Προς το περιεχόμενο

Star Trek στην ΕΡΤ!!!!

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ ΕΙΔΑ!!!

Ναι, μετά από τόοοοσο καιρό, που δε θυμάμαι κι εγώ πόσο, οι φωστήρες της ΝΕΤ αποφάσισαν να δείξουν Star Trek...

Έχω πια παραιτηθεί της ιδέας εβδομαδιαίας προβολής Star Trek. Τώρα, καλό Απρίλιο για το επόμενο επεισόδιο, κι αυτό αν είμαστε καλά παιδιά...

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχασες ένα Βολκάνιο ψηλομύτη (πόσο μου τη δίνει όταν μας δείχνουν έτσι), μια μάλλον άτυχη side story με την T-Pol, και μερικές μούφες περί εκσκαφής πάνω σε κομήτη!

Οι φήμες για Απρίλη δεν είναι φήμες, εγώ το λέω! Αλλά, όπως βλέπω, με τις εκλογές και το ποδόσφαιρο... το μέλλον είναι δυσοίωνο.

Δημοσ.

Μετριο... Μου εκανε εντυπωση το ποσο εξελιγμενη φανηκε μια απλη tractor beam και ποσο πισω τεχνολογικα ειναι ακομα οι ανθρωποι.

Δημοσ.

Ξημερώματα 4 η ώρα, ε;

Βρε, τι μου θυμίζει... βρε, τι μου θυμίζει...

Ονόματα να μη λέμε, υπολήψεις να μη θίγουμε, ΑΝΤ1 τον λένε... φθινόπωρο 1993...

Δημοσ.

Προσωπικά, με αυτά και μ' αυτά, έχω ξενερώσει τελείως! Η ΕΡΤ με τις μ@λ@κίες της κατάφερε να χάσει ακόμη και έναν (τουλάχιστον) "φανατικό" θεατή. Εχθές, παρ'ότι ήμουν σε σπίτι, προτίμησα κάτι σουβλάκια μετά ζύθου, παρά Trek...

Και σκεφτόμουν... 6 (ή 7;) επεισόδια για 5 μήνες (ή ~20 εβδομάδες). Καλή στατιστική...

Δημοσ.

Να προσθεσουμε στη στατιστικη και τη σημερινη μερα... Ως συνηθως, μονο σταθερο δεν ειναι το προγραμμα της ΝΕΤ. Σημερα παλι αναβαλλεται το επεισοδιο. Η συνεπεια ενος καναλιου ειναι σημαντικος παραγοντας επιτυχιας η αποτυχιας του. Μπορει να εχει το καλυτερο ποιοτικα προγραμμα αλλα κανεις να μην το παρακολουθει γιατι δε ξερει ποτε να το κανει...

Τα επομενα 3 επεισοδια Cold Front, Silent Enemy και Dear Doctor (κορυφαιο) θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα της σεζον. Αν τα καταφερετε (ελεω ΝΕΤ) μη τα χασετε ...οταν και αμα τα δειξουν.

PS: Σιγουρα δε τιθεται καν θεμα συγκρισης με DS9, TNG, TOS αλλα με οτι αλλο δειχνει η ελληνικη TV (ελληνικες σειρες, show κλπ).

Δημοσ.

Το είδα το σημερινό. Πράγματι ήταν ωραίο, αν και, βέβαια, το τραβήξανε λίιιγο με τα παληκάρια να μπαινοβγαίνουν σε τοίχους και πόρτες (θρίλερ το έκαναν)!

Τώρα, το επόμενο επεισόδιο, με τις εκλογές, άντε, καλό Απρίλη...

Τα λέμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...