Προς το περιεχόμενο

Star Trek στην ΕΡΤ!!!!

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ola ta parapano sosta,simfonoi...omos me tin idia logiki poios kathetai kai vazei ksanthopoulo??poios kathetai kai vlepei autes tis seires pou vazoun ti ora provolis tou enterprise...mipos gia xatzixristo??den leo, klasika pragmata omos xilies fores ta exoun paiksei kai alles toses tha ta ksanapaiksoun.

milame gia tin net, pou etsi kai allios kratiko kanali einai,ama den exei tiletheasi den nomizo na iparxei provlima...edo toso kairo den exei kai einai mia xara.

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ola ta parapano sosta,simfonoi...omos me tin idia logiki poios kathetai kai vazei ksanthopoulo??

Σε παρακαλω, σημερα στις 19.10-21.00 δεν εχει Ξανθοπουλο αλλα ...την Χιονατη και τα 7 γεροντοπαλικαρα!!! Τωρα τι να κανεις, να στειλεις email? Στου κουφου την πορτα...

Δημοσ.

Κάτσε, κάτσε και θα δεις... σε λίγο θα βάλουν και το "μικρό σπίτι στο λιβάδι". Περίμενε...

Βλέποντας τη συμπεριφορά των καναλιών, όχι μόνο της ΝΕΤ, αλλά όλων, απλά επιβεβαιώνεται αυτό που λέω στο προηγούμενο post. Θέμα χρημάτων δεν τίθεται, διότι, ήδη την αγόρασαν τη σειρά! Δε νομίζω να τους έδωσαν τα πρώτα 5 επεισόδια για... δοκιμή!

Το ζήτημα είναι, γιατί δεν την προβάλλουν. Και εκει είναι που πιστεύω ακράδαντα πως τίθεται θέμα νοοτροπίας. Πιστεύω, δε, πως 8 το Σαββατόβραδο είναι αργά. Κατά τις 5-6 το απόγευμα θα έπρεπε να προβάλλεται, για να μην ενοχλεί κανέναν. Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, πείτε μου ποιοι βρίσκονται στο σπίτι, και βλέπουν τηλεόραση. Σχεδόν ακούω τις φωνές των νοικοκυρών, παππούδων, γιαγιάδων, εργαζομένων, που κάθονται στην πολυθρόνα τους και, μη θέλοντας να δουν ειδήσεις που έχουν όλα τα άλλα κανάλια εκείνη την ώρα, πράγματι, προτιμούν να δουν Ξανθόπουλο και Χατζηχρήστο, παρά διαστημόπλοια, εξωγήινους και άλλα τέτοια "παιδικά"!

Εγώ προσωπικά, δε βρίσκομαι σπίτι στις 8 του Σαββάτου, και τις 2 φορές που προεβλήθη το Star Trek, κατέβαλλα προσπάθεια για να είμαι σπίτι και να το δω. Ενώ νωρίς το απογευματάκι, δε νομίζω πως θα ενοχλεί κανέναν -- τουλάχιστον όχι τόσο όσο στις 8.

Δημοσ.

Σημερα στη ΝΕΤ:

17:00 ΟΦΗ - Ηρακλής

19:00 Η κατάρα της μάνας

21:00 Ειδήσεις

Υπαρχει κανεις που ακομα ελπιζει?

Δημοσ.

Εγω εστειλα ενα email και τους τα ειπα χυμα για να ξεσπαθωσω... Οποιος αλλος θελει να ακολουθησει. Χεστηρια email δεκτα!

Εδω ειναι η γνωστη διευθυνση για να μη την ψαχνετε ;)

[email protected]

Δημοσ.
1 (ολογράφως:Μια) σειρά της προκοπής αγόρασε το φέτος το κρατικό κανάλι, το Star Trek: Enterprise και την έχετε στο ράφι. Άμα δεν είχατε διάθεση να τη προβάλατε γιατί στην τελική την αγοράσατε;

Θα πάω να πάρω μια γεννήτρια πετρελαίου να καταργήσω τη ΔΕΗ για να μη δίνω εισφορά στο κανάλι σας. Να το χαίρεστε και να περιμένετε την Ολυμπιάδα ή κανα Μουντιάλ για να προβάλετε καμιά διαφήμιση πλην του "Συγκρότημα Καλογρίτσας"

Εγώ αυτό έστειλα πάντως

Δημοσ.

Η κατάρα της μάνας στα άδεια κεφάλια τους!

Αυτή η κουβέντα, πάντως, διέπεται από μία ιδιοσυχνότητα μίας εβδομάδας! Κάθε Σάββατο που βλέπουμε... ή μάλλον, που ΔΕ βλέπουμε, προσθέτουμε 2-3 κατάρες!

Αν, και, λόγω του ότι μένω δίπλα στην ΕΡΤ και έχω μερικές επαφές με τα έσω, εκεί μέσα γίνεται κόλαση. Οι υπεύθυνοι αλλάζουν σα παίχτες σε αγώνα μπάσκετ! Προφανώς το Trek το αγόρασε κάποιος που είχε λίγο μυαλό, αλλά από τότε υπολογίζω να έχουν περάσει άλλοι τρεις στη θέση του.

Κρατική υπηρεσία, γαρ! Και τώρα, που έρχονται εκλογές... πολύ αμφιβάλλω αν βράδυ Σαββατοκύριακου δείξουν Star Trek!

Δημοσ.

Θα πάω να πάρω μια γεννήτρια πετρελαίου να καταργήσω τη ΔΕΗ για να μη δίνω εισφορά στο κανάλι σας. Να το χαίρεστε και να περιμένετε την Ολυμπιάδα ή κανα Μουντιάλ για να προβάλετε καμιά διαφήμιση πλην του "Συγκρότημα Καλογρίτσας"

Εγώ αυτό έστειλα πάντως

Εεεεεεεεεεεεεετσι

Δημοσ.

Στο πρόγραμμα τους (όταν το είχαν) το ονόμαζαν "Η Εξερεύνηση Του Διαστήματος" και όχι StarTrek.

Οπότε, παίζει και η πιθανότητα να λένε τώρα "μα καλά για ποιό Star Trek μας στέλνουν όλα αυτά τα e-mails, εμείς δεν έχουμε τέτοια σειρά"... :( :(

Δημοσ.

Πηρα απαντηση, λεει η σειρα θα προβληθει σιγουρα αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο να γινει αυτο και να αλλαξει το προγραμα εν οψει και εκλογων...

Ζησε Μάι μου να φας τρυφυλλι δηλαδη...

Αντε και του χρονου! :(

Δημοσ.

Γιά κανένα μήνα μετά τις εκλογές θα συνεχίζονται οι πολιτικές συζητήσεις. Μετά έρχεται το Πάσχα, το EURO 2004 και οι Ολυμπιακοί αγώνες... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...