qspock Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μόνο ο χρόνος θα δείξει... και παρακαλώ όσους έχουν δει τη σειρά' date=' να μην αρχίσουν σχόλια του στυλ "ναι, το επεισόδιο τάδε δεν είχε πολύ δράση" ή "α, στο επεισόδιο δείνα είχε πολύ καλό subplot". Μη μας κάνετε από τώρα να περιμένουμε το... έβδομο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν (παράδειγμα λέω)!Πάντως, δε σας φαίνεται, ακόμη και αν υποθέταμε πως είναι χάλια η σειρά, πως μια φορά την εβδομάδα είναι πολυ, πάρα πολύ, ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ πολύ λίγο; Δώστε ΕΦ στο λαό...[/quote'] Θεωρω το επισοδιο με τα borg ενα special episode, παντα εβρισκα συναρπαστικη τη διασταυρωση χαρακτηρων απο διαφορες σειρες, γι αυτο και το αναφερα το συγκεκριμενο. Παντως πραγματι ειναι ΠΟΛΥ λιγο 1 τη βδομαδα, και να δουμε και ποσο θα ...αντεξει.
spock Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Καλά ντε... μην εξάπτεσαι... Συμφωνώ πως τα λεγόμενά μου είναι πλήρη αστείρευτης σοφίας και οξυδέρκειας, αλλά με τόση αναπαραγωγή, τα φθείρεις βρε παιδί μου...!!!
Dreamstorm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 ti na kanoume paketo...kai ego pou nomiza...as einai...ebdomadiaia...live long and prosper..
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 @qspock:Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το First Contact... Material Defender 1032 Ναι' date=' ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ειπα οχι αποτυχημενο. Απλα δεν ηθελα να το αναφερω για λογους spoil .[/quote'] Sorry τότε, δικό μου λάθος... Material Defender 1032
qspock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Καλά ντε... μην εξάπτεσαι...Συμφωνώ πως τα λεγόμενά μου είναι πλήρη αστείρευτης σοφίας και οξυδέρκειας' date=' αλλά με τόση αναπαραγωγή, τα φθείρεις βρε παιδί μου...!!![/quote'] Απλα απαντω φιλε μου, απλα απαντω
qspock Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Thanks epote. Συμφωνα με το προγραμμα της ΕΡΤ, το Enterprise θα προβαλλεται 2 (!!!) φορες την εβδομαδα. Σαββατο και Κυριακη στις 20:00. Εξαιρειται το προσεχες Σαββατο λογω του αγωνα ποδοσφαιρου ΕΛΛΑΔΑ - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ.
georgeadams Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δηλαδή, την Κυριακή που μας πέρασε έδειξε το 2ο επεισόδιο (και το χάσαμε)? :?
georgeadams Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Ουφ! Ευτυχώς! (για πρώτη φορά στη ζωή μου χάρηκα για τη eurovision!)
spock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Τουλάχιστον καλύτερο από το πρώτο... Μπορεί κάποιος που έχει δει επόμενες seasons να μας πληροφορήσει αν θα βγάλουν αυτό το ηλίθιο και άσχετο κομμάτι τίτλων (και μόνο); Αλλά το soft-core με την T-Pol δεν άντεξαν, το έβαλαν! Και καλά αλοιφούλα για τα κακά μικρόβια, και πάρε κοντινά την κοιλίτσα, πάρε κοντινά τον ώμο κ.ο.κ. Ωραίο το σκηνικό με το temporal delay... και βέβαια, έχωσαν και τα phasers στο παιχνίδι από το επεισόδιο νο.2! Ε, Star Trek χωρίς phasers γίνεται; Δε γίνεται! Βέβαια, μια ένσταση την έχω σχετικά με την ιστορία: λέει, είπαν τα headquarters "συνεχίστε την εξερεύνηση"! Ποιά εξερεύνηση ρε μέγιστε; Εδώ καλά καλά ούτε τον Kronos δε θα έβρισκαν αν δεν τους έδιναν οι Vulcans το χάρτη! Τέεεελος πάντων...
Dreamstorm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 nai ekeini i skini me tin gomena itan ligo tsonta.entaksei,i seira mporei na min einai se epipedo tng alla toulaxiston einai trek.einai ipotithetai i arxi tis anthropotitas stin eksereunisi...kai oi megales anakalipseis pano ston planiti mas eginan xoris xarti,ti paei na pei den tha evriskan tpt?
qspock Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Σε γενικες γραμμες καλο το επεισοδιο, καλο ειναι και το επομενο, το Fight or Flight :wink: Το τραγουδι των τιτλων παραμενει τουλαχιστον για τις 2 πρωτες σεζον. Στην τριτη κατι αλλαζει αλλα δε ξερω τι ακομα. Κι εμενα στην αρχη δε μου αρεσε, αλλα το συνηθησα. Πολυ καλα παντως ειναι τα σκηνικα των τιτλων με την εξελιξη της ανθρωποτητας και τα καθε λογης enterprise.
Storm Shadow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 sgnomi alla to babylon 5 eixe tin diki toy goiteia!!!!! eidika i 2 kai 3 season itan allo pragma!!!!!!!! milame gia sapoynopera epistimonikis fantasias!!!! mono o jms mporouse na kanei kati tetoi.... meta ...ta gamise ola.... tora gia to enterprize .... to oti tha deite anamasimenes idees apo palioteres seires star trek tha deite.... kai triplomasimenes... alla psiloypoferetai... gia alli mia fora tha anagastoyn na balo enan megalo kako (blepe skies sto b5 , founders sto ds9 , species 8427 kai borg sto voyager) stin 3 season gia na trabixoyn tiletheasi.... ektos apo to b5 ayto petyxe mono sto ds9 opou omos oi writers eftiaxan trela politika paixnidia gia na ypostirixoyn ton polemo....gi ayto kai oles oi seaon toy ds9 apo tin triti os tin teleytaia apoteloyn the best trek ever.... an kai oxi akribos trek an trek ennooume tin exereynisi..... eimai periergos na do 3 season enterprize kai eidika to 5 episodio opou i tpol deixnei tas byzares tis!!!!! (milame gia poiotita!!!!) an den ta kratouse kiolas!!! katara stin sintiritikotita tis amerikanikis tv!!!!!!!! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.