι και με έναν ssd φαντάζομαι ότι θα μπουτάρει πιο γρήγορα.

Α υπόψη ότι έχω core 2 duo (με την αναβάθμιση που του είχε κάνει ο προκάτοχος του)

Για το άλλο λινκ που ανέβηκε για να του περάσω mavericks, βλέπω ότι η gma 950 δεν παίζει (και δεν έχω καταφέρει να βρω αν κάποιος κατάφερε να την εκκινήσει με το 32άμπιτο kext από το lion/snow leopard)

Λογικά με το mountain lion που έχει bootcamp 5 θα μπορέσω να του περάσω x64 win7 αν και τα 32bit μια χαρά είναι.

σε late 2006 με 2gb ram παίζει συμπαθητικά το mountain lion.

θέλει λίγη μνήμη παραπάνω η αλήθεια είναι και με έναν ssd φαντάζομαι ότι θα μπουτάρει πιο γρήγορα.

Α υπόψη ότι έχω core 2 duo (με την αναβάθμιση που του είχε κάνει ο προκάτοχος του)

Για το άλλο λινκ που ανέβηκε για να του περάσω mavericks, βλέπω ότι η gma 950 δεν παίζει (και δεν έχω καταφέρει να βρω αν κάποιος κατάφερε να την εκκινήσει με το 32άμπιτο kext από το lion/snow leopard)

Λογικά με το mountain lion που έχει bootcamp 5 θα μπορέσω να του περάσω x64 win7 αν και τα 32bit μια χαρά είναι.

Λογικά μπορείς να πας σε 4GB RAM με τον C2D που έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...