Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εκανε ενας φιλος δωρο το call of duty world at war.Προσπαθω να το κανω activate στο steam αλλα μου γραφει ακυρος κωδικος.Απο οτι διαβασα  ο συγκεκριμενος τιτλος δεν μπορει να κανει activate στο steam εκτος αν τον αγορασεις απο εκει.Μηπως ξερετε πως κανεις activate καποιο game στην activision γιατι εγω δεν εβγαλα καποια ακρη.Καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω.

Δημοσ.

Μιας και το εχω και εγω retail, (χωρις φυσικα να μπαινει steam), δεν εκανα ποτε καποιο activate στην activision, το μονο που κανεις ειναι install το παιχνιδι με τον κωδικο που εχει πανω το κουτι σου, και μολις μπει στο μενου σου ζηταει να κανεις online profile, δημιουργεις ενα και τελειωνεις εκει, μετα απλα παιζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Aν παιζει και multi τοτε μια χαρα.Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Ναι παιζει, εχω καιρο να παιξω αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι, ετσι και αλλιως, ειναι χρονια τωρα στο 1.7 patch, οποτε δε θα θελει κατι διαφορετικο.

Οσο για το multi, μονο κανα co-op με φιλους, οι servers πρεπει να ειναι νεκροι, αντε να υπαρχουν 1-2 με κοσμο.

R.I.P. NRNS

• Like 1
Δημοσ.

Οντως οι σερβερς ειναι νεκροι. Αν ομως θες να παιξεις zombies τοτε αυτο ειναι το παιχνιδι που εψαχνες... Απειρα mods και maps! Μπες σε καποιο φορουμ η σε καμια ομαδα στο steam που να ασχολουνται για να σε βοηθησουν περισσοτερο.

Δημοσ.

Κρίμα ρε γαμωτο, γιατι καπου διάβαζα οτι υπαρχουν ακομα μερικοί servers.Δεν εχω παίξει ακομα γιατι δεν πρόλαβα αλλα μακάρι να βρω έστω και λίγα άτομα.Δειχνει ωραίο το παιχνιδάκι απο κατι βιντεακια που ειδα.

Δημοσ.

Oι ποιο πολλοι σερβερ ( νορμαλ οχι zombies) ειναι hardcore snd και απο οτι θυμαμαι στο hardcore μπορεις μονο να περπατας και δεν εχει τρεξιμο... Αλλα και παλι δεν εχουν κοσμο... Για αυτο σου προτεινα τα zombies τα οποια παιζονται ακομα λογο της τεραστιας ποικοιλιας απο Mods και maps...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...