Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς ψήνεται;

Ασ' το. Νομίζει ότι η τεχνολογία έχει μείνει στο 1980.

Και είμαι σίγουρος ότι παρ'όλα αυτά δεν τον ενοχλεί όταν κουβαλάει ένα κινητό τηλέφωνο μαζί του. Fuck logic...

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα νεα, μακαρι να δουλευει 24/7 χωρις προβληματα. Θα ευκολύνει και τη ζωή τουριστών με προσβαση σε email, google maps κτλ..

λες να έχει ωράριο ΔΥ? :P

Δημοσ.

Και στην κωλοαθήνα τίποτα. Εδώ είμαστε 40 χρόνια πίσω. Σαλόνικα ευρώπη. Πριν μια βδομάδα από τσάμπα σύνδεση που είχα στην κάτω τούμπα, όλη μέρα και με τίγκα σήμα, κατέβασα πάνω από 30 γίγα. Δουλεύει τέλεια!

Δημοσ.

Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι θα έχετε τρελές ταχύτητες (Skype κλπ.). Χαλαρώστε να αρχίσει πρώτα και βλέπουμε. Θέλω να δω τι θα γίνει όταν μπούν καμμιά 200αριά νωματέοι σε ένα access point.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δε μας φτάνουν τα WiFi από τις καφετέριες και τα ΜΒ από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, τώρα πρέπει να "ψήνεται" και η πόλη αναγνωρισμένα από τον Γιάννη!

Συγνώμη αν η άποψη μου δεν αρέσει σε μερικούς!

Μου αρέσει που λες "σε μερικούς", σε μία ώρα θα είχες μαζέψει τουλάχιστον 500 dislike, χαλαρά, αν το insomnia τα είχε διαθέσιμα στα μέλη του, όπως π.χ. το youtube.

Προσπαθείς να εξηγήσεις σε ανθρώπους που έχουν 24/7 ανοιχτό το wi-fi του σπιτιού τους και πέφτουν να κοιμηθούν αγκαλιά με τα κινητά τους, πράγματα που είναι αδιανόητα για αυτούς και που τα έχουν ξεπεράσει αιώνες πριν, αυτοί πλέον βρίσκονται εντελώς αλλού, πετούν στο μέλλον και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα ασύρματης ακτινοβολίας θεωρείται από αυτούς όχι μόνο απαραίτητο, αλλά και αδιαπραγμάτευτο δημοκρατικό και λαικό δικαίωμα και κεκτημένο.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι θα έχετε τρελές ταχύτητες (Skype κλπ.). Χαλαρώστε να αρχίσει πρώτα και βλέπουμε. Θέλω να δω τι θα γίνει όταν μπούν καμμιά 200αριά νωματέοι σε ένα access point.

Καλά πρέπει να είναι χαζός κάποιος για να πιστεύει πως με αυτό το wifi θα μιλάει στο skype με κάμερα και θα κατεβάζει αβέρτα. Το συγκεκριμένο wifi θα είναι χρήσιμο για να μπεις να δεις τα mail σου, καμιά ειδοποίηση στο fb και καμιά διεύθυνση στο google maps και όλα αυτά εφόσον δεν έχεις MB στην κάρτα ή δεν πιάνει από καμια καφετέρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...