Προς το περιεχόμενο

Star Trek στην ΕΡΤ!!!!

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ειχε, ηταν το επομενο στη σειρα, το "Terra Nova". Αλλα τα προγραμματα δεν το ανεφεραν (ειναι πεσμενο και το site της ΕΡΤ) οποτε οποιος το ειδε θα ηταν τυχαιο. Δεν γινεται να καθομαστε και να βλεπουμε ολη την ωρα μπας και τους καβλωσει και δειξουν, ας ειμαστε σοβαροι... Ετσι απλα χανουμε επεισοδια και οταν (αμα) το παρουν αποφαση να σταθεροποιησουν το προγραμμα τους δε θα τα ξαναδειξουν απο την αρχη. Απο το κακο στο χειροτερο, μπραβο και παλι στη ΝΕΤ για την ανοργανωσια και ανευθυνοτητα τους! :evil:

Δημοσ.

Ίσως έχουμε καλά νέα και η σειρά μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

Από τη σελίδα της ΕΡΤ που λειτουργεί ανανεωμένη.

Στο πρόγραμμα την ΝΕΤ έχει προγραμματισμένο το 7ο επεισόδιο

για την Κυριακή 01/02/2004.

ΝΕΤ - Πρόγραμμα ημέρας - Κυριακή 01/02/2004

...

17:00 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο

19:00 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

20:00 EUROSTAR VODAFON ΜΟΥΣΙΚΑ / Eurovision

....

Όσο ζω ελπίζω...

Δημοσ.

Παιδια εγω παντως εχω απογοητευτη σε βαθμο που το εχω παρει αποφαση και θεωρω πλεον πως η συγκεκρημενη σειρα δεν παιζει στην χωρα μας.

Η μονη παρηγορια μου ειναι η ταινιες και καποια παλια επεισοδια που κρατησα σε video κασσετα οταν τα εβαζε πριν δυο χρονια η Μακεδονια tv.

Αν και εχω δει τις ταινιες ουκ ολιγες φορες παρολα αυτα ψαχνω εδω και λιγο καιρο σε DVD για τις SPECIAL EDITION των

"Star Trek 2 - The Wrath Of Khan: Director's Edition (2 Disc)"

"Star Trek 3 - The Search For Spock: Special Edition (2 Disc Set)"

"Star Trek 4 - The Voyage Home: Special Edition (2 Disc Set)"

"Star Trek 6 - Undiscovered Country: Special Edition (2 Disc Set)".

Ολα αυτα απο οτι εμαθα τελευταια εχουν Ελληνικους Υποτιτλους και στο δευετερο δισκακι με τα extras.Παρλα αυτα δεν τα εχω βρει πουθενα σε στοκ παρα μονο στο ezydvd.com αλλα σε region 4 και ας ειναι με ελληνικα.(με ενδιαφερουν οι υποτιτλοι)

Ξερει κανεις που μπορω να βρω αλλου αυτα τα κοματια, η αν τα περιοχης 4 που εχει το ezydvd.com ειναι και περιοχης 2;

Φανταζομαι μιας και βρισκομαι σε φορουμ που ειναι γεματο απο τρεκακηδες

ολο και καποιος θα τα εχει παρει πιθανον απο εξω.

Τα ιδια dvd τα βρηκα και σε αλλο site της Αυστραλιας με Ελληνικους Υποτιτλους.

Μα καλα ειναι δυνατον να παιζουν μονο Αυστραλια και οχι σε περιοχης 2 ; Και οι αλλοι υποτιτλοι που εχει το δισκακι αφορουν χωρες τις Ευρωπης.

Ειμαι ετοιμος να τα κανω κλικ και να τα παρω αλλα φοβαμαι πως μετα θα πρεπει να παω το player μου για σπασιμο.

Έχει κανει καποιος αγορα απο τα συγκεκρημενα sites?Και αν ναι τοτε τι συμβαινει;

Δημοσ.

Μάλλον είναι μόνο R4. Κάποια άλλα DVD που έχει το ezydvd παίζουν και σε R2 αλλά το γράφουν.

Κοίτα στο dvdzone2.com. Τα έχει σε Γαλλική και Ολλανδική έκδοση. Η Γαλλική είναι ίδια με αυτή που βρήκες στο ezydvd αλλά σε R2.

ΥΓ. Ποιό player έχεις; Ίσως να ξεκλειδώνει η περιοχή με ένα κωδικό που δίνεις από το τηλεκοντρόλ. Γιά δες εδώ

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Το ειχα κοιταξει το dvdzone πριν απο καιρο αλλα δεν ειχε τιποτα απο αυτα διαθεσιμο και τωρα βλεπω εχει αποθεμα.

Παρολα αυτα υπαρχει μια διαφορα με τις version της Αυστραλιας.

Στο planet dvd δεχνει μια Director's Cut εκδοση του The Wrath of Khan.Εχει καποια σοβαρη διαφορα με την Collector's Edition πχ επιπλεον λεπτα ταινιας;

Οσο για το dvd player μου εχω το pioneer 646.Αν και το site που αναφερεις γραφη καποιο τροπο για hack παρολα αυτα δεν μπορω να το καταλαβω και επισης δεν ειμαι και πολυ σηγουρος για τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Το DVD σου δεν ξεκλειδώνει εύκολα οπότε ασ'το καλύτερα.

Απ'ότι είδα στο shop21, η Collector's Edition έχει την director's cut έκδοση της ταινίας.

Δημοσ.

Η Special Edition του shop21 ειναι η ιδια με την director cut ;

Γιατι αν ειναι ετσι τοτε και αυτη που εχει το dvdzone πρεπει να ειναι η ιδια καθως η διαρκεια τους και στα δυο ειναι 112 λεπτα.

Φανταζομαι πως η διαφορα τους ειναι στην διαρκεια της ταινιας εε;

Παντως στο shop21 δεν εχει αποθεμα σε καμια απο αυτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...