giorgoslouk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΔΙΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Επαναλαμβάνω. Αγόρασα το Lenovo B590 στα 315€ από το e-shop.gr και πήρα διετή εγγύηση αντικατάστασης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 και ξαναλέμε, τον 2ο χρόνο καλύπτει το eshop όχι η αντιπροσωπία της Lenovo... 1
Black Demis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 η φάση είναι σε όλες της χώρες της Ευρώπης έχουν 2 χρόνια αυτοί στην Ελλάδα 1 όχι ότι με χαλάει ένας γιατί ευτυχώς τα μηχανήματα τους έχουν αντοχές αλλά και πάλι
giorgoslouk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 και ξαναλέμε, τον 2ο χρόνο καλύπτει το eshop όχι η αντιπροσωπία της Lenovo... Ποιά η διαφορά; Γιατί να το αγοράσω από το Χ μαγαζί που δίνει ένα χρόνο κι όχι από το Ψ που δίνει δύο; η φάση είναι σε όλες της χώρες της Ευρώπης έχουν 2 χρόνια αυτοί στην Ελλάδα 1 όχι ότι με χαλάει ένας γιατί ευτυχώς τα μηχανήματα τους έχουν αντοχές αλλά και πάλι Μαζί σας είμαι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να διεκδικήσουμε κι εμείς αυτά που μας ανήκουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ότι στο 2ο χρόνο είσαι στο έλεος του τρισάθλιου eshop, σε αντίθεση με το πολύ καλό service της Lenovo... 2
giorgoslouk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ότι στο 2ο χρόνο είσαι στο έλεος του τρισάθλιου eshop, σε αντίθεση με το πολύ καλό service της Lenovo... Διαφωνώ κάθετα. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από το e-shop.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 στις χιλιάδες φορές που έχεις κάνει RMA κάτι για να θεωρείται στατιστικό δείγμα? 2
Bermudakias33 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Διαφωνώ κάθετα. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από το e-shop. Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάπια εγγύηση ή λες ότι νάνε; Προφανώς το δεύτερο… Επαναλαμβάνω. Αγόρασα το Lenovo B590 στα 315€ από το e-shop.gr και πήρα διετή εγγύηση αντικατάστασης. Το τι πήρες θα το καταλάβεις αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ποτέ την «εγγύηση»...
giorgoslouk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πολλές φορές μου έτυχε και DOA εξάρτημα και να χαλάσει κάτι εντός εγγύησης. Πάντα αντκαταστάθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Πριν 3-4 μέρες μάλιστα παρέλαβα αντικατάσταση για μία SD κάρτα που χάλασε σε διάστημα χρήσης ενός περίπου μήνα.
21century Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ξεχνά το χαράτσι και πάρε κινητο να ξενοιασεις..
DJTaurus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ε-Λ-Ε-Ο-Σ αυτοί οι Κινέζοι. http://www.phonearena.com/news/Et-tu-Lenovo-Lenovo-Sisley-might-be-the-most-blatant-iPhone-6-ripoff-from-a-major-maker_id61660
KilliK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να πληρωσουμε για κατι που δικαιουμαστε δωρεαν βαση νομοθεσιας εοκ. ο ευρωπαικος νομος δεν υποχρεωνει τη διχρονη εγγυηση, απλως το αφηνει στη διακριτικη ευχερεια των εταιρειων να την δινουν. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2014 από KilliK
LongTom Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Νέος κάτοχος laptop lenovo και μέχρι τώρα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος,ποιότητα κατασκευής υψηλού επιπέδου ακόμη και στο mid-range laptop που έχω,αθόρυβο και λογική τιμή αγοράς,καμία σχέση με τα toshiba που αποδείχτηκαν μεγάλη μούφα(τουλάχιστον τα μοντέλα που είχα). Πρέπει να σημειώσω ότι εμένα μου έδωσαν 2ετή εγγύηση με τζάμπα κλήση και τεχνικό την επόμενη μέρα,ως κάτοικος εξωτερικού. Από εκεί και πέρα εδώ τα lenovo laptop πραγματικά κάνουν θραύση,κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ιδίως σε νέους-φοιτητές έχουν μεγάλη πέραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα