D.Luffy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τι εννοείς ψήνεται; Ασ' το. Νομίζει ότι η τεχνολογία έχει μείνει στο 1980. Και είμαι σίγουρος ότι παρ'όλα αυτά δεν τον ενοχλεί όταν κουβαλάει ένα κινητό τηλέφωνο μαζί του. Fuck logic... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλα νεα, μακαρι να δουλευει 24/7 χωρις προβληματα. Θα ευκολύνει και τη ζωή τουριστών με προσβαση σε email, google maps κτλ.. λες να έχει ωράριο ΔΥ?
aggelos_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και στην κωλοαθήνα τίποτα. Εδώ είμαστε 40 χρόνια πίσω. Σαλόνικα ευρώπη. Πριν μια βδομάδα από τσάμπα σύνδεση που είχα στην κάτω τούμπα, όλη μέρα και με τίγκα σήμα, κατέβασα πάνω από 30 γίγα. Δουλεύει τέλεια!
Regulus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι θα έχετε τρελές ταχύτητες (Skype κλπ.). Χαλαρώστε να αρχίσει πρώτα και βλέπουμε. Θέλω να δω τι θα γίνει όταν μπούν καμμιά 200αριά νωματέοι σε ένα access point. 1
h34a Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ναι δε μας φτάνουν τα WiFi από τις καφετέριες και τα ΜΒ από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, τώρα πρέπει να "ψήνεται" και η πόλη αναγνωρισμένα από τον Γιάννη! Συγνώμη αν η άποψη μου δεν αρέσει σε μερικούς! Μου αρέσει που λες "σε μερικούς", σε μία ώρα θα είχες μαζέψει τουλάχιστον 500 dislike, χαλαρά, αν το insomnia τα είχε διαθέσιμα στα μέλη του, όπως π.χ. το youtube. Προσπαθείς να εξηγήσεις σε ανθρώπους που έχουν 24/7 ανοιχτό το wi-fi του σπιτιού τους και πέφτουν να κοιμηθούν αγκαλιά με τα κινητά τους, πράγματα που είναι αδιανόητα για αυτούς και που τα έχουν ξεπεράσει αιώνες πριν, αυτοί πλέον βρίσκονται εντελώς αλλού, πετούν στο μέλλον και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα ασύρματης ακτινοβολίας θεωρείται από αυτούς όχι μόνο απαραίτητο, αλλά και αδιαπραγμάτευτο δημοκρατικό και λαικό δικαίωμα και κεκτημένο.
Suntory Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 λες να έχει ωράριο ΔΥ? Ποτε δε ξες, κάθε Πάσχα reboot παντως
gesamgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 τιποτα...ελαχιστο σημα..προβληματικες συνδεσεις...
vrykolakas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το "δωρεάν wifi σε όλη την Ελλάδα μέσα στο 2014" μπήκε στο τελευταίο του στάδιο; 1
Bermudakias33 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Παιδιά, βοηθήστε λίγο, μεγάλος άνθρωπος. Σε αυτές τις περιοχές θα μπορώ να σερφάρω δωρεάν αν έχω ένα καρτοκινητό smartphone;
panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι θα έχετε τρελές ταχύτητες (Skype κλπ.). Χαλαρώστε να αρχίσει πρώτα και βλέπουμε. Θέλω να δω τι θα γίνει όταν μπούν καμμιά 200αριά νωματέοι σε ένα access point. Καλά πρέπει να είναι χαζός κάποιος για να πιστεύει πως με αυτό το wifi θα μιλάει στο skype με κάμερα και θα κατεβάζει αβέρτα. Το συγκεκριμένο wifi θα είναι χρήσιμο για να μπεις να δεις τα mail σου, καμιά ειδοποίηση στο fb και καμιά διεύθυνση στο google maps και όλα αυτά εφόσον δεν έχεις MB στην κάρτα ή δεν πιάνει από καμια καφετέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα