Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αξιζει να αγορασει καποιος ενα antminer s3?Παρατηρω οτι με τα σημερινα δεδομενα σε 2-3 μηνες κανεις αποσβεση και δεν καει και πολυ ρευμα.Αν πεσει η τιμη του bitcoin λογικα δεν θα πεσει και η δυσκολια του?Αξιζει ?

Δημοσ.

Αν δώσεις γύρω στα 350 ευρώ αξίζει μόνο και μόνο για την συμμετοχή καθώς και η δυσκολία τους τελευταίους μήνες δεν αναμένετε να αυξηθεί αρκετά. Με ένα s3 και χαμηλή κατανάλωση θα έχεις καθώς καίνε γύρω στα 350-400 watt και θα βγάζεις σε ένα pool καθημερινά το λιγότερο 0.01 bitcoin την ημέρα. Αυτό φυσικά μπορεί να αλλάξει και να πάει παραπάνω σε μέρα με καλό luck η να πάει παρακάτω αν ανέβει εντυπωσιακά η δυσκολία.

Προσωπικά έχω 3 antimner s1, ένα s3 και πλακέτες των 30watt. Αυτό που κοιτάω πάντα είναι η εξίσωση mining με κατανάλωση ρεύματος να είναι κάτω από την 1kw δλδ εκεί που αντέχει η τσέπη μου. Τα s1 τα έχω underclock ώστε να έχω κατανάλωση 1watt/gh

Τέλος η δυσκολία διαμορφώνετε με την συμμετοχή. Οσο ποιο πολύ συμμετέχουν στο mining τόσο ανεβαίνει η δυσκολία. Το ανάποδο συμβαίνει όσο μειώνετε η συμμετοχή.

Πρόσεχε πάντως από που θα τα αγοράσεις γιατί παίζει πολύ scam με έμπορους φαντάσματα στο διαδύκτιο.

• Like 2
Δημοσ.

σκεφτομουν να το αγορασω απο την εταιρεια..λες να περιμενω?Αν εκανα σωστα υπολογισμους το ρευμα θα μου ερχεται 15 ευρω και γυρω στα 140 ευρω κερδος .Το μηχανημα κανει 320 ευρω αρα σε 3 μηνες κανω αποσβεση περιπου.Υπαρχει κατι πιο καλο στα πανω κατω λεφτα?

Δημοσ.

Πριν κανεις οποιαδηποτε επενδυση κοιτα εδω

https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty

Και υπολογισε αν θες ποση διαφορα στα εσοδα εχει ενα μηχανημα μια χ περιοδο και το ιδιο μηχανημα 2 η 3 μηνες μετα

Τωρα τελευταια εχει ελαττωθει ο ρυθμος αυξησης δυσκολιας (η ιδια η δυσκολια εχει χρονια να ελαττωθει) αλλα τουλαχιστον μια εταιρια (butterfly labs) ακομα δεν εχει παραδωσει τον εξοπλισμο της και αναμενεται να το κανει πολυ συντομα, οποτε περιμενω παλι να αρχισει να αυξανεται

Για τη σχεση τιμης και δυσκολιας απλα δεν υπαρχει καμια

Τελος αν αγορασεις εξοπλισμο να υπολογιζεις και το τελωνειο, τοσο για εξοδα οσο και για τυχον καθυστερησεις. 1 μηνας μπορει να κανει τη διαφορα μεταξυ κερδους και χασουρας

Δεν σου τα λεω για να σε αποθαρρύνω (αν και η γνωμη μου οντως ειναι οτι ειναι πολυ αργα για να επενδυσεις) απλως ειναι πραγματα που πρεπει να ξερεις

Ανθρωποι που προπαραγγειλαν απο περυσι και πηραν τον εξοπλισμο τους μηνες πριν μπορει παλι να εχασαν χρηματα λογω μικροκαθυστερησεων η αυξησης δυσκολιας

Δημοσ.

Μαλιστα αν υποθεσουμε οτι βρισκω απο ebay ενα καινουργιο και ειναι εδω σε μια εβδομαδα,δεν θα ΄΄προλαβω΄΄ να βγαλω τα λεφτα του?Επισης αφου πεφτει η τιμη δεν θα πεσει και η δυσκολια?

Δημοσ.

Τα λεφτά του μπορεί να τα βγάλεις ιδίως αν αυξηθεί η ισοτιμία του. Κατευθείαν από την εταιρεία έρχεται μέσα σε μια βδομάδα το πολύ μπορεί και λιγότερο. Το κακό είναι ότι μπορεί να μπλέξεις με το εδώ τελωνείο. Τώρα για το ebay πρέπει να το παρακολουθείς γιατί οι περισσότεροι τα πουλάνε αρκετά ακριβότερα από τι έχουν.

Δημοσ.

Εγώ έχω τέτοιο μηχάνημα αλλά δεν ξέρω τι θεωρείς ότι αξίζει. Για mining έτσι για χόμπι χωρίς να περιμένεις να βγάλεις κέρδος αξίζει. 

Δημοσ.

Για κέρδος λέω να μπορέσεις να βγάλεις το μηχάνημα το ρεύμα που θα ξοδέψεις και να σου μείνει και κάτι. Με την ισοτιμία σήμερα αυτό δεν θα συμβεί. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχω βρει αρκετές πληροφορίες για το S3 στα ελληνικά. Είναι αξιόπιστο το S3 σαν συσκευή ή καλύτερα κάποιος να στραφεί προς το mining altcoin και την δημιουργία του δικού του DIY rig με GPUs? Ο φίλος chek2fire έχει να μας πει αν το mining του bitcoin αξίζει ακόμα ή γενικά το εγκαταλύπουν όλο και πιο πολλοί; Διαβάζω διαφορετικές απόψεις σε ξένα φόρουμ. Και μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει μήπως κάποιο ελληνικό bitcoin mining pool? Και αν όχι γιατί δεν έχει γίνει κάποιο οργανωμένη προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτό για την Ελλάδα είναι και για μένα απορίας άξιο γιατί κάποιος δεν σκέφτηκε να φτιάξει ένα pool τότε που φτιάχναν αρκετοί και βγάλαν τα μαλιοκεφαλά τους. 

Απλά γιατί ακόμα και τώρα το Bitcoin αντιμετωπίζεται σαν αίρεση από τους περισσότερους Ελληνες και απλά όχι δεν κατανοούν την τεχνολογία αλλά γενικά δεν κατανοούν όυτε καν τα υπάρχον προβλήματα του τραπεζικού και οικονομικού συστήματος.

Το home mining έχει πεθάνει δλδ καλύτερα να αγοράσει κάποιος bitcoin παρά να τα ρίξει σε κάποιο μηχάνημα αν δεν έχει σκοπό να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να το δει σαν επένδυση που θα έχει υπολογίσει πρώτα και το παραμικρό κόστος.

Αν τώρα θέλετε έτσι απλά για χόμπι πάρτε ένα μικρό μηχάνημα με κόστος κάτω από 100 ευρώ απλά για να δείτε πως είναι το mining.

Δλδ κάποιο σαν το antminer U3 η και αυτό εδώ της technobit αν και δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον χώρο για την αξιοπιστία της αυτή η εταιρεία

http://technobit.eu/index.php?id_product=93&controller=product&id_lang=1

http://technobit.eu/index.php?id_product=95&controller=product&id_lang=1

στα παραπάνω δύο μηχανήματα από τι βλέπω έχουν βάλει και ένα λογισμικό που κάνεις solo mining για να κερδίσεις τα 25 bitcoin.. Να θυμίσω μόνο ότι ποιο πολύ τύχη έχει κάποιος να κερδίσει το joker παρά να λύσει κάποιο blog με τόσο λίγη επεξεργαστική ισχύ :P

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση για να βγάλει κάποιος χρήματα από το bitcoin είναι να παίζει με τις ισοτιμίες του η απλά να αγοράσει bitcoin και να τα δει σαν επένδυση. Μπορεί στο μέλλον να πετύχουν και τότε πραγματικά θα πάρουν πολαπλάσια αξία από τι έχουν σήμερα. Η μπορεί και να αποτύχουν και απλά να χάσει κάποιος όλα τα χρήματα του.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι με το μηχάνημα της technobit και το lottery σύστημα από τι λένε και στο bitcointalk forum έχεις ένα 2.5% να κερδίσεις τον χρόνο τα 25btc. Δεν είναι και μεγάλο αλλά ούτε και αμελητέο. Δεν γνωρίζω όμως αν τρέχοντας το lottery μπορείς να κάνεις και παράλληλα κανονικά mining.

Δημοσ.

Αυτό για την Ελλάδα είναι και για μένα απορίας άξιο γιατί κάποιος δεν σκέφτηκε να φτιάξει ένα pool τότε που φτιάχναν αρκετοί και βγάλαν τα μαλιοκεφαλά τους. 

Απλά γιατί ακόμα και τώρα το Bitcoin αντιμετωπίζεται σαν αίρεση από τους περισσότερους Ελληνες και απλά όχι δεν κατανοούν την τεχνολογία αλλά γενικά δεν κατανοούν όυτε καν τα υπάρχον προβλήματα του τραπεζικού και οικονομικού συστήματος.

Το home mining έχει πεθάνει δλδ καλύτερα να αγοράσει κάποιος bitcoin παρά να τα ρίξει σε κάποιο μηχάνημα αν δεν έχει σκοπό να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να το δει σαν επένδυση που θα έχει υπολογίσει πρώτα και το παραμικρό κόστος.

Αν τώρα θέλετε έτσι απλά για χόμπι πάρτε ένα μικρό μηχάνημα με κόστος κάτω από 100 ευρώ απλά για να δείτε πως είναι το mining.

Δλδ κάποιο σαν το antminer U3 η και αυτό εδώ της technobit αν και δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον χώρο για την αξιοπιστία της αυτή η εταιρεία

http://technobit.eu/index.php?id_product=93&controller=product&id_lang=1

http://technobit.eu/index.php?id_product=95&controller=product&id_lang=1

στα παραπάνω δύο μηχανήματα από τι βλέπω έχουν βάλει και ένα λογισμικό που κάνεις solo mining για να κερδίσεις τα 25 bitcoin.. Να θυμίσω μόνο ότι ποιο πολύ τύχη έχει κάποιος να κερδίσει το joker παρά να λύσει κάποιο blog με τόσο λίγη επεξεργαστική ισχύ :P

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση για να βγάλει κάποιος χρήματα από το bitcoin είναι να παίζει με τις ισοτιμίες του η απλά να αγοράσει bitcoin και να τα δει σαν επένδυση. Μπορεί στο μέλλον να πετύχουν και τότε πραγματικά θα πάρουν πολαπλάσια αξία από τι έχουν σήμερα. Η μπορεί και να αποτύχουν και απλά να χάσει κάποιος όλα τα χρήματα του.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε check2fire. Γενικά δεν νομίζω πως το bitcoin θα πεθάνει σύντομα και όπως πάει το πράγμα όλο και περισσότερος κόσμος θα το χρησιμοποιεί για τις συναλλαγές του. Το mining είναι ακριβό σπόρ φυσικά με αργό ROI αλλά είναι θέμα πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός φυσικά. Γενικά ποιά είναι η γνώμη σου για το cloud mining? Είναι κάτι που στο τέλος της ημέρας συμφέρει ή δεν αξίζει καθόλου μιας και τα περισσότερα contracts είναι πολυετή; Ενδιαφέρομαι να ακούσω τις απόψεις όσων έχουν δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο ή όσοι σκέφτονται να το κάνουν.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το hashnest της bitmain

https://www.hashnest.com/

και το gawminer

http://www.gawminers.com/

ποιο πολύ όμως για να τα δω παρά για να επενδύσω σοβαρά. Αν το hashnest είχε συνδιασμένο mining δλδ να τρέχεις τα miner που έχεις στο σπίτι στο pool τους και να προσθέτεις και ότι cloud έχεις αγοράσει από εκεί τότε θα το σκεφτόμουν.

Το cex.io το κάνει αυτό αλλά για μένα είναι αρκετά ακριβό το gh/s/ 

https://cex.io/cloud-mining

Υπάρχουν site όπως αυτό εδώ που υπολογίζεις ακριβώς το τι θα βγάζεις με την επεξεργαστική ισχύ που θα έχεις

https://alloscomp.com/bitcoin/calculator

φυσικά αυτά αλλάζουν ανάλογα με την ισοτιμία και υπάρχει και μια άλλη παράμετρος στην εξίσωση που λέγετε luck δλδ κάποια μέρα η μέρες μπορεί να σου δίνει το pool παραπάνω αποδόσεις αν το luck του είναι καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...