killer76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά μου έλεγε ένας φίλος που έχει περασμένα win8, οτι οταν παίζει μουσική (traktor, vdj klp) μερικές φορές του κάνει για κανα δευτερόλεπτο, κάτι σαν φύσιμα ή διακοπή. Όταν παίζεις σε μαγαζί, αυτό το δευτερόλεπτο είναι ζωτικής σημασίας. Εδώ και κανα μήνα πέρασα και εγώ στο φορητο τα 8αρια και ήθελα να ετοιμαστώ για ένα πάρτυ. Στην 1 ώρα που έπαιξα μου έκανε και μένα 4-5 διακοπές. Τι μπορεί να φταίει. Θα αναγκαστώ να ξαναπεράσω 7αρια. Έχετε να προτείνετε κάτι πριν την αλλαγή? Αν δεν γίνετε τίποτα θα περάσω 7αρια. Τώρα στο δισκο 320gb, έχω ενα 80αρι παρτισιον με τα 8αρια, ενα 40αρι με λινουξ και ενα 200αρι με αρχεια. Γίνετε να φτιάξω και άλλο παρτισιον να βάλω τα 7αρια. Δηλαδή να κόψω από του λινουξ? Υ.Γ. Παιδια δεν θελω να γινω σπαστικος αλλα οτι απαντησετε μέχρι της 1:00 περιπου θα δοκιμασω. Μετά δεν προλαβαίνω για πειραματισμούς. θα σβήσω τα 8αρια και θα περασω τα 7αρια
killer76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δεν εχει αλλους drivers. Κατεβαζω απο την native instruments τους επισημους
Captain Nemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ποιός ακριβώς είναι ο φορητός; την ώρα της διακοπής έχεις ανοιχτό το task manager να δεις αν κάνει καμιά κορυφή ο επεξεργαστής ή ο σκληρός;έχεις δοκιμάσει διαφορετικούς player;να παίξεις απο στικάκι έχεις δοκιμάσει;
killer76 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δεν εχω ανοιχτο το τασκμανατζερ. Παντως τελικα φταινε τα 8αρια για να εχει και ο φιλος το ιδιο προβλημα που με τα 7αρια δεν τα ειχαμε. Με αλλο πλαυερ δεν εχω προβλημα, αλλα εγω χρησιμοποιω djιστικο προγραμμα. Δηλαδη δεν με καιει οταν ακουω απο το media player, με καει οταν παιζω σε μαγαζι
Captain Nemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 μπορείς να δοκιμάσεις και τα 8.1 είναι απλό μόνο με ενημέρωση απο το store
jim_p Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ειναι εξωτερικη καρτα ηχου που συνδεεται με usb πχ με το λαπτοπ?
salida Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και πες μας και ποιο μοντέλο κάρτα ήχου έχεις.
killer76 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Η καρτα ηχου ειναι η native instruments audio dj 8 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από killer76
killer76 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τελικά πέρασα κάτι 7αρια που είχα ( ultimate 32bit) και μου κάνει πάλι το πρόβλημα (παλιά δεν είχα το πρόβλημα με τα home 64bit). Όταν αφαιρώ την κάρτα ήχου και παίζω με την κάρτα του κοντρολλερ, παίζει μια χαρά. Άρα η κάρτα φταίει. Τι μπορεί να φταίει όμως? Τα drivers περαστηκαν κανονικά. κοιταω και με taskmanager και δεν βλέπω να ανεβαίνει κάτι. Υ.Γ. Σε ένα δίσκο μπορώ να κάνω όσα partision θέλω?
Captain Nemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Κανονικά το φορμάτ έπρεπε να ηταν η τελευταία σου επιλογή. Νομίζω γύρω στα 5 partition μπορείς να κάνεις στον δίσκο.
takosad Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και εγω αντιμετοπιζα το ιδιο πρόβλημα δηλαδή διακοπή του ήχου για λίγα millisecond το ελισα φόροντας ssd samsung 840 evo εδω και 1,5 χρονο μιλάμε για μεγάλη διάφορα στην απόδοση και απόκριση δεν χτυπάει κάν κόκκινα βέβαια με πολλα πραγματα ανοιχτά και underclock 1ghz ιντερνετ κάπου το κανει αυτο. Θα προτιμά φρέσκο φορματ με τα ελάχιστα προγράμματα για να εχεις με μέγιστη απόδοση ένα sad 850 evo όσα γίγα μπορείς να πάρεις παραπάνω για να χωράει τα τραγούδια σου πχ 120-250Gbyte. Ο επεξεργαστής μου ειναι i5 1,7ghz-2,6ghz boost, το πρόβλημα εμφανίζονταν με τον εργοστασιακό 500αρι. Ερμινια προβλήματος κατα τη γνώμη μου ο ssd εχει 512mb ram 2πυρινο επεξεργαστή οποτε μπορεί να φέρει δεδομένα πολυ γρήγορα και να τα βαλει σε μια σειρά οστε η απόκριση να ειναι γρηγορότερη απο 1/100 του δευτερολέπτου πράγμα που δεν το καταφέρνει ο απλός μηχανικός δίσκος γιαυτο παρουσιάζει αυτο το κολιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα