Προς το περιεχόμενο

input/display lag σε samsung 40f6500

manos28684

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους.

έχω την εν λόγο tv και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

όταν βάζω από το pc είτε ταινία(1080p) είτε κάποιο παιχνίδι (fifa 14) μου κάνει κωλύματα η τηλεόραση. ενώ όταν το συνδέω στην οθόνη του υπολογιστή όλα είναι μια χαρά.

υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξει η να την βάλω για πούλημα και να πάρω μια καλύτερη?
παρακαλώ οποιος ξέρει να βοηθήσει γιατί έχω απογοητευτεί πολύ.. ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Άλλαξε το όνομα του hdmi σε οτιδήποτε έχει μέσα pc (δοκιμασμένο). Στην 6320 μου με το που αλλάζεις το όνομα , αλλάζουν και οι επιλογές λειτουργίας οθόνης

2. Δοκίμασε το game mode

3. Αν έχεις ενεργοποιημένα motion plus κτλ βγάλτα

Για τις ταινίες το πράγμα είναι λίγο περίεργο. Βάζοντας την τηλεόραση στα 24 ή 30 hz ( αναλόγως στα πόσα είναι το υλικό που παίζεις)μέσα από την διαχείριση οθόνης ή μέσω του madVR έχω πολύ λιγότερα κολλήματα. Απ`ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με τους χρονισμούς ταινίας/πάνελ που θέλει να είναι ακριβώς ίδιοι ή πολλαπλάσιοι

φιλε παίζει να είναι αυτό με το όνομα..

είχα και παλιά μια οθόνη-tv samsung και είχε το ίδιο θέμα.

έβαλα fifa και έπαιξε μια χαρά. θα το δοκιμάσω και σε ταινίες κάποια στιγμή

νάσε καλά για την γρηγορη απάντηση

Πάντα πρέπει να απενεργοποιείς το overscan γιατί παραμορφώνει το σήμα. Αυτό γίνεται συνήθως επιλέγοντας στο μενού της οποιασδήποτε Full HD τηλεόρασης την επιλογή PC για τη συγκεκριμένη θύρα HDMI.

Βέβαια, το overscan έχει να κάνει μόνο με παραμόρφωση και όχι με κολλήματα. Τα κολλήματα μπορεί να οφείλονται σε ενεργοποιημένα φίλτρα επεξεργασίας της εικόνας που συνήθως απενεργοποιούνται εάν επιλεχθεί Game mode.

Αν και δεν έχω ειδική άποψη για τη συγκεκριμένη τηλεόραση, εάν έχεις προβληματική σύνδεση δοκίμασε καλού κακού ανάλυση 1080i 50Hz. Δηλαδή interlaced και όχι progressive και 50Hz και όχι 60Hz. Μερικές φορές υπάρχουν διάφορες παραξενιές με την ανάλυση 1080p 60Hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...