Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, 24αρα ote σύνδεση και σέρνεται το συμπαν, 99% φταίει το ρδελομπου που πουλανε για ρουτερ :)

Γύρω στα 50€ καμια πρόταση;

Thx

Δημοσ.

με ενα search στην κατηγορια adsl routers ή αμα πας εκει θα βρεις πανω απο 100 θεματα σε λιγοτερο απο ενα μηνα για αγορα νεου ρουτερ.

σιγουρα το ρουτερ ειναι χαλια αλλα οτι σουρνεται μπορει να ειναι προβλημα γραμμης μπορει καποιο θεμα με το pc<μπορει καποιο θεμα με το ασυρματο αν μπαινεις ασυρματο και παει λεγοντας.καταρχην ποσο συγχρονιζεις και αμα εισαι με καλωδιο ή ασυρματα?

Δημοσ.

Στο ρούτερ συνήθως συνδέονται 4-5 συσκευές μαζί με wifi, όμως και μόνος μου κάτω από το ρούτερ με φουλ σήμα πάλι σέρνεται. Θέμα του pc μου δεν είναι γιατί όλοι γκρινιάζουν για την ταχύτητα. Επίσης σύχνα πυκνά με πετάει εκτός δυκτίου και όταν πάω να ανοίξω κανά port πχ η "σελίδα" του ρούτερ παίζει κολλήσει αφού πατήσω οκ και πάει να κάνει refresh.

Poulinos αν θες κάνεις λιανά το "ποσο συγχρονιζεις"  :-) 

ps. έλεγα μήπως υπάρχει κανένα σιγουράκι τύπου, θέλω οθόνη - πάρε dell και ξεμπερδεύαμε πιο γρήγορα  :-D

Δημοσ.

Το ρουτερ το εχω και ειναι μια χαρα. Προτεινω τα 50€ να τα φας σουβλακια να το χαρεις.

μπορει να εισαι και ο μονος που το λες αφου κατηε μερα πλεον βλεπεις ενα θεμα και για zte

Στο ρούτερ συνήθως συνδέονται 4-5 συσκευές μαζί με wifi, όμως και μόνος μου κάτω από το ρούτερ με φουλ σήμα πάλι σέρνεται. Θέμα του pc μου δεν είναι γιατί όλοι γκρινιάζουν για την ταχύτητα. Επίσης σύχνα πυκνά με πετάει εκτός δυκτίου και όταν πάω να ανοίξω κανά port πχ η "σελίδα" του ρούτερ παίζει κολλήσει αφού πατήσω οκ και πάει να κάνει refresh.

Poulinos αν θες κάνεις λιανά το "ποσο συγχρονιζεις"  :-) 

ps. έλεγα μήπως υπάρχει κανένα σιγουράκι τύπου, θέλω οθόνη - πάρε dell και ξεμπερδεύαμε πιο γρήγορα  :-D

καπου μεσα στο ρουτερ γραφει ποσο συγχρονιζει η γραμμη.

σιγουρακι υπαρχει αλλα λεγεται draytek και ειναι ακριβο.μετα σε πιο φτηνα πας netgear,d link και μετα σε tp link.δηλαδη σε 50 ευρω κανα 8970 .8980 tp  link μπορεις να παρεις.

Δημοσ.

μπορει να εισαι και ο μονος που το λες αφου κατηε μερα πλεον βλεπεις ενα θεμα και για zte

καπου μεσα στο ρουτερ γραφει ποσο συγχρονιζει η γραμμη.

σιγουρακι υπαρχει αλλα λεγεται draytek και ειναι ακριβο.μετα σε πιο φτηνα πας netgear,d link και μετα σε tp link.δηλαδη σε 50 ευρω κανα 8970 .8980 tp  link μπορεις να παρεις.

Βρε μην μπερδευεσαι. Τα συγκεκριμενα ρουτερακια τα δινει ο μεγαλυτερος παροχο στην Ελλαδα, επισης και η Wind δινει την πιο μικρη εκδοση.

Ειναι απολυτα λογικο να εχουν προβληματα με αυτα ο κοσμος γιατι αυτα χρησιμοποιουν πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο.

Τελως παντων συνεχισε την πολυ καλη προσπαθεια που κανεις να συμβουλευεις και να βοηθας τον κοσμο.

Δημοσ.

Βρε μην μπερδευεσαι. Τα συγκεκριμενα ρουτερακια τα δινει ο μεγαλυτερος παροχο στην Ελλαδα, επισης και η Wind δινει την πιο μικρη εκδοση.

Ειναι απολυτα λογικο να εχουν προβληματα με αυτα ο κοσμος γιατι αυτα χρησιμοποιουν πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο.

Τελως παντων συνεχισε την πολυ καλη προσπαθεια που κανεις να συμβουλευεις και να βοηθας τον κοσμο.

σκεψου ομως οτι τα 585 επισης τα εδιναν οι 2 μεγαλυτεροι παροχοι στην ελλαδα (otenet-forthnet)και δεν ακουστηκε σχεδον κιχ για προβληματα?thomson 585 v7 ,thomson 585v8.

ειδικα η forthnet ειχε δωσει απλα χιλιαδες κομματια.λιγα χαλασμενα

Δημοσ.

thx για τις προτάσεις.

Τα draytek όντως είναι ακριβά, πάω για 8970 tp link που έχει και καλά reviews ως value for money αγορά.

ps. ας ελπίσουμε να μη μου βγει gtp link όπως ένα access point που 'χα πάρει  :-D

Δημοσ.

thx για τις προτάσεις.

Τα draytek όντως είναι ακριβά, πάω για 8970 tp link που έχει και καλά reviews ως value for money αγορά.

ps. ας ελπίσουμε να μη μου βγει gtp link όπως ένα access point που 'χα πάρει  :-D

δες και για το 8980 αμα θες που ειναι πιο new και με λιγα παραπανω πραγματα.με το που το παρεις κοιτα και για firmware update.σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κατι αλλο δυστυχως με τοσα πραγματα.υπαρχει με λιγοτερα πραγματα το Netgear dgn2200 αλλα εδω οι γνωμες διαφοροποιουνται λιγο.μερικοι θα σου πουν καλα λογια αλλοι θα σου πουν το αντιθετο.για το tp link σε γενικες γραμμες θα ακουσεις καλα λογια για το συγκεκριμενο.ειναι value for money.δεν ειναι κινεζικο αλλα ουτε η καλυτερη μαρκα.φτηνα καλα ρουτερ για νορμαλ χρηση

Δημοσ.

8980 λοιπόν.

75eu από σκρουτζομάγαζο, τίμιο φαίνεται, ρίχνω παραγγελία.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια Poulinos.

απλα στο ειπα για το 8980 επειδη η διαφορα στην τιμη δεν ειναι τοσο τραγικη(20 ευρω) και ισως να σε ενδιεφεραν τα λιγα πραγματακια που δινει παραπανω οπως κατι 5ghz wifi .καλη αγορα και καλοφαγωτο.draytek πχ θα πηγαινες σε 140 περιπου αλλα θα ηταν και vdsl για μελλοντικη χρηση.θα ειχε βεβαια καποια πραγματα λιγοτερα πανω απλα θα ειχες μια κορυφη εταιρεια.εσυ τα ζυγιζεις απο εκει και περα με βαση τις αναγκες και τα λεφτα που θες να δωσεις και την επενδυση που θες να κανεις.πχ αν ηταν να πας σε vdsl σε κανα χρονο θα αξιζε το draytak.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...