Προς το περιεχόμενο

Star Trek στην ΕΡΤ!!!!

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το "Γίνεται προσπάθεια από το καινούριο έτος" δε μου καθεται και πολυ καλα... Πρωτα η απαντηση αφορουσε το Δεκεμβριο, τωρα γιατι μεταφερθηκε για το νεο ετος? :roll:

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσικα, γι αυτο μεχρι τωρα εχω δει τις 2 πρωτες σεζον :wink: , αλλα η προβολη στην tv δε συγκρινεται σε ποιοτητα με ενα mpeg. Και τα συγκεκριμενα mpeg τα εχω δει, δεν ειναι και τα καλυτερα σε ποιοτητα, ειναι απο capture (σε αμερικανικα καναλια) με κατι καινουργια μηχανακια που κανουν αυτη τη δουλεια, αν δε κανω λαθος. Ειδα τον πιλοτο στη ΝΕΤ και μου φανηκε ΠΟΛΥ καλυτερος απο οταν τον ειχα δει σε mpeg. Τα χρωματα πιο ζωντανα, οι λεπτομερειες φαινονται καλυτερα, η εικονα πιο φωτεινη και μεγαλυτερη. Καμια σχεση με το monitor ενος pc, οσο μεγαλο κι αν ειναι αυτο. Αν η ΝΕΤ ηταν και στερεοφωνικη... τοτε θα ηταν τελεια η προβολη, γιατι απο ηχο ειναι μαπα.

Δημοσ.

Καλά, ρε σεις... είστε σοβαροί; Τι λέμε τώρα; Κακή ποιότητα...; Κακός ήχος...;

Φέρτε μου εμένα Star Trek, και ας είναι και σε ταινία 8mm για μηχανή προβολής...! Ας ακούγεται ο ήχος κι από δίσκο 45 στροφών... κι από γραμμόφωνο!

Ας το βλέπω υποχρεωτικά και σε οθόνη 3 ιντσών ασπρόμαυρη...!

To Star Trek δεν είναι εικόνες και ήχοι... είναι φιλοσοφία!

Αν είναι δυνατόν...

Δημοσ.

akrivos opos ta leei o spock einai...vevaia makari na einai se kali poiotita gia anesi,alla as einai kai me tetragonakia stin othoni...den me peirazei...

oso gia ti seira,osa epeisodia kai an exo dei mexri tora,einai kalogirismena me kala senaria.mexri na teleiosei tha mas kratisei to endiaferon sigoura.

Δημοσ.

Εδω θα διαφωνησω. Το Star Trek εκτος απο φιλοσοφια ειναι και ποιοτητα. Ποιοτητα σεναριου, ειδικων εφφε, γραφικων, και γενικοτερα κινηματογραφικη ποιοτητα. Η διαφορα αισθητικης σε μια προβολη divx στο pc σε ενα monitor (χαμενα frames και χρωματα, pixels κ.λ.π.) με μια προβολη στην tv ειναι μεγαλη. Και μη μου πειτε οτι η αισθητικη δεν εχει χωρο στο star trek. Αλλη αισθηση π.χ. να βλεπεις το enterprise να βρισκεται σε τροχια γυρω απο ενα πλανητη (η απλα να μπαινει σε warp drive) στην tv και αλλη οταν το βλεπεις στο μονιτορ. Ονειρο μου ειναι να μπορουσα να δω τις μαχες στον πολεμο του ds9 σε μια κινηματογραφικη αιθουσα... Εκει πραγματικα θα (παρα)μιλουσαμε για αλλη αισθηση! :shock:

Ενταξει, δε μιλαω για το TOS, αυτο βλεπεται οπουδηποτε. Ουτε εφφε ουτε σκηνικα της προκοπης εχει, χωρις να θελω να το υποβαθμισω, ισα ισα αυτο ειναι η καρδια του star trek. Αλλα το star trek της εποχης μας περιεχει στοιχεια που χανονται σε μια προβολη απο το pc και ειναι κριμα... Και οταν μιλαμε για το σημερινο star trek (enterprise), οπου πλεον δινεται περισσοτερη σημασια στα σκηνικα και τα εφφε παρα στο σεναριο, τοτε η αισθητικη αποκτα πολυ μεγαλυτερη αξια. Εγω το enterprise δε το εχω ευχαριστηθει στο pc, στην tv ομως μου εδωσε μια τελειως διαφορετικη εικονα και προοπτικη. Ειναι κυριολεκτικα μεταμορφωμενο προς το καλυτερο.

Δημοσ.

epsis master qspock .... exei apolyto dikio se osa les...eidika gia to ds9 alla an perimeneis poiotita kai originality senarion sto enterprize ....fexe mou kai glistrisa..... i seira xanaleo einai epeiikos bareti kai epanalipsimi afou ta exoume dei ola sxedon se alles star trek seires..... exo dei mexri to 3 episodio tis 3 season kai akousa pos to 7 einai tromero episodio... alla an ftanoume na exoume 5 episodia pou axizoun apo 3 oloklira xronia.... kala krasa..... :(

Δημοσ.

antitheta,ego tin seira tin vrisko arketa endiaferousa me osa epeisodia exo dei mexri tora.vevaia ta exo dei kapos skorpia kai mporei na min exo mia olokliromeni apopsi.exei ginei mia kali prospatheia,mporei na min ftanei sta epipeda ton allon seiron alla min ta theloume kai ola.

Δημοσ.
Να υποθέσω πως δε διαβάζεις Ε.Φ. ... μόνο έργα, έτσι;

Δυστυχως δεν υπαρχει χρονος για διαβασμα, τον ελευθερο χρονο μου το τελευταιο πραγμα που θα κανω θα ειναι να διαβασω ενα βιβλιο. Αλλο το βιβλιο ομως και αλλο μια τηλεοπτικη παραγωγη. Αν και θα με ενδιεφεραν τα star trek βιβλια που κυκλοφορουν στο εξωτερικο...

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να το παίξω "κάπως", φίλε q-me ( :P ), φαίνεται από μακριά. Πιστεύω πως η Ε.Φ. γενικά, όχι μόνο το Star Trek έχει νόημα αν απλά θέτει σε κίνηση αυτό που λέει το όνομά της: τη φαντασία!

Δυστυχώς, βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από την αμερικανογενή κουλτούρα, που τα θέλει όλα στο πιάτο, μασημένα και εύπεπτα. Αν είχες λίγο χρόνο να διαβάσεις έστω κι ένα καλό βιβλίο Ε.Φ. και ανάγκαζες τη φαντασία σου να δημιουργήσει τα special effects, τις εικόνες και τους ήχους, τότε να είσαι σίγουρος πως δε θα σε ενοχλούσαν καθόλου οι ελλείψεις σε ήχο, εικόνα και effects.

Για τον ίδιο λόγο εγώ λατρεύω το TOS, ενώ εσύ τις μάχες του DS9...

Άλλως τε, το καλύτερο "διαστημικό" έργο, για μένα λέγεται "Songs of distant Earth" και βρίσκεται στη... βιβλιοθήκη μου!

Δημοσ.

kai symfono kai me ton spock!!!!!!1 :lol: ontos to original series exei tetoia koulamara pou den xanaginetai...... kai gia ayto mou aresei.... orismenes idees tou einai toso out there pou sou exaptoune tin fantasia alla apo tin alli apoteloun kai treli peripeteia.... sas eipa oti se kana mina tha ta exo ola se divx 8) 8) 8) ???? ekastos sto eidos tou.... to ds9 apop tin alli exei tetoies maxes... kai tetoia politiki intrika.... pou se poronei me allo tropo..... anyway..... emena to enterprize den mou exei katsei katholou kala...eno theoro oti exei tromero cast.... eidika o giatros kai o trip einai theoi.... den exei katholou kales istories...olo talanteyetai metaxy anakalypseon pou gnorizoume kai apla blepoume pos anakalyfthikan kai kati kainourgiou ...kai ayto den stekei sosta.... gia na min piaso ta continuity errors...... ekei na deite drama.... mallon einai diko mou to problima... me ta prequels den ta pao kala....thelo na blepo mellon..... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...