glix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 καλησπερα, Ειχα μια custom Rom και ολα ηταν οκ , χθες στο κινητο μου, πηγαν μερικες σταγονες νερο πανω ακριβως στο Power button και στο ηχειο μετα απο ατυχημα που ειχε...Το μονο που εκανα ηταν να το στεγνωσω πολυ καλα , αλλα και παλι το προβλημα ειχε γινει....Μετα απο 5-10 bootloops , μπηκε για λιγο μεσα στην Rom και ολα ηταν οκ για περιπου 10 λεπτα, μετα ξανα bootloop....αυτο εγινε 2-3 φορες συνολο...Σημερα το πρωι , που δεν ειχε αλλη μπαταρια ,εκλεισε απο μονο του. Αλλαξα 2-3 διαφορετικες ΡΟΜ με flashtool αλλα οταν το κανω αυτο ,το κινητο ειναι νεκρο, το power button δεν κανει τιποτα, Το μονο πραγμα που μπορω να κανω ειναι PowerB + VolDown και μου βγαζει για 2 δευτερα οτι ειναι στο meta-mode , PowerB+ VolUp Δεν μου κανει τιποτα, ξανα boot μετα απο 3-4 sec. PowerB + Volup+VolDown με βγαζει στο Recovery που εχει η καθε Custom Rom για περιπου 1-2 sec και μετα με πεταει και ξανα BootLoop!Το κινητο δεν κλεινει , εαν το πατησω 1-2 λεπτα μονο του το PowerButton Εαν πατησω το hard reset απο πισω, τοτε δεν κανει τιποτα, αλλα οταν το αφηνω τοτε ξανα bootloop. ΔΕν ξερω τι αλλο να κανω , αλλαξα RoMs ,το εκανα με πιστολακι λιγο και χθες το βραδυ και σημερα το πρωι ηταν εξω σε σκια για να φυγει οτι νερο ειχε απο χθες. αν μπορει καποιος να μου πει τι να κανω θα του ημουν Ευγνωμων
glix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ηταν μερικες σταγονες μονο ...δηλαδη ειναι τοσο ευκολο??Το κινητο παιρνει ρευμα κανονικα , απλα ανοιγει συνεχεια μονο του ...Δεν ξερω τι να πω ...1η φορα βλεπω παντως να μην κλεινει το κινητο με τιποτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα