Προς το περιεχόμενο

Star Trek στην ΕΡΤ!!!!

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω αν και είναι λίγο πρόωρα ακόμα για να βγάζουμε συμπεράσματα.

Πάντως εγώ φίλε spock μπορώ να καταλάβω απόλυτα γιατί ό δεύτερος γουστάρει την T'Pol:

http://208.184.219.243/~jolene/htm/

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρε, καλά, σου είπα εγώ τίποτα για την T-Pol ; Άσε που φοράει κι αυτές τις κολασμένες τις εφαρμοστές τις φόρμες...

Αλλά... πάλι το βλέπω να πηγαίνει στο γνωστό αμερικάνικο "νταβατζιλίκι" η ιστορία... Είμαστε γήινοι (μεταφράστε: αμερικάνοι) και δε μασάμε μία, μπορεί να είμαστε νέοι αλλά και πάλι τα ξέρουμε όλα, και γ@μάμε και δέρνουμε, άμα λάχει, να 'ουμ...

..αν με εννοείτε...

Δημοσ.

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η μουσική και το τραγούδι των τίτλων που είναι εκτός κλίματος.

Τα άλλα ελπίζω να βελτιωθούν με το τραγουδάκι τι γίνεται;

Μάλλον θα έχω mute.

Δημοσ.

Εγώ έχω δει έως και την μέση της 2ης σαιζόν και δεν έχω κανένα παράπονο.

Το 1x05 (Unexpected) έχει πολύ γέλιο. Επίσης το τελευταίο της 2ης σαιζόν και όσα ακολουθούν στην 3η είναι παρά πολύ καλά...

Material Defender 1032

Δημοσ.

Στην 2η σεζον υπαρχει και ενα borg episode! Το πως γινεται αυτο και συμβαδιζει με το timeline, ειναι αρκετα πετυχημενο θα ελεγα.

Δημοσ.
@qspock:Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το First Contact...

Material Defender 1032

Ναι, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ειπα οχι αποτυχημενο. Απλα δεν ηθελα να το αναφερω για λογους spoil :).

Δημοσ.

O ηθοποιος που παιζει τον captain δεν ειναι αυτος που επαιζε σε μια σειρα ΕΦ που παιζοταν στον ΑΝΤ1 πριν μερικα χρονια και ηταν καταδικασμενος να ταξιδευει στο χρονο και να μπαινει (possess) στα σωματα διαφορων ανθρωπων?

Moυ φαινεται οτι ο συγκεκριμενος ηθοποιος ειναι NOT enough for a star trek captain... :(

Δημοσ.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει... και παρακαλώ όσους έχουν δει τη σειρά, να μην αρχίσουν σχόλια του στυλ "ναι, το επεισόδιο τάδε δεν είχε πολύ δράση" ή "α, στο επεισόδιο δείνα είχε πολύ καλό subplot". Μη μας κάνετε από τώρα να περιμένουμε το... έβδομο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν (παράδειγμα λέω)!

Πάντως, δε σας φαίνεται, ακόμη και αν υποθέταμε πως είναι χάλια η σειρά, πως μια φορά την εβδομάδα είναι πολυ, πάρα πολύ, ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ πολύ λίγο;

Δώστε ΕΦ στο λαό...

Δημοσ.
Δώστε ΕΦ στο λαό...

Προσπαθειες για προβολη σειρων ΕΦ στην παιδικη ζωνη ειναι καταδικασμενες εξ' αρχης, αφου το πιτσιρικι ειναι λογικο να προτιμα τα pokemon και να εχουν χαμηλη τηλεθεαση.

Ετσι οι σειρες αυτες κοβονται κακιν κακως ως αποτυχημενες ή καταληγουν να παιζονται σε ασχετες ωρες με τυχαια σειρα επισοδιων μονο και μονο επειδη τις αγορασαν και τις χρησιμοποιουν για να γεμισουν κενα.

Βεβαια, στην πραγματικοτητα φταιει ο εγκεφαλος οσων σχεδιαζουν τα προγραμματα των σταθμων...

Η κατασταση ειναι ενας φαυλος κυκλος και εμεις οι SF fans στην Ελλαδα ειμαστε καταδικασμενοι να μην μπορουμε να δουμε μια σειρα της προκοπης. :cry:

Δημοσ.

oso afora to proto epeisodio...to eixa dei alla pote den etixe na do to deutero....kathisa xthes (kiriaki) na to do alla eixe eurovision kids...elpizo simera na einai ok.sinithismenos apo tng me ksenise ligo i oli katastasi....alla den peirazei.

Δημοσ.

Μπήκα στο IMDB και έριξα μια ματιά στα user comments: http://www.imdb.com/title/tt0244365/

Σχεδόν όλοι κατακρίνουν το γλυκανάλατο theme song! (γιατί άραγε?) ;) Η πλειοψηφία κατακρίνει τους σεναριογράφους για την ανακύκλωση ιδεών από τις άλλες star trek σειρές και την ασυνέπεια στη συμπεριφορά των χαρακτήρων (πχ στο ένα επεισόδιο μπορεί κάποιος να φέρεται σοφά και συγκρατημένα και στο επόμενο επεισόδιο ο ίδιος να είναι απερίσκεπτος και τσαμπουκάς).

Λένε ακόμα πως τα 2 πρώτα επεισόδια είναι από τα καλύτερα και μετά η σειρά πήρε την κάτω βόλτα μέχρι και το τέλος του 2ου κύκλου, ενώ η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά στον 3ο κύκλο. Τα ειδικά εφέ όμως είναι από τα καλύτερα του είδους.

Εγώ πάλι, συμμερίζομαι τις ενστάσεις του spock, αλλά θα συνεχίσω να το παρακολουθώ κάθε Σάββατο. Από το τίποτε, καλό είναι και αυτο και εξ' άλλου, το κουμπί "mute" πάνω στο τηλεκοντρόλ είναι ότι πρέπει για το τραγούδι των τίτλων :)

Δημοσ.

Σιγά μήπως ήταν καθημερινά! Που ζεις φίλε dreamstorm; Ώρα να βγεις από την καταιγίδα των ονείρων σου, και... welcome to the real world! Για Star Trek μιλάμε, όχι για ... Φώσκολο...!

Άκου κάθε μέρα...! Δε λες πάλι καλά που έχουμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα...!

Κι εγώ, βέβαια, θα το παρακολουθώ...! Από το ολότελα... καααλή και η T-Pol... !!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...